Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

licence pro nové mapy

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod tomasii v 08 kvě 2009 15:53

Když se ti nahraná mapa vůbec nezobrazuje, tak to bývá tím, že:
- buď už máš nahranou novější mapu pro stejnou destinaci (tu bys měl vidět),
- nebo jsi nahrál mapu pro jiný typ navigačního programu (mapu iGO6 do iGO8, mapu pro 8.0.0 do 8.3.x, atd.), o zcela jiných mapách nemluvě. :lol:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3387
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod SvoDa v 08 kvě 2009 17:05

Jojo, řešíme tu na různých místech totéž - potřebu nových map, byť u různých přístrojů viewtopic.php?f=28&t=449&start=0
Každý komerční SW a mapy patří mezi ně, potřebují příslušnou licenci. Pro účely "testování" zkus štěstí prostřednictvím google.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod Jarouš v 09 kvě 2009 06:59

humbuk píše:Vzhledem k tomu, že zde se nesmí zobrazovat žadné odkazy na nelegální věcičky,


VELMI SPRÁVNĚ :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5703
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod chucky v 12 kvě 2009 15:07

Ze sstopařova webu jsem si stáhnul mapu Rakouska 2008.10 (090122) a nic. Neukázalo ji na mape, ani v sezname map. Pak jsem si ji stáhnul z jinýho místa ( :arrow: :idea: ) a byla tam. Měla cca o 100kb vic.
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
Uživatelský avatar
chucky
 
Příspěvky: 378
Registrován: 11 lis 2008 18:57
Bydliště: Damnice

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod tomasii v 15 kvě 2009 22:35

Tak buď byla mapa špatná (toho by si asi ostatní všimli, takže jsi ji spíš stáhl neúplně), nebo byla pro jinou verzi iGO8. :?
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3387
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod amatér v 15 kvě 2009 22:59

tomasii má pravdu, mapa s tímto označením je pro iGO8 v.8.0.0, pro iGO8 v.8.3.x a8.4.x je mapa Rakouska s označením 2008.10 (090218)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod chucky v 16 kvě 2009 12:47

Máte pravdu :oops: . Až teď jsem si všiml, že je to rozdělené na mapy iGO8.0 a mapy iGO8.3+iGO8.4
Klikl sem na Amaterův odkaz v popise, otevřela se mi stránka s mapami, a automaticky jsem stahoval žlutý.
Takže Amatére aktualizuj popis ;)
NAVON N750
PRIMO 2 : 9.6.2.209584 : GJ_si

HTC Sensation - Android 4.0.3 - qHD - 960x540
PRIMO 2 : 9.6.7.735654 : bez skinu
Uživatelský avatar
chucky
 
Příspěvky: 378
Registrován: 11 lis 2008 18:57
Bydliště: Damnice

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod SvoDa v 16 kvě 2009 13:33

To je fakt, Mirek má v podpise odkaz na mapy pro 8.0.0. :D
Možná je to záměr - test pozornosti :lol: :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: licence pro nové mapy

Příspěvekod amatér v 16 kvě 2009 13:38

Hele, nechte toho :lol: , já předpokládal, že umíte hledat na netu :lol: , ale dobrá než by se tu vyskytovaly hlášky o tom, že u sstopaře je něco špatně, upravil jsem podpis dle Vašeho přání ;) Snad už to bude OuKej.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: licence pro nové mapy???

Příspěvekod Fulcanelli v 19 kvě 2009 09:51

Zdravím vás pánové,
stáhl jsem novou verzi mapy od sstopare - verzi mám správnou (pro 8.3). Když najedu do přehledu map, mapa tam je. Když ale spustím mapu a chci zobrazit Něměcko, tak mi to vyhodí hlášku:

Fatal error occurred in main thread
Address: 0x001705a0
Exception:0xc0000005

Verze IGo 8.3.1. 57021
Čím to je a jak to případně vyřešit?
Předem dík za odpovědi.
Fulcanelli
 
Příspěvky: 3
Registrován: 19 kvě 2009 09:40

PředchozíDalší

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník