Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod toro v 13 dub 2015 07:52

A které soubory "czech.lang" a "tts_nua_v5" by jsi mi doporučil? Těch prvních je hodně a ten druhý nemohu nikde najít).
Díky
toro
 
Příspěvky: 9
Registrován: 02 kvě 2012 17:15

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod toro v 17 dub 2015 13:17

Může mi někdo říci, k čemu je potřebná složka Audio?
toro
 
Příspěvky: 9
Registrován: 02 kvě 2012 17:15

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod vovi v 17 dub 2015 13:46

Pro zvuky, které nesouvisí s hlasem - třeba pípnutí, "ding", pípání před radarem, při překročení rychlosti atd...
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7323
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amatér v 17 dub 2015 13:47

Může mi někdo říc, co je to za otázku?
Už název složky napovídá, že slouží k ukládání audio (zvukových) souborů.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod toro v 03 kvě 2015 07:10

Když mám zapnutou volbu: „Zvuk a varování/TTS pro/Hlásit souhrn trasy“
a dám si po zvolení trasy „Přehled trasy“, tak to hlásí: souhrn trasy 30, tečka, 528, tečka. To slovo tečka ve verzi 2.0.1 nehlásila. Hlas používám „Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.7.0.1 121125“. Neví někdo, čím by to mohlo být?
toro
 
Příspěvky: 9
Registrován: 02 kvě 2012 17:15

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amatér v 03 kvě 2015 10:01

Přečti si první post tohoto vlákna, a postupuj podle návodu.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod Patrikz v 29 pro 2016 00:04

Zdravím,
rozhodl jsem si do navigace přidat hlas Zuzana a to z toho důvodu, že mi navigace hlásí upozornění na změny směrů pozdě (cca 100m) nebo vůbec. Celkově navigace podle mě hlásí změny tak, jak si zachce. :lol: Zkoušel jsem hodně věcí, abych donutil navigaci hlásit změny dříve a častěji (změna tzv. délky vět při navigování na DLOUHÉ, a při aplikaci hlasu Zuzany tzv. navigační pokyny hlásit DLOUZE), ale bohužel navigace nehlásí tak jak bych si představoval.

Dělal jsem vše podle návodu v prvním postu, tzn. stáhl Engine.rar rozbalil do kořenové složky Prima, dále stáhl userdct_czc.rar a nakopíroval ho do složky \tts_nua_v5\czc\SPEECH\components a nahradil původní soubor. Dále jsem vytvořil složku UX opět v kořenové složce Prima (jelikož tam nebyla) a nakopíroval do ní zazipovaný tts_settings_czech_voice.zip. A následně stáhl Voice_TTSpro-Nua5-Z-Czech_v.7.0.1 121125.zip a nakopíroval do Content/VOICE. Jako poslední jsem přidal zápisy do Dictionary.lang, tak jak je v návodu.

Nevím proto, kde dělám chybu, ale první věcí je, že u "Přehledu trasy" mi hlásí tečky. Dále nemám nikde Nastavení rychl. limitů + (test), abych mohl zaškrtnout Opravu rychlostních jednotek. Toto však předpokládám, že platí pouze pro skin dimka a utilitu speedlimit_tts_20. Jako poslední jsem nevyřešil problém, kvůli kterému jsem tento hlas instaloval, tj. hlášení vzdáleností včas a častěji.

Navigaci mám z Číny, mapy mám HERE 2015.Q4, verze iGa 9.6.13.321005 (Primo 2.4). Navigace je bez skinů, jakýchkoliv radarů a utilit. Prostě tak, jak jsem navigaci koupil.

V případě potřeby ještě doplním informace, které budou potřeba k vyřešení.
Předem děkuji za řešení mého problému. :)
Patrikz
 
Příspěvky: 3
Registrován: 27 pro 2016 12:30

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amatér v 29 pro 2016 00:19

1) odstraň české phoneme
2) zda je něco hlášeno pozdě, či dříve, je vždy jen subjektivní pocit, nebo nedostatek paměti přístroje.
3) nastavení dlouhé, krátké, stručné, je pouze o tom kolikrát a kdy bude změna směru oznamována. viewtopic.php?f=91&t=1508&p=79867&hilit=stru%C4%8Dn%C3%A9#p79867
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11087
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod Patrikz v 29 pro 2016 11:32

Ve složce phoneme nemám žádné soubory. Podle mě to subjektivní není, protože když jsem simuloval trasu která vedla přes dálnici, tak mi navigace zahlásila pouze vzdálenost příštího manévru (při najetí na dálnici) a pak až sjezd mi to ukázalo, přičemž ani nic nehlásila. A tomu nastavení dlouhé, stručné krátké rozumím, že by to mělo hlásit častěji, ale ani při nastavení dlouhé to řekne maximálně 2x (800 a 100m třeba). I když v nastavení dám změnit ty vzdálenosti tak stejně to navigace nedodržuje.
Nicméně dneska půjdu navigaci projet a uvidíme jak to bude vypadat v reálu.
Patrikz
 
Příspěvky: 3
Registrován: 27 pro 2016 12:30

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod Patrikz v 30 pro 2016 14:38

Tak jsem navigaci včera projel (cca 35km) a hlas již hlásil tak jak měl :D Akorát ještě nevím jak odstranit to, že mi u "Přehledu trasy" hlásí Zuzana tečky. Poslední poznatek je, že mi navigace přišla jako kdyby špatně přijímala signál GPS, když jsem změnil hlas na TTS Zuzana. Nevíte čím by to mohlo být? Děkuji.
Patrikz
 
Příspěvky: 3
Registrován: 27 pro 2016 12:30

Předchozí

Zpět na Hlasy TTS pro Primo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník