Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod djkoli v 16 bře 2011 18:27

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Tato utázka už tu určitě zazněla. Co znamená, když je u hlasu v navigaci oznamovaný či neoznamovaný. Prosím o trochu podrobnější informace. V navigaci jsem měl IGO 8. Nyní přechazím na Igo primo. Děkuji za pomoc. Budu velmi rád za alespoň nějakou pomoc.
djkoli

Příspěvekod amatér v 16 bře 2011 18:57

Pokud myslíš toto:
obr_17.jpg
Tak to zmanená přesně to, co je tam napsáno. Hlas oznamuje, nebo neoznamuje názvy ulic.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod cencul v 17 bře 2011 17:23

Doteraz som pouzival IGO8, ktore som mal v internej pameti. Primo1.1 som iba skusal, a cele som ho mal na SD karte. Kedze som sa rozhodol natrvalo pouzivat Primo1.1, dal som ho do internej pamete a zlozku CONTENT som nechal na SD karte. Problem je ale s TTS hlasom, nakolko ide o velky balik a nevojde sa mi do internej pamete. Skusil som adresar TTS_NUA_V5 dat na SD kartu a v sys.txt urobit zapis v sekcii [folders] tts_nua_v5="\Storage Card\tts_nua_v5", ale TTS hlas mi nechce fungovat. Pokial som mal vsetko na SD karte, fungovalo to v pohode. V internej pameti to chcem mat preto, lebo pokial je vsetko na SD karte, tak pri uspati PNA (Panasonic Strada) sa mi Primo1.1 restartuje, ale ked je v internej pameti, tak sa uspava a zobudza v pohode. Viete mi pradit ako by sa to dalo riesit, kedze v Prime 1.1 chcem pouzivat TTS hlas?
cencul

Příspěvekod SvoDa v 18 bře 2011 16:56

Bruca66 píše:Zdravim .. testuju Primo 1.2, ale nejsem sto rozchodit TTS. Skousim to zatim jen na starem modelu HTC Artemis. Pouzil jsem i stary vautov5.dll v rootu. I s nim to nejde. Bude potreba novych "tts_nua_v5" co myslite.

amatér píše:soubory tts_nua_v5 a VAUTOV5.DLL!
Bylo myšleno, soubory z PRIMO 1.1
, čili z 1. příspěvku tohoto vlákna
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kiprio v 18 bře 2011 18:10

@amatér
Chtěl jsem se tě zeptat,jestli Zuzana verze 4.4 chodí na OMNII II ? Nemohu ji rozchodit ani v reálu,ani v simulaci
trasy,pouze při zastavení simulace se mi ozve poslední povel.Jinak stále ticho.Dík.
kiprio

Příspěvekod SvoDa v 18 bře 2011 18:13

zkoušíš to v simulaci v nezrychlené (rychlost 1x) simulaci :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kiprio v 18 bře 2011 18:15

@Svoda
Zkouším to při nezrychlené simulaci (1X).Ještě bych dodal anglické a francouzské TTS chodí bez problému.
kiprio

Příspěvekod amatér v 18 bře 2011 18:34

Není důvod aby nefungovalo ostatní, když funguje alespoň něco. Jde o to, zda se to nepokoušíš zprovoznit na PRIMO 1.1. Pro PRIMO 1.1 je hlas označený jako v.3.x
amatér
Moderátor

Příspěvekod kiprio v 18 bře 2011 18:43

@amatér
Zkouším primo 1.2.Prostě nejde na Omnii II,ale jak přepnu hlas na anglické (US) TTS,nebo francouzské TTS normálně
mluví.Při češtině ticho,jen gong před povelem a pak zase ticho ,když má být povel na chvilku se zastaví simulace.
kiprio

Příspěvekod amatér v 18 bře 2011 18:51

Ty ostatní hlasy jsou od Nuance nebo od Luquendo, jaký os má ta Omnia? Anglický a francouzský hlas má soubory psané v *.csv, nebo *.lua?
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo