Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod Jasper v 16 říj 2012 13:27

Ale souvisí :!: Nebo taky možná s licencemi. Nebo s jinými soubory. Ale do android sekce to stejně přesunu.
Každopádně jsem se dal do ještě jeednoho pokusu. Odstranil jsem poi od TT i od regionálních vydavtelů, odstranil jsem rastrové mapy, hsp soubory a basemap.fbl. Znovu jsem doplnil fsp takže mám v adresáři "map" kompletní sestavu NQ 2012.Q2 bez ftr souborů které jsem nikdy nepoužíval. V tuto chvíli se androidí Primo chová naprosto standardně takže jdu doplňovat zpět a uvidíme co mu tak moc vadí.

EDIT A je to jasné. Mému androidímu Primu vadí rastrové mapy a to i když nejsou aktivní. :!: Prostě mu stačí že tam jsou. Ve chvíli kdy jsem adresář zase pojmenoval správně tak se vrátí již popsané problémy a mimo jiné se najednou ukazují jako neaktivní soubory phoneme. Stejně je to zvláští. Ty rastry tam mám od začátku tak proč najednou tahle kolize. Takže tím tuto debatu můžeme ukončit a přesunout ji.
===============================
EDIT by VOVI: chtěl jsem tyhle "android záležitosti" přesunout pryč, ale ono je to tak dokonale propletené s informacemi, které sem patří, že jsem nakonec od toho úmyslu upustil.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod Jasper v 16 říj 2012 16:39

Takže vrátím tu diskuzi tam kde jsem ji začal. Teď už to můžu potvrdit. Primo s tímto vydáním map opravdu zohledňuje hustotu provozu. V tuhle chvíli mi na již zmiňované trase nabízí třetí variantu tedy přes vysočanskou radiálu.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod SoftVienka v 16 říj 2012 16:46

Ahojte.
Mám pravdu, keď si myslím, že mám problém s licenciami, keď z mapou 2012.Q2 môžem zadať v adrese len jedno, alebo niekoľko málo č.domu. V 2011.Q4 to bolo OK. Mapa (.fbl) je aktívna, adresy (.fpa) aktívne.
MIO MOV 400 Unlock by Dalibor Lanik Primo2 9.6.5.245577; Nexus 7 Primo2 9.6.7.281004; Čina autorádio Citroen C4 Primo2 9.6.5.245577 + Primo 1.2.1 9.2.0.213495
SoftVienka
 
Příspěvky: 11
Registrován: 16 kvě 2011 17:43

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod karkulka1 v 17 říj 2012 07:35

Nahodil som iba tie mapy ktoré mienim používať: NQ_2012.Q2 a a k nim príslušné 2012.Q2 súbory:fda,fpa a fsp.
V podrobnostiach obsahu profilov pre intel. navigovanie sú však súbory fsp červené a mám vypísané, že obsah je neaktívny. V čom môžem mať chybu, poradí niekto?
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod SvoDa v 17 říj 2012 07:40

Pravděpodobně používání .fsp nepokrývá tvá licence.
Adresní body (.fpa) a Upozornění pro řidiče (.fda) aktivní máš :?:
V předchozí verzi (2012.Q1) aktivní .fsp byly :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod Miroš v 17 říj 2012 07:53

to"karkulka1": Již pro mapy NQ_2012.Q1 přibyla nová licence právě pro fsp a je funkční i pro Q2.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 772
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod karkulka1 v 17 říj 2012 08:11

Adresní body (.fpa) a Upozornění pro řidiče (.fda) mám aktívne.
V predchádzajúcej verzii (2012.Q1) som nemal .fsp. Môžete mi poskytnúť licenciu?
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod amatér v 17 říj 2012 08:21

Zde na fóru ne.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11093
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod Ivo K v 17 říj 2012 08:27

Info pro nedočkavé: Tunel pod Dobrákem v Brně, není ještě v mapě NAVTEQ 2012.Q2 [120911].
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5460
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: MAPY NAVTEQ 2012/Q2

Příspěvekod velsak v 17 říj 2012 12:24

Zkusil jsem zase jednou dát NQ do stroje, vyblokoval v našem městečku spoustu neexistujících silnic a vytvoři roky existující jednosměrky abych byl vůbec schopen donutit primo vypočítat reálnou trasu a pak si všimnul následujícího - ve 2D režimu (přehled i drag mapa) mám téměř všechny silnice hnusně světle fialové. Myslel jsem že mám nějakou blbost ve scheme - to mám však půl roku beze změny, úplně jsem smazal save - zase nic, pak jsem přepnul mapy zpět na TT a ejhle - vše ok. Přepnu na Nq a zase fialová.
Tohle se mi nikdy nestalo, nevíte co s tím? Ono to teda zas až tak nevadí ale je to divné. Když už mi konečně NQ po mnoha letech přidělali silnici asi 30 let existující vedoucí k našemu domu tak zas tohle :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jiayu G3 - 1280*720, 1GB RAM, DUAL SIM, ICS 4.0.4
PRIMO Primo 9.6.29.390522, diMkaWA aP.1.1.4 for 2.4 ve vlastní úpravě
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 476
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

PředchozíDalší

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník