Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

mapy Bulharsko, Rumunsko

mapy Bulharsko, Rumunsko

Příspěvekod gsmmania v 23 srp 2014 17:15

ake mate skusenosti s mapami Bulharska a Rumunska ?
je lepsi TOMTOM alebo HERE ? velkosti suborov su dost odlisne
gsmmania
 
Příspěvky: 36
Registrován: 25 kvě 2010 11:45

Re: mapy Bulharsko, Rumunsko

Příspěvekod SvoDa v 23 srp 2014 18:05

Nemůžeš porovnávat (velikost) jen souborů .fbl, jelikož HERE různá data z map má v dalších souborech (např. inteligentní trasy (.fsp), adresní body (.fpa)), kdežto třeba TomTom u některých států má všechna tato data přímo v onom .fbl
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: mapy Bulharsko, Rumunsko

Příspěvekod fuskaj v 04 zář 2014 13:49

Vratil som sa teraz z Rumunska a mal som Nauteq 2012 a ako mapy su dost podrobne ale nejake chyby mi stale hlasilo pri planovani trasy, ze nemoze sa mojimi nastaveniami dostat do ciela, pritom som isiel po hlavnych tahoch, a Tomtom nie je taky podrobny podla neha sa neda ist v Rumunsku. Ten problem mi hlasilo od Rumunska, lebo dal som is trasu na koniec Madarska tam to naplanovalo bez tychto hlasok, ale dal som to o 1km dalej uz do Rumunska a uz mi to hlasilo hlasku co som napisal, a tak isto mi to vypisovalo aj po Rumunsku ked som si planoval trasy a tada obcas ma to viedlo mimo hlavneho tahu a potom spat na hlavny tah. Dnes som si aktualizoval na HERE 2014 a stale tam nie tu aktualizovane nove useky v Rumunsku dialnice napr dialnica A1 a obchvat okolo Brašova a ani obchvat okolo Budapesti - mapy nie su aktualne. Brat mal Sygic mapy z minuleho roka a on tam vetky tieto useky mal aktualne.
Mio Moov 360
Visual GPS 1.14
Primo® 2.4.0 v9.6.13.405512 + fmilan & amatér v.2.4.3
Primo 9.6.22.317625
fuskaj
 
Příspěvky: 15
Registrován: 11 led 2011 17:12

Re: mapy Bulharsko, Rumunsko

Příspěvekod adrian.gulo v 04 zář 2014 14:46

No s týmto tvrdením ( obchvat okolo Budapešti ešte nie je) nesúhlasím. Mapy HERE 2014 Q1 (HERE_2014.Q1_140731), čiže posledné teraz vydané už obchvat majú dokončený, vlastne spojený. TomTom tento obchvat už mal v minulňajšom vydaní. Čo sa týka Rumunska..... jednoznačne TopMap čiže lokálny výrobca. HERE mapy niekedy v týchto východných štátoch zaujímavo plánujú trasu. ,,, a chýbajú niektoré nové cesty .
S pozdravom
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo
 
Příspěvky: 254
Registrován: 28 pro 2011 17:49
Bydliště: Slovakia , Štúrovo

Re: mapy Bulharsko, Rumunsko

Příspěvekod fuskaj v 04 zář 2014 19:19

Sory, zle som pozeral, Ano, obchvat Budapesti tam uz je prepojeny, skoda toho Rumunska, Topomapy mam tiez, no tie som neskusal...
uz som prisiel preco mi vypisovalo tie hlašky v Rumunsku, pretoze sa u nich musi platit cestna dan hned na hraniciach , takze v navigacii treba mat zafajknute dialnice a platene useky a navigacia bude navigovat OK :)
Mio Moov 360
Visual GPS 1.14
Primo® 2.4.0 v9.6.13.405512 + fmilan & amatér v.2.4.3
Primo 9.6.22.317625
fuskaj
 
Příspěvky: 15
Registrován: 11 led 2011 17:12


Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník