Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod kurka v 05 bře 2012 07:29

zdravím,
mám dotaz v novém hlase čte ulici Československé armády - "českoslovanské a r m ády", jak je možno toto opravit. díky za odpověď
kurka
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 lis 2009 13:30

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 05 bře 2012 08:08

Jaké zařízení? Jaké mapy? Kde?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod kurka v 05 bře 2012 08:21

Prestigio 5500TMC, mapy TT Q3, Pardubice. díky
kurka
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 lis 2009 13:30

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Mirus v 05 bře 2012 08:33

Při použití map TomTom 2011.12 a CEDA 2011.07 je to tak čteno . Při použití Navteq 2011.Q3 je to čteno víceméně správně - Československý armády .
armády - á er em ády.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 511
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 05 bře 2012 08:46

Ta ulice, o které píšete je v mapách ve tvaru Československé armády, nebo Čsl. armády? Můžete přiložit i obrázek?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod kurka v 05 bře 2012 09:02

obrázek bohužel nemám, ale je to psáno: "československé armády"
kurka
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 lis 2009 13:30

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 05 bře 2012 09:17

Připouštím problém u TT, ale u map NQ je mi to divné. Mirus, nevrtal jsi se v tom?
souhrn
note_00002.rar

simulace
note_00004.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Mirus v 05 bře 2012 10:43

Tvoji ulici (počítám , že je to v Praze) mi Zuzka čte správně - Československé armády . Na mapě je taky přesně tento název . Ta moje ukázka je z Pardubic . Navteq její název zobrazuje Čs. Armády a Zuzka mi to čte tak , jak jsem napsal a nahrál . Jinde to bude třeba číst zase úplně jinak .
Mapy TomTom jsem zkoušel v jiném skinu . V fmilan&amatér 2.0.4 je to v pořádku .
Armády.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 511
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 05 bře 2012 11:17

Proto je pro mne důležité, to co píši vždy:
Jaké zařízení? Jaké mapy? Kde?
U NQ vyřešeno
souhrn:
note_00001.rar

simulace:
note_00002.rar


Problém je ale v tom, že Čs. může znamenat Československé, Československá, Československý, Československých ...To samé tvar Čsl. 8-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod kurka v 05 bře 2012 11:26

mám skin DIMKA - Československé armády (na mapě TT 12.2011) - čte správně "československé", ale a r m áda
kurka
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 lis 2009 13:30

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků