Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Mapa Maroka pro IGO Primo

Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod zako v 07 pro 2012 08:57

Může mi někdo poradit, kde získám mapu Maroka pro IGO Primo.
Děkuji
zako
 
Příspěvky: 5
Registrován: 19 črc 2012 16:16

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod amatér v 07 pro 2012 09:42

On přestal fungovat Google?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod zako v 12 pro 2012 15:15

Měl jsem za to, že umím trochu česky, a asi né, protože jsem napsal asi špatně otázku, tož to se omlouvám. Protože slušný člověk má na otázku odpovědět, tedy odpovídám na Tvoji otázku, že asi Google funguje, jestli dobře nebo špatně to nedokáži posoudit. Také jsem měl za to, že fora jsou od toho kde se neiformovaný dozví informace od šílenců(- kapacita vyniká ve svém oboru) daného oboru, které nedokáže jinak zjistit. Takže děkuji za poučnou odpověď. Přeji příjemné Svátky.
zako
 
Příspěvky: 5
Registrován: 19 črc 2012 16:16

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod adrian.gulo v 12 pro 2012 15:29

Určite ťa nikto nechcel uraziť alebo nahnevať. Ale pochop, že tento fórum je niečo iné. Stačí prečítať podmienky. ViĎ :
((( V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software a mapy, nebo odkazy které by k nelegálnímu obsahu směřovaly. )))

Ide o to, že naozaj len hladať a hladať na iných stránkach, alebo oficiálne si zakúpiť najnovšie mapy príslušných štátov. Myslím, že viac tu ohľadom toho ti nikto neporadí.
Maj sa
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo
 
Příspěvky: 254
Registrován: 28 pro 2011 17:49
Bydliště: Slovakia , Štúrovo

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod tomasii v 12 pro 2012 15:59

U exotických destinací, jako jsou třeba africké, asijské, nebo jihoamerické státy, je nejúspěšnější nákup přímo na místě. Je to sice blbá rada, ale je to realita, která funguje.
Zkus si najít specializovaný obchod v místě příletu, nebo pobytu, v tom může poradit právě Google. :(
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod SvoDa v 13 pro 2012 06:59

Legální (placená) aktualizace se provádí po registraci tvé osoby a přístroje zde
Kód: Vybrat vše
www.naviextras.com
Je tam přesný návod co dělat po připojení navigaci k PC. Stačí z těchto stránek do PC nainstalovat program NAVIEXTRAS TOOLBOX a ten tě již krok za krokem při aktualizaci povede.
Naviextras.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod tomasii v 13 pro 2012 12:12

Jj. když je mapa v Naviextras, tak je to nejjednodušší cesta, koupit ji přes web.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod zako v 19 pro 2012 19:29

Zdravím všechny,
mohu Vás ubezpečit, že jsem se neurazil, ale trochu mě to zvedlo protože patřím již k lidem důchodového věku a předpokládám věcnější odpovědi. Na zahraničních webech se špatně orientuji protože se anglicky učím až v současné době. Tu novou navigaci jsem koupim na Aukru a stála mě o 300,- Kč víc než kdybych si koupil upgrade nových map do navigace staré a má pochopitelně i vyšší komfort. První problém byl, že jsem si stáhl vadný soubor, což jsem nemohl vědět a ten hlásil chybu, ale s tím jste mi neporadili, tak jsem na to stylem pokus omyl přišel sám. Prodejce se dál po prodeji nemá zájem jakkoli poradit odkazuje na toto fórum. Nu a Proti Navigonu je IGO Primo nepřekonatelné, ale to nemusím snad psát. No a na cestu je potřeba se připravit předem, takže možností je víc. V krajním případě navigace v telefonu, nebo mám už mapu Maroka pro Garmin a nebo koupím, pokud to jinak nejde. Nikde jsem nenaznačil, že nechci dodržovat ustanovení tohoto fóra. Děkuji všem a přeji příjemné svátky a mnoho zdraví a úspěchú v novém roce.
zako
 
Příspěvky: 5
Registrován: 19 črc 2012 16:16

Re: Mapa Maroka pro IGO Primo

Příspěvekod tomasii v 19 pro 2012 21:12

Určitě tě nikdo nechtěl urazit, nebo se tě dotknout, ale poradit, jak a kde mapy sehnat. Kolega Svoda ti poradil přesně, já jen z minulé praxe, kdy jsem zakoupil mapu na místě (doma jsem ji nehledal a až na místě zjistil, že by nebyla od věci :x ). Nicméně i kolega Google obratem našel na několika adresách mapu Morocco__Western_Sahara (nestahoval jsem ji a tak nevím, je-li funkční).

Poradit s vadnou mapou bez konkrétních údajů v podstatě nelze. Spíš lze najít na fóru popisy této chyby od jiných uživatelů a z nich zjistit pravděpodobnou příčinu.

Zmínka o pravidlech fóra je závazna pro všechny a proto jsi byl na toto pravidlo upozorněn. Takže nikdo se tě nechtěl dotknout (ani tykáním, to je víceméně usance fóra).

Ano máš pravdu s cizími jazyky, řada z nás např. angličtinu aktivně používala a to je výhoda (i když Google docela dobře překládá do češtiny).

Jen na okraj: řada z nás je už v důchodu, já např. již 8. rok... :lol:
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4


Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků