Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

mapa Německa

mapa Německa

Příspěvekod laro v 02 srp 2008 16:49

Zdravím všechny a mám problém s mapou Německa, zdá se mi to, a nebo soudruzi z " bývalého východního bloku jsou v utajení?". Nejdou vyhledat poměrně velká města ( např. BERLÍN) v iGO8! Zatím stahuju poslední mapu od Stopaře, tak uvidím, zda se něco změnilo. máte taky stejný problém? ;)
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
Uživatelský avatar
laro
 
Příspěvky: 221
Registrován: 18 črc 2008 18:11
Bydliště: Jablonec nad Nisou - Kokonín

Re: mapa Německa

Příspěvekod deusexx v 02 srp 2008 17:23

Já to teď testnnul a našlo mě to.Berlín a zadal jsem střed města a hodilo mě to kousek od Alexanderplatz.Blbá otázka.Změnil sis mapu při vyhledávání?
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: mapa Německa

Příspěvekod laro v 02 srp 2008 17:32

Určitě jsem si nastavil Německo a mluvil jsem s Jaho a má ten samý problém. Můžeš mi napsat jakou verzi Mapy používáš?
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
Uživatelský avatar
laro
 
Příspěvky: 221
Registrován: 18 črc 2008 18:11
Bydliště: Jablonec nad Nisou - Kokonín

Re: mapa Německa

Příspěvekod deusexx v 02 srp 2008 17:38

Německo 2008.01 Tele Atlas N.V (080215)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: mapa Německa

Příspěvekod jaho v 02 srp 2008 17:50

To je divné, já mám v iGO od začátku mapu Německa 2008.01 (TeleAtlas 080404) a celé bývalé východní německo je bez měst, jen zelená krajina... :(
Jarda, Mio C520 TM+,
Miomap 3.3, skin J&T 4.3 na My Flash Disk,
iGO8 v.8.3.2.64873, skin Plus2 v0.8 tS na SD, spouštěno kalkulačkou
Uživatelský avatar
jaho
 
Příspěvky: 92
Registrován: 16 čer 2008 18:34
Bydliště: Liberec

Re: mapa Německa

Příspěvekod deusexx v 02 srp 2008 17:56

Tak nevím.Teď jsem si zadal Leipzig a taky mě to ukazuje všechno.I ulice.Dresden taky.Chemnitz taky.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: mapa Německa

Příspěvekod SvoDa v 02 srp 2008 18:25

Německo 2008.01 (TeleAtlas 080404) vč. celé bývalé NDR je celá OK, vyhledává i ulice i čísla popisná (orientační).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: mapa Německa

Příspěvekod Jerry v 02 srp 2008 18:33

Jaho: Mám stejné mapy, ukazuje mi to vše.
Jerry
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Xiaomi Redmi Note 4 (Android 7.0)
Uživatelský avatar
Jerry
 
Příspěvky: 607
Registrován: 27 čer 2008 19:56
Bydliště: Kraj KV

Re: mapa Německa

Příspěvekod jaho v 02 srp 2008 18:38

Už vidím, v čem je asi chyba...moje mapa Německa má "pouze" 32MB, přičemž by měla mít cca 139MB. Nechápu, jak je to možné, ale mám ji takto zálohovanou od prvního dne po srazu... :(
Jarda, Mio C520 TM+,
Miomap 3.3, skin J&T 4.3 na My Flash Disk,
iGO8 v.8.3.2.64873, skin Plus2 v0.8 tS na SD, spouštěno kalkulačkou
Uživatelský avatar
jaho
 
Příspěvky: 92
Registrován: 16 čer 2008 18:34
Bydliště: Liberec

Re: mapa Německa

Příspěvekod SvoDa v 02 srp 2008 18:47

No právě. Problém mohl nastat přerušením či výpadkem při stahování nebo kopírováním souboru, nebo se soubor poškodil při rozbalování. Zkus stahovat znovu nebo odjinud.
Obecně platí, že google s vyhledáním správně zvolenými znaky - např. "Germany8_2008.01_080404.fbl" určitě pomůže.

Já osobně rar soubory nerozbaluji pravým tlačítkem myší - extract ...., už se mi to vymstilo a soubory se poškodily, ale vždy rar dvojklikem myši rozkliknu a soubor z okna raru přetáhnu myší někam do složky v PC a takto jsem nikdy žádný soubor při rozbalování nepoškodil.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Další

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků