Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod jjjlll v 01 led 2012 16:52

Mám zase opačnou zkušenost. NQ mě před lety vedl na polní cestu se zákazem vjezdu. Tak jsem se vrátil k TA. NQ je podrobnější, to je pravda, ale u TA, nyní TT mám jistotu, že pojedu a dojedu po naplánované trase.
amater píše:Větší fór jsem již dlouho nečetl :lol:
jjjlll píše:NQ mě před lety vedl na polní cestu se zákazem vjezdu.
S tím se nedá nesouhlasit. Mne před lety vedly mapy NQ do vodního příkopu viz. zde. Na rozdíl od tebe, ale jezdím v současnosti. ;)
ALCATEL OT908 (320x240), Android 2.3.4, PRIMO 9.6.7.235654
Uživatelský avatar
jjjlll
 
Příspěvky: 38
Registrován: 06 dub 2009 12:35
Bydliště: Nerátky

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod Cinda v 01 led 2012 18:25

Máš pravdu, že před lety se mapy NQ nechovaly nijak dobře. Čas postoupil, a dnes jsou mapy NQ, alespoň pro mé potřeby, jedničkou. Právě jsem se vrátil z cesty, jezdil jsem po mě známých trasách, a navigování s mapami NQ bylo naprosto bezchybné.. :D
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Uživatelský avatar
Cinda
 
Příspěvky: 113
Registrován: 23 črc 2010 16:37

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod mddmirek v 07 led 2012 11:59

Zdravím všechny a mám na vás drobnou prosbičku, Mio C520 - iGo 8.3.5.183522 na SD problém s mapou Czech Republic_R3_TomTom_2011.06_110829.fbl - zkuste vyhledat adresu " újezd nad lesy" a nejnovějšíma mapama od TA nenapíšete " lesy " - protože " l " není vysvícené (ani podle souřadnic to nenajde - kopne vás to do afriky ) přišel jsem na to celkem náhodou, protože jsem tam předevčírem musel..... no to jsem z toho blázen, že by se někde u TA vloudila chybka? s jinými mapami CEDA,NQ,NAV - ani u starších TA problém nebyl.... jaké jsou vaše zkušenosti ? ? ? dík za helpík či info ...
MIO C520 R02+3+9911+1018 Verze programu Mio Map: Mio Map v3.3 1/2008, jnkorp & tomasII v3.2a cs TMC.Unlock Plug & Play TomasII, 8GB SDHC, video Player v 0.81RC1, IGO Primo 1.2 _ 9.2.0.191493, skin gj_AK v3.10.0_920
mddmirek
 
Příspěvky: 45
Registrován: 15 dub 2009 13:47

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod jjjlll v 07 led 2012 12:26

To je zajímavý. Přesně ten samý problém byl u vestavěné navigace, tuším že v oktávii. Nevím už co to bylo za typ navigace a softwaru. Známá mě požádala abych jí tam nastavil cíl cesty Újezd nad Lesy a navigace ho v seznamu nenašla. Musel se najít přímo v mapě. Koluje tu asi nějaká chybná databáze.
ALCATEL OT908 (320x240), Android 2.3.4, PRIMO 9.6.7.235654
Uživatelský avatar
jjjlll
 
Příspěvky: 38
Registrován: 06 dub 2009 12:35
Bydliště: Nerátky

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod amatér v 07 led 2012 12:44

Újezd nad Lesy je část Prahy, ne? Není tedy lepší zadat Praha a název ulice?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11132
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod SvoDa v 07 led 2012 13:06

70-ti tisícové město Kungsbacka ve Švédsku tyto mapy považují za předměstí 30km vzdáleného Gotteborgu a i uprostřed Kungsbacky je v info o místě (Kde jsem) Gotteborg :?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod amatér v 07 led 2012 13:56

Hlavní je, že to netahá po polních a lesních cestách, jako před lety mapy NQ. :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11132
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod JaPan v 08 led 2012 14:37

Ale tahá, stále tahá (mám pochopitelně na mysli NQ 2011Q3)...
zkuste si cvičně zadat trasu
48.997587,16.849291
49.001714,16.849291
rychlá, nebo krátká vsjo ravno
na webu, mapy.cz, mapy google to už znají, 1188 tvrdošíjně trvá na sjízdnosti polňačky (traktorem, kroskou, asi ano :) )
mapycz.JPG
google.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Byla: NDrive G50+iGO 8.3 na SD, Stále je:C520+iGO 8.3 na SD, Bude: Primo na 7" tabletu
JaPan
 
Příspěvky: 143
Registrován: 17 říj 2009 09:57

Re: MAPY TELEATLAS 2011/Q2 (2011.06)

Příspěvekod Ivo K v 08 led 2012 16:26

Vždyť to tady píšeme stále dokola, nikdy nic není úplně dokonalé. Na každé mapě najdeš nějakou chybu.
Já když se vrátím občas ke své vlastní práci, tak tam najdu také nějakou chybu. :oops: 8-)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5498
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Předchozí

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník

cron