Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod caco v 27 úno 2012 12:36

amater: ok pokial uz pracuje na tom maros88 tak ok ked tak sa uz spojim s nim,len som nevedel ci niekto uz na tom robi. Dikes za vychytavky a ochotu.
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 12:23
Bydliště: Trenčín

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Mirus v 28 úno 2012 11:46

Dnes jsem se dostal ke své "oblíbené" ulici - S.K.Neumanna . Nová Zuzana mi ji čte zhruba éeskáá nojmana .
V souboru config_transforms.lua (v Zuzaně) je tento zápis - {L"S. K. Neumanna",L"eSKá Nojmana"} . Zkusil jsem vynechat písmenka e a á
{L"S. K. Neumanna",L"SK Nojmana"} , ale potom mi nešel zvuk vůbec . Je nějaká šance to opravit ?
éeskáá nojmana.rar

EDIT: mapa Czech_Republic_R3_NQ_2011.Q3_111114.fbl
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil Mirus dne 01 bře 2012 15:22, celkově upraveno 1
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 511
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Dráček v 28 úno 2012 12:42

Nechci fušovat do řemesla Amatérovi, ale v čem jsi to editoval?
Záleží na kódování znaků a některé programy je mění. Pak Zuzana buď neumí diakritiku, nebo nemluví vůbec.
Dráček
 
Příspěvky: 50
Registrován: 19 čer 2011 22:44

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Mirus v 28 úno 2012 12:57

Písmenka jsem smáznul v Total Commanderu .
Ten zvukový soubor je z original Zuzany . Ne z upravované .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 511
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Dráček v 28 úno 2012 13:29

Zkus tohle.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Dráček
 
Příspěvky: 50
Registrován: 19 čer 2011 22:44

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 28 úno 2012 14:08

Pánové, to co je, a v jakém tvaru, napsáno v souborech config s Dráčkem víme velice dobře. Jde nám hlavně o to, pokud zjistíte nějakou chybu, aby jste dali zprávu.
Nebo pokud přijdete na opravu nějakého problému, napsat, jak jste ho vyřešili. Kopírování stávajících zápisů na fórum ničemu nepomůže. :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Mirus v 28 úno 2012 15:23

@ Dráček
Po nakopírování Tvého souboru je Zuzana bohužel němá . Díky za snahu .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 511
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod SvoDa v 28 úno 2012 15:28

pak se ti asi poškodil nějaký soubor nebo .zip, popř. se vytvořil "brajgl" v SAVE, takže zkus postupně všechno znovu s neupravovanými soubory nebo prázdným SAVE.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod Mirus v 28 úno 2012 15:57

Nějakej "čurbes" se tam určitě někde dělá :( . Po vrácení zazálohovaného původního souboru mi Zuzka nemluví a nepomohl ani výmaz Save . Budu zkoušet .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 511
Registrován: 12 lis 2009 07:40
Bydliště: Pardubice

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 28 úno 2012 16:11

Ono používání TC, které je tu tak vychvalováno, podle mého není dobré. Není TC jako TC, záleží na verzi a nainstalovaných pluginech. Soubory .lua jsou jak už psal Dřáček náchylné na kódování, a nepatrná změna provedená ve špatném editoru (natož TC) vede k nefunkčnosti souboru.
Název ulice S.K. Neumanna opravím.
Stejně tak bylo potřeba opravit i dictionary.voice, kam se mi dostal nesmyslný překlad školní zóny, na což mě upozornil již jasper začátkem týdne. Zatím čekám na další poznatky, takže pokud víte o problému, napište o něm. Nemá přeci smysl dělat opravy každý den.
Věřte, že všechny Vaše poznatky po odzkoušení zapracovávám do opravy. Má představa je, že na konci týdne bych vždy zveřejnil kompletní opravy.

@Mirus
nedávej zpět ten nakopnutý hlas z TC, ale stáhni ho znovu z fóra.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník