Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mapy Q2 (2009.06)

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod amatér v 23 zář 2009 19:07

SvoDa píše:Nemám ho tam, mám tam komplet Evropu, tak nač tam Major roads WEU + EEU mít.
Nicméně v MFD mám jen TA mapu ČR a SK a HU + WEU + EEU a ty nové mapy již např. na hranicích s Německem nenavazují a do Německa mne to tahá přes ty hlavní silnice přes Polsko

No vidíš, a o tom byla má otázka ČR CEDA 2009.06 , Německo NAVTEQ 200.Q1,data.zip z verze 93112 ale k tomu MREE ;)
display_2.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2009 19:15

Ale tos mne špatně pochopil, já žádnou mapu Německa schválně nemám, podrobnou v MFD mám jen ČR a SK :!:
Výsledek pro mapu ČR TA i CEDA (bez podrobné mapy Německa) versus Major Roads ve zbytku Evropy máš na předchozí straně.

Komplet podrobnou Evropu mám na SD a v této souvislosti jsem psal o návaznosti SK-HU
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod amatér v 23 zář 2009 19:55

Dobrá tedy,
pouze CEDA 2009.06 + MREE + MRWE 2008.07, bez SRN
ceda_1.jpg

pouze TA 2009.06 + MREE + MRWE 2008.07, bez SRN
TA_1.jpg


Nem értem :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2009 20:03

No a to bude ten problém, který jsem popisoval zde - viewtopic.php?p=14537#p14537 a problém data.zipu 8.3.1.53558. však to zkus v této verzi. S data.zip 8.3.2. je to OK, jak jsi fotil.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod amatér v 23 zář 2009 20:13

Ani tehdá jsem neměl problém, jde o to, že i když nebudeš mít žádnou mapu pouze RMEE a RMWE, vždycky budeš mít cestu po které tě to bude navigovat, když jsem zkoušel průlety šipka jen přeskočila a pokračovala, v reálu jsem projel hranici a šipka si zase našla cestu.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2009 20:21

My si pořád nerozumíme. Je jasné, že když nebudu mít žádnou podrobnou, ale jen major Roads, že to bude OK :!:
Ale já mám v šochtli verzi 53558, podrobnou mapu ČR, SK a HU a pro zbytek Evropy jen Major Roads a na některých přechodech to dělá tuto paseku.
Ve verzích 8.3.2 a 8.3.4 je to v této kombinaci map navazující bez problémů. Je to prostě věc nějaké nedokonalosti v data.zip iGO8.3.1.53558.
samozřejmě, že když pojedu např. do toho D, nahraji si do šochtle podrobnou mapu D a bude po problému i u verze 53558.
Můj problém je, že jsem limitován 1GB místa, takže tam komplet Evropu mít nemůžu a jen přihrávám z SD mapy kudy jedu, nebo si v sys.txt v iGO8 na MFD nasměrovávám cestu na content na SD.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod vovi v 23 zář 2009 20:44

Hele, Dane, ale to je nějaký divný - já mám na MFD klasicky Miomap/Miomap/Content/...; na kartě zase iGo8/Content/...; v SYS.TXT nemám ve [folders] nic a přesto si iGo bere samo od sebe mapy z MFD i SD a s místem tím pádem nemám problém. Ovšem já nepoužívám MapChanger s těma zadanejma cestama ;)
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7363
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2009 20:49

Automaticky (i bez zápisů v sys.txt) si to iGO na MFD šahá do content na SD jen tehdy, pokud se iGO8 na SD jmenuje iGO8 ;)
Já si iGO8 na SD pojmenoval z tohoto důvodu schválně jinak a iGO8 na MFD je tutíž samostatné. Když potřebuji z MFD šahat do content v iGU na SD, odstředníkuji si cestu v sys.txt v iGO8 na MFD na content na SD nebo dohraji z SD příslušné mapy
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod tomasii v 23 zář 2009 20:52

Pánové berte to tak, že výrobci map chtějí, abychom líp poznali celý Schengenský prostor. Mně chtěla vést vyhlídková trasa do Bezovce z Prahy přes Vídeň. Faktem ale je, že ty ostatní volby vedly skoro přímo.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3387
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Mapy Q2 (2009.06)

Příspěvekod Ivo K v 23 zář 2009 20:54

SvoDa píše:Automaticky (i bez zápisů v sys.txt) si to iGO na MFD šahá do content na SD jen tehdy, pokud se iGO8 na SD jmenuje iGO8

Jen to upřesním:
Automaticky (i bez zápisů v sys.txt) si to iGO na MFD šahá do content na SD jen tehdy, pokud se adresář iGO8 na SD jmenuje iGO8.
Naposledy upravil Ivo K dne 24 zář 2009 07:38, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron