Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MAPY NAVTEQ 2012.Q4

Re: MAPY NAVTEQ 2012.Q4

Příspěvekod happy66 v 08 dub 2013 18:57

Ani nebylo potřeba dlouho čekat..... :lol: :lol:
Někdy je lepší moc nekvaltovat... :roll:
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: MAPY NAVTEQ 2012.Q4

Příspěvekod CadillacCZ v 08 dub 2013 22:16

Veeeelkáááá omluva ...oooo Velký Navtequ :D Dnes, když jsem ještě neměl ty FTR soubory jsem jezdil podle TT ( protože jsem si frajer smazal Q3 a nechtělo se mi to tam zase cpát )....neuvěřitelný !!!! S kamionem je TT nepoužitelný!! bych zabloudil i na letišti.
Vrátím se tedy k Navtequ. Všiml jsem si, že přibylo celkem dost značek. Škoda, že se NQ ještě nepochlapil s těmi náhledy křižovatek :( okolo Brna žádný nepřibyly a stále se ukazují jen někde a to hlavně sjezdy z dálnice na jinou dálnici. U rychlostních silnic snad ani nejsou. V tomto směru se nic nezměnilo....ale zatím s tím nemám moc najeto, tak nevím jak jinde.

*happy66
Někdy jsou kvalty zapotřebí ( hlavně do kopce :lol: :lol: )
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: MAPY NAVTEQ 2012.Q4

Příspěvekod IJK v 09 dub 2013 19:36

TT je nepoužitelný i s autem... Po pár dnech ježdění s TT mapami na legálně koupeném Sygic s poslední aktualizací bych byl zralý na Chocholouška.
Uživatelský avatar
IJK
 
Příspěvky: 3
Registrován: 03 bře 2013 10:41

Re: MAPY NAVTEQ 2012.Q4

Příspěvekod vu5936 v 25 čer 2013 07:03

Ahoj, pokud někdo plánujete cestujete cestu do Kosova, tak v mapách NAVTEQ 2012.Q4 (130205) je nějaký bug, který způsobuje pád Prima. V režimu bez zafixovaných satelitů se mapa Kosova normálně zobrazí a je možné na ní plánovat. V okamžiku, kdy se při jízdě s navigací přiblížíte poblíž území Kosova, a nebo jste už v Kosovu a zafixují se satelity, tak Primo natvrdo spadne. Stejně tak pokud je vaše poslední uložená pozice v Kosovu a dáte si simulaci trasy (a satelity se vyhledávají), tak Primo taky spadne. Mapy od jiných vydavatelů tu fungují korektně, i když jsou tu více či méně slepé.
vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: MAPY NAVTEQ 2012.Q4

Příspěvekod wagonek v 06 črc 2013 08:29

Koukám, že už jsou venku mapy Navteq 2013/Q1
GoClever T76 GPS
wagonek
 
Příspěvky: 90
Registrován: 13 črc 2009 14:41

Re: MAPY NAVTEQ 2012.Q4

Příspěvekod nenicododat v 06 črc 2013 19:34

Ahoj ve spolek,možná se zeptám hloupě. Jde mi o HNR. Do Navonu se mi aktualizuje HNR v 5ti souborech a to EUROPE easy/economic/fastest/green/shortest. Ale jsou taky ještě EASTERN EUROPE - WESTERN EUROPE easy/economical/fast/short.
Je v nich nějaký rozdíl,které je lepší používat?
NAVON N670 PLUS ; P 2.4 ; Skin fmilan&amatér v.2.4.1 ; TTS hlas Zuzana (CZ) ; NQ
Toshiba Excite Pure AT10-A-104 ; Android 4.2 ; P 2.4 9.6.29.375713
Možné ihned...nemožné do tří dnů...zázraky do týdne...
Uživatelský avatar
nenicododat
 
Příspěvky: 164
Registrován: 15 led 2010 15:08

Předchozí

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron