| Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. | 
|   | 

vu5936 píše:Jinak jsem ještě zjistil, že Zuzana neumí vyslovit železniční přejezd. Díky moc.
Mělo by to hlásit jen radary, které měří ve tvém směru.vu5936 píše:Zkouším to v Praze od Bulovky dolů, ale tam je těch událostí na krátkém úseku příliš moc a je z toho guláš ve kterým polovina radarů neřekne nic.
vu5936 píše:... a pak už jenom pravidelné pípání při překročení rychlosti. Popř. mohli byste mi prosím napovědět i ohledně úsekového měření, kde bych chtěl navíc zvuk při míjení začátku a konce úseku?
 )
 ); S P E E D C A M - C A T : 1
[speedcam_category:1]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Mobile speed camera ahead."
activated_min_speech_repeat_delay=-1
approach_beep_spoken_type=none
section_start_spoken_type=none
overspeed_spoken_type=none
section_beep_spoken_type=none
section_end_spoken_type=none

amatér píše:@ all
Dík patří hlavně psb, já jen udělal české hlášky.
@ sergej999
V souboru Zuzana nejsou žádné audio soubory, celý hlas je založen na čtení textu.
 pucil jsem Navi kamaradovi na dovcu. Ale mohl by me nekdo vysvetlit kde tedy bere Zuzana svoji audio zasobu kdyz hlas Zuzana neobsahuje audio slozku se zvukama? Nejak se v tom stracim. Rakosnicka mam nedodelaneho a buh vi jestli ho nekdy dokoncim a najednou todle
  pucil jsem Navi kamaradovi na dovcu. Ale mohl by me nekdo vysvetlit kde tedy bere Zuzana svoji audio zasobu kdyz hlas Zuzana neobsahuje audio slozku se zvukama? Nejak se v tom stracim. Rakosnicka mam nedodelaneho a buh vi jestli ho nekdy dokoncim a najednou todle  Fakt se na to tesim velke dik Amatere.
  Fakt se na to tesim velke dik Amatere.

http://www.linguatec.de/onlineservices/voice_reader/josef.r píše:...
"Pokračujte druhým vpravo", tentokrát na Malostranském náměstí...
amatér píše:http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=74&t=1508&start=40#p55016, už to tam fakt nebude, ani na malostranském
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
 Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků