Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 12 kvě 2011 17:32

Předělané Ikony POI (radarů a dalších). Pro Primo 1.2 - 320x240 - 480x234 - 480x272 - 480x320 - 800x480 = verze: 0.9

Kód: Vybrat vše
http://www.mirrorcreator.com/files/GF9U3UHY/NoveProuzkyRadaruAmenu320x240.7z_links
testováno na PDA - 0.9 velikosti ikon radaru DimkaWA
Kód: Vybrat vše
http://www.mirrorcreator.com/files/KSBGMVVS/NoveProuzkyRadaruAmenu320x240JasperRadary.7z_links
Otestovano na PDA - 0.9 velikosti ikon radaru DimkaWA + Jasper (6t a mosty)
Kód: Vybrat vše
http://www.mirrorcreator.com/files/0LTNJR3H/NoveProuzkyRadaruAmenu480x272.7z_links
testováno - upraveno podle Svoda - 0.7
Kód: Vybrat vše
http://www.mirrorcreator.com/files/14P5NODP/NoveProuzkyRadaruAmenu800x480-data.zip.7z_links
testováno - verze 0.8 skin GJ i Dimka.
Kód: Vybrat vše
http://www.mirrorcreator.com/files/0WIZZUNA/NoveProuzkyRadaruAmenu800x480-JasperRadary.7z_links
testováno - verze 0.8 - Pro databazi radaru od Jasper.

Bez hesla

verze 0.4 - nová mašinka
verze 0.5 - vracené rychlostní tabule z primo 1.1
verze 0.6 - Opraveny chyby rozlišení. To je to velké tlačítko "i" vpravo nahoře na editační mapě - 800x480
Kód: Vybrat vše
http://www.2i.cz/5e8ea78d5e

verze 0.7.1 - rozliseni 480x272 Zkontrolováno a opraveno, vystrahy 6t a 3.5 mostu opraveny, dalsi mensi upravy. Rozliseni vychazi podle Si hodnot. Opraven chybny prouzek v menu.
verze 0.8 - rozliseni 800x480 Prizpusobeno databazi radaru od Jasper(6t a 3.5 tunely). Nutnosti upravy v data.zip od Jasper!
verze 0.9 - rozliseni 320x240 upraveno pro 2 druhy databazi radaru.

Upraveno 8.1.2012 obnova linku
Snad se budou líbit.
Michal
Naposledy upravil Bruca66 dne 08 led 2012 02:36, celkově upraveno 19
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod happy66 v 20 kvě 2011 15:50

Jsou moc pěkné, ale máš tam chyby v ikonách radarů. Aspoň pro rozlišení 480_272... :( :(

ico_spedcams se zdá být dobře....
speedwarn ---- druhá ikona (mobilní radar) špatně a omezení váhy a nízké podjezdy taky
speedwarn_list ----- to samé

Mrkni na to please.... ;) ;)
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod hladik2 v 20 kvě 2011 16:50

800x480 je v pořádku
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod happy66 v 20 kvě 2011 17:28

Já našel stejné chyby i v rozlišení 800_480.... :o :o
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 21 kvě 2011 11:02

Prouzky vychazeji z defaultnich data.zipu. Pouze jsem vylepsil obrazky nebo nahradil za jine. Poradi se nikdy nemenilo.
Asi mas jiny data.zip, ktery ti radi ikony jinak. To ma na svedomi igo9.ini v data.zipu.

Vahove limity a jine jsem vubec neopravoval.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 21 kvě 2011 11:54

Máš to nějako popletené, jelikož v default data.zip žádné váhové limity, rychlostní panely a ani nízké podjezdy nejsou. ty jsme si dodělávali na základě jasper dB tzv. "rozšířených" radarů.
V defaultu jsou jen tyto (viz variable_def.ui):
<row text="Speed Camera" id=0 ... RoadSpeedLimit(0))
<row text="Mobile Speed Camera" id=1 ... RoadSpeedLimit(1))
<row text="Built-in Speed Camera" id=2 ... RoadSpeedLimit(2)) >
<row text="Average Speed Camera" id=3 ... RoadSpeedLimit(3))) >
<row text="Red Light Camera" id=4 ... RoadSpeedLimit(4)) >
<row text="Red Light and Speed Camera" id=11 ... RoadSpeedLimit(11)) >
<row text="Bus Lane Camera" id=7 ... RoadSpeedLimit(7)) >
<row text="Railroad Crossing" id=6 ... RoadSpeedLimit(6))>
<row text="High Accident Zone" id=8 ... RoadSpeedLimit(8))>
<row text="School Zone" id=9 ... RoadSpeedLimit(9))>
<row text="Town Entry Point" id=10 ... RoadSpeedLimit(10))>
<row text="Toll Booth" id=12 ... RoadSpeedLimit(12))>
<row text="Hospital, Ambulance" id=13 ... RoadSpeedLimit(13))>
<row text="Fire Station" id=14 ... RoadSpeedLimit(14))>
<row text="Congestion Charge Zone" id=15 ... RoadSpeedLimit(15))>
<row text="Dangerous Area" id=31 ... RoadSpeedLimit(31))>
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 21 kvě 2011 12:30

Ne mysel jsem ty upravy co delam, ty se tykaji pouze vzhledu, nemenim poradi.
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod amatér v 21 kvě 2011 13:42

Problém v zobrazování bude jinde, proužky mají sice stejné pořadí jako v default data.zip, jenže velikost je upravena pro nějaký skin, proto se to někomu ukazuje správně a jinému špatně.
Např. default proužek ico_speedcams.bmp, pro rozlišení 480x272, má rozměr 57x1184, zde upravený ale 48x986. :)
Další problém, který vidím je hodnota stripes v ico_speedcams.spr 43, pokud budu vycházet z velikosti upraveného proužku, pak v tomto případě musí být hodnota stripes 31, ale i to bude nepřesně, vychází to totiž na 30,8125.
Ostatní proužky, ani rozlišení, jsem nekontroloval.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 21 kvě 2011 14:26

Protoze to je z kompilace Si.
Naposledy upravil Bruca66 dne 21 kvě 2011 14:39, celkově upraveno 2
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Ikonky pro radary v PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 21 kvě 2011 14:29

v Si je ale dodržen poměr počtu a velikosti ikon (stripes) k celkové délce proužku a proto se zobrazují správně.

S těmi okraji (nahoře a dole ve vztahu ke každé ikoně) ovšem taky musíš počítat, neber to jako políčka filmu, jež jsou přerušena lemem.
Primo neví, že si má zobrazit ikonu dle jejího těžiště, ale napočítá si dle pořadí ikony a dané hodnoty stripes příslušný "pruh" proužku a jestli to v násobcích stripes nesedí, u některých typů (uvnitř proužku) se zobrazí ikony půlené a někde (ke konci proužku) úplně jiná.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Další

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník