Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nové mapy

Jaké používám mapy?

TeleAtlas (pro EEU)
675
41%
NAVTEQ (pro EEU)
497
30%
TeleAtlas (pro WEU)
177
11%
NAVTEQ (pro WEU)
155
9%
Regionální vydavatelé(CEDA, TopMap,...)
135
8%
OSM
3
0%
 
Celkem hlasů : 1642

Re: Nové mapy

Příspěvekod daniel999 v 27 led 2016 18:50

mam s tym sami problem. Jednoducho mapy iba obraz bez zvuku prisiel si na chybu?
Uživatelský avatar
daniel999
 
Příspěvky: 120
Registrován: 04 led 2011 12:49

Re: Nové mapy

Příspěvekod mischbauer v 01 úno 2016 17:28

ahoj, poradil by někdo,co mám špatně,že se mi u dvou posledních verzí map TeleAtlas v hledání cílového místa nezobrazují u obcí se stejným názvem i jejich okresy? Mapa 3 verze zpátky fungovala v tomto bez problémů. Zkoušel jsem různé verze Iga,ale výsledek stejný..
Mám samsung s adnroidem 4.2.2.
Samsung i8190 Galaxy S III mini iGo Primo 2.4 9.6.22.297071
mischbauer
 
Příspěvky: 67
Registrován: 19 črc 2008 11:17

Re: Nové mapy

Příspěvekod karolkopictures v 09 kvě 2016 07:26

mám otázočku ktorá verzia máp od CEDA je posledná-najnovšia?
FOFO MK1,FOFO MK3,Sync II,Cooltraxx,Navio 520,Lenovo K5
Uživatelský avatar
karolkopictures
 
Příspěvky: 44
Registrován: 21 črc 2014 19:21

Re: Nové mapy

Příspěvekod Mirus v 09 kvě 2016 14:39

Tak já mám Czech_Republic_CEDA_2014.12_150220 (fbl,fpa,ftr) a Slovakia_CEDA_2014.12_150218 (fbl,ftr) . Jestli jsou poslední , to nevím .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 509
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: Nové mapy

Příspěvekod Mio-Treo.info v 17 čer 2016 21:51

Tak tu máme nové mapy HERE 2016.Q1

Obrázek

__________________________________________
Odesláno z E-Pad Chuwi Hi8 Pro Dualboot
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: Nové mapy

Příspěvekod iGOprimo v 06 črc 2016 22:28

chcel by som sa spytat (ak sa to uz niekde riesilo, presun to tam pls, ale nenasiel som nic take)
takze mam mapy 2016.Q1 a uz v 2015.Q4 bola jedna cast dialnice, ktora sa otvorila minuly rok.
Bohuzoal aj ked je v mapach, ako keby bola "spiaca" a caka na aktivovanie, pretoze stale ma z nej presmeruje prec, ale ked pokracujem dalej, tak uz ide po nej pekne.
Nestretli ste sa niekto niekedy s takym niecim, pripadne neviete ci existuje take nieco ako aktivovat cestu, ktore ja v mapach, ale system ju nepouziva ?
Dik
iGOprimo
 
Příspěvky: 5
Registrován: 01 lis 2015 22:32

Re: Nové mapy

Příspěvekod Mirus v 09 črc 2016 09:12

Tak sem dej přesný popis trasy na ktreré Ti to dělá . Ať to může vyzkoušet v reálu i někdo jiný . Já tedy kvůli tomu na Slovensko (předpokládám) nepojedu :) . A co starší mapy než 2015.Q4 , pokud tam ta dálnice už byla ?
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 509
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: Nové mapy

Příspěvekod amatér v 09 črc 2016 20:53

@iGOprimo
podívej se do souhrnu trasy, a tam uvidíš, do kdy je ten úsek blokován.
viz. viewtopic.php?f=9&t=2628&p=85591&hilit=d%C3%A1lnice+d8#p85591
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nové mapy

Příspěvekod amatér v 27 črc 2016 07:29

iGOprimo píše:chcel by som sa spytat (ak sa to uz niekde riesilo, presun to tam pls, ale nenasiel som nic take)
takze mam mapy 2016.Q1 a uz v 2015.Q4 bola jedna cast dialnice, ktora sa otvorila minuly rok.
Bohuzoal aj ked je v mapach, ako keby bola "spiaca" a caka na aktivovanie, pretoze stale ma z nej presmeruje prec, ale ked pokracujem dalej, tak uz ide po nej pekne.
Nestretli ste sa niekto niekedy s takym niecim, pripadne neviete ci existuje take nieco ako aktivovat cestu, ktore ja v mapach, ale system ju nepouziva ?
Dik

Včera jsem si prostřednictvím uživatele fuky.b potvrdil svou domněnku, že tento problém způsobují soubory *.fsp, kde je stále blokován určitý úsek.
Pokud je to na Slovensku problém většího charakteru (více takových úseků), je možným řešením i to, k mapám SR nepoužívat soubory *.fsp. Výhoda - navigace navádí i na úseky, které jsou již otevřené, nevýhoda- navádí i na úseky, které jsou opravdu uzavřené.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Nové mapy

Příspěvekod SvoDa v 30 črc 2016 19:51

Tak HERE 2016.Q1 se moc neohřály, už se píše o 2016.Q2 :o
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

PředchozíDalší

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků