Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonka PRIMA do spouštěče

Ikonka PRIMA do spouštěče

Příspěvekod pithy v 10 čer 2010 17:34

Chlapi, nemáte někdo ikonku PRIMO, která by se dala použít ve spouštěči. Ptám se dřív, než se pustím do její tvorby - což se mi určitě moc nepovede. Dík. Nikde jsem nic takovýho nenašel.
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Ikonka PRIMA do spouštěče

Příspěvekod fmilan v 10 čer 2010 18:04

Primo_ikony.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Ikonka PRIMA do spouštěče

Příspěvekod pithy v 10 čer 2010 18:45

Díky moc :D
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Ikonka PRIMA do spouštěče

Příspěvekod Danny_S v 18 čer 2010 04:50

Prominte, že se ptám, ale kam se ty ICOnky nahrávají?
Když mám Navon N560?
Díky moc. :-)
Danny_S
 
Příspěvky: 393
Registrován: 05 kvě 2009 08:26

Re: Ikonka PRIMA do spouštěče

Příspěvekod deusexx v 18 čer 2010 05:22

Momentálně si to neprohlídnu,bo tu na to nemám soft,ale byl požadavek na ikonu ke spouštěči.To znamená,že si vybereš ikonu a pokud máš v šochtli nějakej spouštěč,kterej ti umožní spouštět igo8,primo,amigo,tom tom ......tak si prostě na plochu k "exe souboru prima" dáš tady tu ikonku.Pak na ni jenom klikneš a wono to frčí.(Rozuměj,spustí se)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2124
Registrován: 16 čer 2008 20:23
Bydliště: Přerov

Re: Ikonka PRIMA do spouštěče

Příspěvekod SvoDa v 18 čer 2010 07:17

ikonky se nahrají do adresáře icon ve tvém spouštěči
Dále v příslušném souboru dané obrazovky, čili co se týče primo, tak v navi.ini si ji připíšeš a jen si vyladíš
souřadnice x a y dle toho, kde tu ikonu chceš a
typ ikony malou primo_small_ni.ico + primo_small.ico nebo velkou primo_ni.ico + primo_small_ni.ico a
cestu k primo.exe
ICONXPBUTTON
x = 291
y = 55

SizeNormal = 100
SizePushed = 100
ScaleAlpha = 100
IconNormal = ..\Icons\primo_small.ico
ScaleAlpha = 100
IconPushed = ..\Icons\primo_small_ni.ico
QuitOnExecute = yes
Command = \Storage Card\Primo\primo.exe
Offset = 2
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna


Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník