Děkujeme Mirku, že držíš maximalistický sortiment map a na ty řeči nedej. Dělám to jak Vojta - mám komplet aktuální Evropu na SD, ikdyž do spousty zemí ze seznamu asi nikdy nepojedu a před každou zahraniční dovolenou nemusím řešit které mapy nahrát.
Taky jsem minimalizoval počty vytahování SD ze slotu na minimum, abych nepokoušel ty mikrony zlata na kontaktech (ani ne tak na SD, ale hlavně ve slotu přístroje, abych nedopadl jak Tomáš, kterému už karty slot v MIO nečte, bo se asi vydřely tím neustálým vytahováním a zasouváním (nemyslete na dvojsmysly

)
Mimochodem, jelikož BT přenos PC -> MIO zvládá i 50 MB soubory, nevyndávám kartu ani při nahrávání objemných map, byť se musí po nahrání těch 50 MB ta mapa přesunout z My document do content, aby byl prostor v My document volný pro další mapu, jelikož - kapacita my document = nastavené Storage memory v system properties viz -
viewtopic.php?f=27&t=350&p=16398&hilit=memory#p16398 a to vč. existujících souborů v My document.
Až pojedu např. na Krétu, nemusím mít k dispozici ani auto ani kolo, ale MIO s příslušnou mapou sebou mít určitě budu

, už jsem si na to tak nějak zvykl