Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod McMatej v 18 led 2014 18:57

Ahoj. Za hlas a návod musím taky pochválit a poděkovat. Nebylo to tak snadné jako se skinem a radary, ale nakonec se to podařili.
Složka se tts_nua_v5 měla dát do rootu navigace, tak jsem ji dal do Výměnný disk\tts_nua_v5. Nebylo to ono, hlas byl v nabídce, přeříkal ukázku, ale nešel vybrat.
Tak jsem složku tts_nua_v5 přesunul do Výměnný disk\Program Files\
Primo\tts_nua_v5 a už to běhalo jak mělo. Ještě jsem omylem dal tts_settings_czech_voice.zip do složky utility, správně má být v UX. Prostě dvakrát jsem si ze dvou možností vybral tu špatnou variantu. :nevim:

Zuzka čte i radary bez problémů. Jen taková maličkost, bydlíme v ulici U Jam a Zuzka říká "U džem". :P Ale to je docela roztomilé.

Ještě bych měl dva dotazy.
1) Navigaci mám vypínat softwarově - tlačítkem na displeji nebo můžu hned vypínačem na navigaci?
2) Když jsem poprvé nainstaloval Primo 2.4, tak zobrazení itineráře trasy a kliknutí na jednu položku se má zobrazit na mapě, ale navigace se pokaždé restartovala. Tento "problém" se během toho, co jsem instaloval skin (nebo co, sám nevím) nějak odstranil sám. (?) A po nainstalování TTS hlasu to zlobí znova - stejně jako před tím.
McMatej
 
Příspěvky: 7
Registrován: 13 led 2014 21:52

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod McMatej v 18 led 2014 20:35

Už to mám (restartování). Prd se tenkrát opravilo samo, pomohlo vypnutí desaturovaného náhledu. Při prvním pokusu jsem ho vypnul, protože jsem nevěděl co to je. :)
Věděl jsem, že jsem o restartování tady někde četl a teď, když jsem to potřeboval, jsem to nemohl najít. Už jsem našel. :cti:
McMatej
 
Příspěvky: 7
Registrován: 13 led 2014 21:52

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amatér v 18 led 2014 21:23

Gratuluji, a smekám. Sice jsi sem vlétl jak uragán, ale na vše jsi našel odpovědi sám. Opravdu klobouk dolů. :ano: To se tady tak často nestává.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod McMatej v 18 led 2014 22:52

Děkuji.
McMatej
 
Příspěvky: 7
Registrován: 13 led 2014 21:52

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod ferokulda v 08 bře 2014 17:42

Zdravim,
kde najdu ten soubor Dictionary.lang, kam mám nakopírovat toto:
Kód: Vybrat vše
Announce speed unit="Hlásit jednotky při omezení\nrych. limitu?"
Advanced Settings for Czech TTS voice.="Rozšířená nastavení pro český TTS hlas."
Settings for Czech Zuzana voice.="Další nastavení hlasu Zuzana"

a
Kód: Vybrat vše
Read distance in shape:="Vzdálenost číst ve tvaru:"
One and a half km="Jeden a půl kilometru"
One point five km="Jedna celá pět kilometru"
One point five tenths km="Jedna celá pět desetin kilometru"
Sentence length for navigating:="Navigační pokyny hlásit:"
am_Long="Dlouze"
am_Short="Krátce"
Time format\n(only wiman)="Formát času\n(pouze wiman)"

Ve složce Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.7.0.1 121125\i18n je jen soubor Dictionary.voice. To mám nakopírovat do něj?
ferokulda
 
Příspěvky: 1
Registrován: 05 úno 2012 21:04

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod Mio-Treo.info v 08 bře 2014 17:59

2 ferokulda:

Chce to číst návody pořádně :cti: Uvedený soubor je součástí Lang_Czech.zip (ve složce ....\Content\lang\), přesně v Lang_Czech.zip\i18n\Dictionary.lang
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amptoca v 21 bře 2014 04:05

existuje vobec prosim vas hlas komplet anglicky :?: zatial co som postrehol su tu dostupne len CZ, SK inak nic viac??
Naposledy upravil amptoca dne 21 bře 2014 23:24, celkově upraveno 1
amptoca
HP iPAQ 614c (WM 6.5.3)
iGO Primo 9.6.13.267029
diMkaWA P171 TomSoft
Uživatelský avatar
amptoca
 
Příspěvky: 9
Registrován: 16 bře 2014 13:36

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amatér v 21 bře 2014 10:31

Nuance
Kód: Vybrat vše
http://www.nuance.com/for-business/by-solution/customer-service-solutions/solutions-services/inbound-solutions/loquendo-small-business-bundle/text-to-speech/index.htm

SVOX
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic

Acapela
Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acapelagroup.android.tts&hl=
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amptoca v 21 bře 2014 10:44

ano, to je poucne, no nedostupne :-o
amptoca
HP iPAQ 614c (WM 6.5.3)
iGO Primo 9.6.13.267029
diMkaWA P171 TomSoft
Uživatelský avatar
amptoca
 
Příspěvky: 9
Registrován: 16 bře 2014 13:36

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amatér v 21 bře 2014 10:57

:-o A jak jsme se k tomu tedy všichni ostatní dostali?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků