vovi píše:Já bych spíš tipoval na nedostatek paměti či kapacity procesoru pro korektní funkci Primo včetně TTS.
Zkusil bych povypínat zobrazování "zbytečností", jako je terén, 3D objekty, POI body, ..., případně zkusit navigovat s mapou ve 2D. Pokud se pak TTS "umoudří", je to opravdu jen přetížením HW.
Pak jsou dvě možnosti:
1) pokud je v nějakém tom základním menu přístup k nějakým Windows systémovým informacím, pak bývá zvykem, že se tam dá šoupátkem nastavit velikost alokované paměti. A s tím se dá pohrát a najít nastavení, které bude vyhovovat (u mé číny jsem to vždy po hard resetu dělal a Primo nemělo problém - bez toho zvětšení paměti drhlo).
2) pokud paměť nastavit nepůjde, bude třeba vybalancovat požadavky a možnosti HW - buď oželet nějaké to zobrazení, nebo použít neTTS hlas.
A mimochodem - používáš nějaký skin, nebo jde o default tovární vzhled? Třeba takový Gurjon dá hardwaru zahulit mnohem víc, než samotné Primo. Pak by třeba stačilo jen použít jiný skin (originální, fmilan-amatér nebo Dimka jsou méně náročné než GJ).
Děkuju za radu, postupně to vyzkouším a pak dám vědět.
Mimochodem, nastavení v té navigaci je, ale v tom klasickym setupu to asi nebude, ten vypadá takhle:

Potom, když se rádio zrezetuje, tak je tam ještě něco, jako BIOS, ale nepřišel jsem na to, jak se do něho dostat, jen vím, že se při resetu něco zmáčklo na dálkové ovladači a skočilo to tam. Proto jsem ptal, jak je to s HW náročností iGO Primo oproti iGO8, protože iGO8 bylo u navigace dodáno.