Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod Jasper v 17 říj 2012 13:00

Samozřejmě že je to ve scheme. ;) Nikde jinde to ani být nemůže. To že si ho neměnil je nepodstatné. Podstatné je to že pravděpodobně má NQ tyto silnice v jiné kategorii než TT. ;)
Screenshot_2012-10-17-14-05-28.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod amatér v 17 říj 2012 13:14

Podle mého má nějaké předělané scheme ještě z iG08. Přepni si na výchozí.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod velsak v 17 říj 2012 13:53

negativní, dělá to i s výchozím. ale jelikož jde jen o 2D a NQ asi stejně zase poletí tak to neva.
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod amatér v 17 říj 2012 13:56

Chyba je u tebe, ne v mapách.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod velsak v 17 říj 2012 14:00

napiš mi něco co nevím :-)

ale kdeeeeee? :roll:
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod amatér v 17 říj 2012 14:07

To byla jen reakce na větu :
velsak píše:... ale jelikož jde jen o 2D a NQ asi stejně zase poletí tak to neva.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod Subaruman v 17 říj 2012 16:44

Takhle fialové silnice jsem měl, když jsem si dal historii provozu, ale měl jsem v "Ostatním nastavení" (ta poslední položka v nastavení) odznačenou položku "Desaturovaný náhled TMC". Ty názvy teď lovím v paměti, ale zkrátka nějak takhle to tam je.
6" HD GPS by Diret, v tom Primo 2 a diMka TomSoft...
Evolve CoolTraxx - záložní

1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman
 
Příspěvky: 58
Registrován: 09 črc 2011 20:22
Bydliště: Veškov, Wischau, neboli Vyškov

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod velsak v 17 říj 2012 21:05

bingo, to je ono. žádný scheme. díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod Subaruman v 17 říj 2012 21:21

Není zač, zkrátka další Dimkovina :lol:
6" HD GPS by Diret, v tom Primo 2 a diMka TomSoft...
Evolve CoolTraxx - záložní

1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman
 
Příspěvky: 58
Registrován: 09 črc 2011 20:22
Bydliště: Veškov, Wischau, neboli Vyškov

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod velsak v 27 říj 2012 09:23

Chlapci tentokrát zkouším NQ dýl než obvyklých několik hodin, protože jsem v nemocnici měl čas vyblokovat desítky neexistujících silnic v blízkém okolí, ale všimnul jsem si, že mi nějak chybí řeky. Třeba takové Labe obvykle teče ze Špindlu do Vrchlabí, Dvora Králové,..., ale na mapě jsem ho nezahlédnul. Vltava tedy v Praze je :-).
Jen pro kontrolu, máte tak i ostatní nebo jsem zase něco "vylepšil"?
Já teda na svých cestách považuju řeku za docela důležitý orientační prvek, že by NQ ne?
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

PředchozíDalší

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník