Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: Hlas TTS Zuzana pro PRIMO

Příspěvekod toja v 04 led 2013 23:52

Chlapci prepáčte, ale od dnes poobedia mám nejakú uštipačnú - kousavou náladu a preto ma desne svrbia prsty a nenechám si ujsť rypnúť:
Pre toho kto si mýli složku (adresár) so súborom a ešte si nevie ani to niečo otvoriť, moc nedoporučujem zasahovať do obsahu tej jeho "složky" :roll:
Ale, koniec koncov, každý sme nejak začínali ;)
Ja viem, informačná hodnota môjho postu je nulová, ale až taký OT to nieje, je to k obsahu diskusie a má lo by to mať pedagogický podtón pre tých menej skúsených.
... ja viem je už 23:52 tak sklapnem. ;)
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO LUNA
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod happy66 v 05 led 2013 10:08

roman.usti píše:V jakem programu v pc otevru slozku dictionary.voice abych si mohl upravit fraze vyslovnosti???diky

Používám Total Commander a bez problémů.
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
mapy Here

Nevrtej do ničeho co funguje!!!
happy66

Příspěvekod roman.usti v 05 led 2013 17:54

for Happy66:thx pekne,otvíral jsem to v TC v PDA a to nešlo v PC už ok
pls o smazaní dotazu...
roman.usti

Příspěvekod SvoDa v 08 led 2013 17:18

CadillacCZ píše: " pozor ve vzdálenosti .... nášlapná mina" chlapci...
jablonex píše:\Primo\content\voice\Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.x.x..x.x.x.x.zip\i18n\
Otevřeš soubor dictionary voice
Speed breaker,="nášlapná mina"
Napiš tam co chceš slyšet.
Hoši, to se ozývá z dB radarů, nebo dB značek, nebo je to nějaká diMkova specialita ? Ale z jakého zdroje (dB) ?
Co já vím, tak v dB radarů jsou příčné prahy Jasperem zabudovány do kategorie "Školní zóna"" viz viewtopic.php?p=85386#p85386 a samostatná kategorie příčné prahy neexistuje (nebo jsem něco zaspal ? :oops: :? )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jablonex v 08 led 2013 20:27

Jezdim s dB Jaspera a ještě jsem nejměl možnost to vidět přěz dB.
Tam kde vim že jsou,tak si nastavuju ručně.Jednou jsem v Panenskych Břežanach malem letěl do nebe :D ,proto že jsem o tom nevěděl a značku jsem si nevšiml.Ted tam davam ručně po každý změně dB.
NAVON 760
jablonex

Příspěvekod agent007 v 09 led 2013 21:32

Co se týká "nášlapné miny a dalších drobností v hlasu,jsem už řešil před časem s amaterem.Je to jeho "specialita" a má to tam schválně nechané,pro radost ostatním a nehodlá to ani v budoucnu měnit.
agent007

Příspěvekod SvoDa v 09 led 2013 21:47

To víme, ale kdy (z jaké dB, se ta mina (práh), krom ručního vložení radaru této kategorie, ozývá ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 10 led 2013 00:28

Mně se zase líbí v jedné starší verzi hláška "Pozor policajti" :lol: Nenašel jsem, kde je, ale má něco společného s policejní kontrolou, protože se obvykle ozvou obě hlášky. :o
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod CadillacCZ v 10 led 2013 00:52

*SvoDa

Já to mám ještě uložený dictionary.voice ve verzi " Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.7.0.1 121125 " a tu mám odtud.
NAVON 750 TMC,BT... PRIMO 9.6.5.221194, Dimka_156A_TomSoft_CZ - (ftr) + TRUCK nastavení
CadillacCZ

Příspěvekod SvoDa v 10 led 2013 06:54

Já vím, odkud se bere ten příkaz (hláška), ale nevím která je samostatná dB příčných prahů pro ČR :!:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo