|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

Ivo K píše:No v Brně jsem to trochu prohlížel. Jsou tam hlavně kostely(ale na všechny), kaple, muzea, divadla a některá sousoší.
Můžete se podívat i na Petrov a vilu Tugendhat. Pro Brno je to velký pokrok! V původním buildingu nebylo vůbec nic.
Trochu mi ale stále chybí Špilas.

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa píše:Kluci, ověřoval někdo, jak se chová ten amatérův fígl mít dvoje budovy pro jeden stát (původní CzechRep.3dl a nový CzechRep1.3dl.) u budov, které obsahují oba soubory? Nepřekrývají se nějak, či co?
Já to moc neposoudím, bo nejsem Pražák, kteří si pamatují, kde jaká budova byla.

Zpět na Mapy, verze map a jejich aktualizace
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků