Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 16 bře 2014 19:31

Jenže zde je to o hlasech pro WinCE.
Hlasy pro Android jsou >>> ZDE <<<
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod vrsovsky v 07 črc 2014 19:08

Zdravím, mám problém se svou navigací a hlasem TTS. Jelikož je zabudovaná v autě (FORD - čínská) 800x480 win CE6.0, tak jsem na ni před dvěma lety bez problému rozchodil PRIMO2. TTS hlas fungoval, ale jelikož ji používám tak 2x do roka, nevím kdy jsem co pokazil, ale nyní když jsem jel na dovolenou na Slovensko, tak je hlas nějaký jiný a v menu jsem objevil hlas ZDENKA. Volba hlasu TTS Zuuana je možná, když na něj kliknu, tak se ohlásí, ale když se vrátím o úroveň výše, tak je tam zpět ZDENKA. Verze PRIMO je 9.6.13.263722 a hlasu TTS je 6.3.3 120311+, zkusil jsem nový doporučený engine na první stránce tohoto postu, smazal složku SAVE a nic, je to stále stejné, zvolit jde, ohlásí se, ale nezůstane zvolená. Co dělám špatně. Tady je moje verze sys.txt:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Kód: Vybrat vše
[network]
available=1

[http]
enabled=1

[naviextras]
boot_service_address="http://zippy.naviextras.com/services/index/rest/1"

[tmc-http]
servers.size=1
servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-russia/0/"
enabled=1
start=1

[gps]
;port = 2
;baud = 57600
set_messages=0

[sound]
working=1
dev_channels=2
dev_bits=16
dev_smp_rate=48000
dev_buffer_size=9216
csv_voice_enabled=1

[interface]
extra_settings=0
show_exit=1

[debug]
skip_eula=1
experimental_features="0"

[dynamiccompressor]
compressor=1
gain=8

[tts]
automatic_direction_conversion=1
always_say_road_names=1
announce_street_name=1
announce_exit_directions=1
skip_exit_numbers=2
Naposledy upravil Mio-Treo.info dne 07 črc 2014 21:19, celkově upraveno 1
Důvod: Oprava BBCode
vrsovsky
 
Příspěvky: 22
Registrován: 13 úno 2010 00:32

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod happy66 v 07 črc 2014 19:50

Vypadá to, že máš nesprávné soubory k verzi hlasu co máš v navigaci. Je potřeba si pořádně přečíst ve vlákně o TTs hlasu Zuzana co k čemu a kam přesně patří. Pokud si myslíš, že je to nemožné, tak Tě můžu ubezpečit, že to funguje(a nejenom mě)....... ;-)
Podívej se do tohoto vlákna: viewtopic.php?f=91&t=2719
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 995
Registrován: 21 zář 2010 21:19
Bydliště: Vsetín

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod vrsovsky v 08 črc 2014 09:26

Díky za radu, zkusil jsem vše z návodu, krok za krokem a hlas se zdá být funkční (zkoušel jsem jen na parkovišti) vyzkouším jej dnes při návštěvě Žiarskej doliny. Jen se mi vyskytl jiný problém: Dal jsem si nové mapy HERE 2014/Q4 a nejsou aktivní POI, vše šedé. Zkusil jsem tam dát 2013/Q3 a také nic. Při kontrole map, 3D budov, POI a ostatních ve složce O aplikaci, mi to POI pro ČR i Slovensko (pro ostatní taky) zobrazuje (jsou v seznamu), ale když chci hledat, tak je nevidím. Čím by to mohlo být. Díky
vrsovsky
 
Příspěvky: 22
Registrován: 13 úno 2010 00:32

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Mirus v 08 črc 2014 10:01

Zkus počíst na TÉTO straně .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 513
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod vrsovsky v 09 črc 2014 20:15

Díky za radu, ta výměna GLOBAL_CFG opravdu pomohla, chybama se pořád učíme. Snad to teď pojede bez problémů. Díky
vrsovsky
 
Příspěvky: 22
Registrován: 13 úno 2010 00:32

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Ranma v 25 kvě 2016 23:52

Zdravim,

podarilo se nekomu rozjet TTS hlas Zuzana na Primo NextGen ve WinCE?

Update - tak pravdepodobne to bude fungovat s touto verzi Nextgen (Navgear) 9.19.2.543580 (Jun 1 2015) - ostatni maji problem.
Ranma
 
Příspěvky: 8
Registrován: 10 pro 2009 01:21

Předchozí

Zpět na Hlasy TTS pro Primo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků