Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Building

Building

Příspěvekod amatér v 24 zář 2008 21:21

Dnes jsem instaloval nové building a zarazilo mě, že na mapě Prahy zmizela budova Národního muzea, ale nově je zde např. budova Hlavního nádraží Praha. Kluci, Pražáci můžete to prubnout a dát ostatním vědět, jak velké ty změny jsou. Testovat mohou samozřejmě i Brňáci, neboť i Brno už má v mapách své budovy.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11107
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Building

Příspěvekod Ivo K v 24 zář 2008 21:38

No v Brně jsem to trochu prohlížel. Jsou tam hlavně kostely(ale na všechny), kaple, muzea, divadla a některá sousoší.
Můžete se podívat i na Petrov a vilu Tugendhat. Pro Brno je to velký pokrok! V původním buildingu nebylo vůbec nic.
Trochu mi ale stále chybí Špilas.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5471
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Building

Příspěvekod patax v 25 zář 2008 06:47

Je pravda, že nějaké budovy přibyly jako např. hlavní nádraží, ale zase naopak zmizelo muzeum nad Václavákem kde bydlím, což je pro mě zásadní. Máte to také tak? Jinak přibyly např. prašná brána a mánes, ale zase zmizel Pražský hrad. Chtělo by to prokonbinovat ;)
HTC touch HD, iGO8 8.3.2.64873, CorePlayer diamond 1.2.5, MemMaid 2.3, Resco explorer 2008 v7.3, AirScaner AV, Opera 9.5, Leon Cupra s bluetouch
Uživatelský avatar
patax
 
Příspěvky: 48
Registrován: 13 srp 2008 16:08

Re: Building

Příspěvekod amatér v 25 zář 2008 06:58

Jo prokombinovat by to chtělo, ale jak? Já už zkoušel ty dva soubory sloučit, výsledek byl, že budovy zmizely úplně :lol: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11107
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Building

Příspěvekod amatér v 25 zář 2008 07:11

Tak pánové mám pocit, že jsem věc vyřešil, ale k tomu potřebuji pomoc hlavně Pražáků. Dejte do conect/building oba soubory CzechRep.3dl, přičemž jeden přejmenujte, já použil CzechRep1.3dl. Výsledek? Vidím budovu hlavního nádraží i budovu Národního muzea nad Václavákem. Nevím ale jak se to chová u budov, které jsou v obou souborech. Prosím testujte a dejte vědět.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11107
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Building

Příspěvekod patax v 25 zář 2008 07:21

funguje to. Teď tam mám snad všechny pražský památky vč. Rudolfina. Už mě tam chybí jen naše nejstarší nemocnice Na Františku :!:
HTC touch HD, iGO8 8.3.2.64873, CorePlayer diamond 1.2.5, MemMaid 2.3, Resco explorer 2008 v7.3, AirScaner AV, Opera 9.5, Leon Cupra s bluetouch
Uživatelský avatar
patax
 
Příspěvky: 48
Registrován: 13 srp 2008 16:08

Re: Building

Příspěvekod vovi v 25 zář 2008 07:32

K tý navigovat nepotřebujeme - tam nás povezou profíci :lol: :lol:
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7333
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Building

Příspěvekod patax v 25 zář 2008 07:40

Jó, já tam jedu s otcem v pondělí, ale jinak fór dobrej :D :D :D
HTC touch HD, iGO8 8.3.2.64873, CorePlayer diamond 1.2.5, MemMaid 2.3, Resco explorer 2008 v7.3, AirScaner AV, Opera 9.5, Leon Cupra s bluetouch
Uživatelský avatar
patax
 
Příspěvky: 48
Registrován: 13 srp 2008 16:08

Re: Building

Příspěvekod SvoDa v 25 zář 2008 09:44

Kluci, ověřoval někdo, jak se chová ten amatérův fígl mít dvoje budovy pro jeden stát (původní CzechRep.3dl a nový CzechRep1.3dl.) u budov, které obsahují oba soubory? Nepřekrývají se nějak, či co?
Já to moc neposoudím, bo nejsem Pražák, kteří si pamatují, kde jaká budova byla.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11683
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Building

Příspěvekod patax v 25 zář 2008 09:53

O tři fochy vejš píšu, že to funguje naprosto perfektně. Teď mám Prahu "plnou" baráků :lol:
HTC touch HD, iGO8 8.3.2.64873, CorePlayer diamond 1.2.5, MemMaid 2.3, Resco explorer 2008 v7.3, AirScaner AV, Opera 9.5, Leon Cupra s bluetouch
Uživatelský avatar
patax
 
Příspěvky: 48
Registrován: 13 srp 2008 16:08

Další

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník