Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 30 srp 2010 18:57

Joska> Tak tohle mi přesně dělá také.
Přirozené hlasy mi to vezme, ale ten TTS sice přehraje, ale jak kliknu na tlačítko Zpět, tak se to ReStartuje a jsem tam, kde jsem byl předtím. :-(
Danny_S

Příspěvekod amatér v 30 srp 2010 20:18

@ joska
Pokud tvůj podpis "Navon N650 8.3.4.117940 skin Gurjon Gj_6.15_tSif+", pak máš smůlu. TTS Nuance není pro iGO8, ale pouze pro PRIMO, pro iGO8 je TTS Loquendo, ale ten zas není v češtině.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod alex887310 v 30 srp 2010 20:50

@ Danny_S, Joska
Jak jsem psal dříve, dělalo mě to samé (volba TTS Zuzana, tlačítko zpět a černá obrazovka......restart) - zkoušeli jste třeba smazat složku Save? Já přehrál celý Primo 1.1 znovu na kartu a Zuzka naběhla bez problémů tak nevím, jestli to opravdu nebylo nějakým zápisem v Save protože po nové čisté instalaci zůstane tato složka prázdná. Tak to třeba zkuste a dejte vědět.
Samo si prvně složku Save zazálohujte!!!
Panasonic strada CN-GP50, iGo Primo 8.5.11.154123, iGo Primo 1.2 v9.2.1.178658 Feb 9 2011
alex887310

Příspěvekod amatér v 30 srp 2010 22:46

V prvním příspěvku je kompletně předělaný hlas >>> Zuzana v.2.<<<
- komplet překopaný syntax
- přidáno spousta nových hlášek
- odstraněny bugy (snad všechny :lol: )

Přepsal jsem key, takže hlas po nakopírování do voice musíte nejdříve navolit.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod kasy v 31 srp 2010 07:12

amatér: Díky, vypadá to opravdu nadějně. S napětím jsem čekal, jak se ti zadaří. :) Zatím jsem zkoušel jen při simulaci. Jen jsem byl dříve zvyklý, že mi po dokončení manévru bylo oznámeno např. "jeďte deset kilometrů" a aniž bych se podíval na display, věděl jsem, že jedu dobře. Vím, že je to jen o zvyku, kdybych jel špatně, tak se Zuzana ozve, že přepočítává. No možná by stálo za to tahle hlášení vrátit. Uvidíme, co na to ostatní. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod fmilan v 31 srp 2010 07:41

Tak teď užje to móc a móc podobné klasickému hlasu - dobrý Míro.

Ale i tak pár postřehů:

1. Hláška přímo na kruhovém objezdu při druhém výjezdu vybízí "...a opusťte ho druhým ausfahrt". Je to jen u druhého výjezdu (víc než pět jich v BK nemáme :lol: )

2. V krátkých úsecích (viz obr) po městě nestíhá a ve finále "plete" směry jak přepíná hlášky. Blbej nápad : není možné omezit hlášky s ohledem na vzdálenost k nanévru a pak dát jen "teď vlevo nebo vpravo".

ffscreen_00001.jpg

3. Trochu mi vadí, že i ve městě hlásí číslo silnice místo názvu ulice - situace viz obr. Nelze tam udělat "nějakou přednost"

ffscreen_00002.jpg

Míro nezlob se, že si vymrčuji, ale když už to tak pěkně přirozeně mluví ... ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jasper v 31 srp 2010 07:48

No mě nějak došly slova. ;) Mirku fakt skvělá práce. :P Jenom k tomu co psal Milan. S tím že místo názvu ulice to zahlásí číslo jsem se taky setkal. Navíc v tom místě Zuzana udělá divnou pauzu "odbočte na..... silnici číslo 12" je to ulice Broumarská při odbočení vlevo na Českobrodskou. ;) Ale jinak je to fakt super. Líbí se mi vzdálenosti hlášek i to že před vlastním manévrem se ozve jenom "odbočte vlevo".
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Danny_S v 31 srp 2010 08:03

amatér> Díky za novou verzi, jen mi není jasná jedna věc. :-(

Cím to, že to je o několik desítek KB menší než ta 1. verze?
To tam něco chybí?
Cekal jsem, že ten rozdíl bude velmi malý, ale ne až několik desítek KB.

No, ale asi jsi měl jistě pro to důvod, proč jsi ty soubory zmenšil. :-)
Danny_S

Příspěvekod Jasper v 31 srp 2010 08:15

To vysvětlení je logické. Zuzana není zdaleka tak ukecaná jako byla čli zřejmě byly některé hlášky odstraněny a navíc jsou další zkráceny.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod honzast v 31 srp 2010 08:34

@ Amater to je skoro perfektní. Ten můj problém, že nestíhá jak jsem psal dříve trvá, ale je to jenom opravdu na málo místech. Větší problém je, že restartuje šochtli. V přiloženém souboru je trasa, kde to dělá. Zazipováno v TC. Našel jsem zatím jenom tento jeden případ, když má nahlásit kruhový objezd tak provede restart. Pokud jsem to zkusil s analogovým hlasem nebo jiný kruhový objezd, tak je to bez problému. Mám zapnutý: trasa snadná, placené úseky ne, zobrazení výjezdů. Předem děkuji za radu, kde dělám chybu.
route004.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
NONAME Čína 5" Win CE6, 800x480, 128RAM, PRIMO 8.5.11.168090, Xperia Arc S neotevřený, Android 4.0.4 Primo pro Android Think 1.1 ver. 9.6.7.235654
honzast

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo