Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

aktualizace map mio c720

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod cristal v 17 úno 2013 12:30

Ok, dik. Ak nahram IGO na kartu pôvodne mio v navi sa mi neprepiše inštalaciou?
cristal
 
Příspěvky: 4
Registrován: 16 úno 2013 22:54

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod SvoDa v 17 úno 2013 13:27

Tak četl jsi ty návody na tomasII webu nebo ne ?

Jedna z "x" variant je i ta, že celé iGO můžeš mít jen na kartě a pak s obsahem přístroje a My Flash Disk nemusíš dělat vůbec nic (krom zápisu v ppath.txt)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod cristal v 17 úno 2013 15:12

Ano cital som varianty, ale akosi mi stale nabiehava mio maps aj ked mam na karte nahrate IGO8 a data. Viem, ze je aj moznost neinstalovat IGO, ale aj ked ho chcem otvorit priamo v navi cez spravca suborov, nechce ho otvorit.
cristal
 
Příspěvky: 4
Registrován: 16 úno 2013 22:54

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod SvoDa v 17 úno 2013 15:18

Přes MIO správce souborů se tuším .exe soubory otevřít nedají.
K tomu slouží nastavit (napsat) si příslušnou cestu k iGO8.exe do ppath.txt, který je v program files a spouštět takovéto iGO klikem na některé z tlačítek MioMenu, které pro to obětuješ. Vše je tam pěkně popsáno
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod PpukisS v 12 srp 2013 12:09

Zdravím , taktiež mám MIO C720 s firmware R39+3+9939+0705 , MIO MAP v3.3 , ako už vieme má 400 MHZ CPU a 64 MB RAM a rozlíšenie 480x272 a win CE 5.0 .
Mám k dispozícii IGO Primo 2.4-9.6.13.267029-November 2012 a chcem ho spojazdniť na mojom MIU. Ako už odpovedal SvoDa pri IGO 8 , že stačí prepísať ppath.txt v program files, ku spusteniu vlastného programu z príslušného tlačítka v MIO menu, čo som aj urobil. Keďže chcem spúšťať IGO Primo z flash pamäte zariadenia a nie z karty , vymazal som priečinok MioMap a nakopíroval som priečinok Primo2 s jeho základnými súbormi. Ako som už spomenul v programe files som prepísal ppath.txt a to cestu z
[MioMap]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\Miomap.exe
[MioMap]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\iGO8.exe
na
[MioMap]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\Miomap.exe
[MioMap]\My Flash Disk\Miomap\Primo2\Primo2.exe
Cesta Primo2.exe súboru sedí , nezmýlil som sa . No pri zapnutí MIA a kliknutím na tlačidlo MioMap sa nič nedeje. Prešiel som si aj tomašiho WEB
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/
s ktorým som prakticky začínal no nedarí sa mi to spojazdniť. Prikladám moje ppath.txt z priečinku program files a sys.txt z priečinku Primo2.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
PpukisS
 
Příspěvky: 2
Registrován: 12 srp 2013 11:35

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod Miroš v 12 srp 2013 13:27

Asi bude špatně
[MioMap]\My Flash Disk\Miomap\Primo2\Primo2.exe

Správně
[MioMap]\My Flash Disk\Miomap\Miomap\Primo2.exe

A já ještě používám název souboru "iGO.exe"

PS: Nezlob Jarouše, odkazy mimo fórum patří do code.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 771
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod amatér v 12 srp 2013 13:48

Je celkem jedno, jak se jednotlivé složky, nebo soubory jmenují. Důležitá je správná cesta.
Neméně důležité je také číst, pokud
PpukisS píše:Zdravím , taktiež mám MIO C720 s firmware R39+3+9939+0705 ,

a tomasii na svém webu píše:
"Ppath.txt lze použít pro změnu spouštení programu ze základní obrazovky Cx20. Tuto
změnu lze použít pro poslední oficielní firmware
, např.
pro C520: R02+3+9911+1018
pro C720: R02+3+9913+1018"


Mám pocit, že tu vše nesedí.
Správný fw. je >>> zde <<<.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11108
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: aktualizace map mio c720

Příspěvekod PpukisS v 13 srp 2013 19:23

Ďakujem krásne chlapi , pomohli ste mi ;) . Ide to jak má , mapy naťahané , dám si tam ešte nejaký exotický hlas a bude dobre :D . Problém bol vo FW ako spomínal amatér :). Takžee ešte raz , vrelá vďaka :)
PpukisS
 
Příspěvky: 2
Registrován: 12 srp 2013 11:35

Předchozí

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků