Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro radary v PRIMO

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 17:03

I kdyby používal rozšířené radary, tak pro Slovensko neexistuje databáze žel. přejezdů, nebo o tom nevím.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod fmilan v 24 led 2011 18:00

Jj, to Slovensko mě nedošlo.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1987
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 18:10

Tak na trase Litoměřice-Č.Lípa som ten prejazd videl.
Tak bude to v tom, že u nás niesu.
Ešte raz vďaka Vám všetkým za pomoc.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 18:39

A soubor *.fda pro Slovensko máš?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 19:09

Mám mapu Slovakia_83_TA_2010.09_101119.fb a k nej nemám súbor*.fda iba poi.
K mape Slovakia_83_NQ_2010.Q2_100929.fbl mám aj (DA).fda.
Ja viac používam mapy TA.
Nemáš náhodou ten súbor pre TA?
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 24 led 2011 19:20

.fda pro TA mapy (zatím) neexistuje pro žádný stát.
Pro CZ a SK to podporují zajím jen NQ.
Blýská se ale na lepší časy a nebude to dlouho trvat a budou i u TopMap (pro některé východoevropské země již v rámci TopMap 2010.10 existují (BG, EST, GR, LAT, LIT, PL, SLO, RO, UKR, TUR). Pro CZ a SK zatím nikoliv.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 19:45

Já bych to zde nechal pro ty ikonky a o mapách můžeme třeba zde
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod Ranma v 24 úno 2011 15:12

Mam problem pri originalnim data.zip (co je ted nove pro rozliseni 800x480) vlozit neoriginalni ikonky radaru, ikdyz prepisu puvodni soubory v data.zip, tak mam porad stejne ikonky, a kdyz smazu save kompletne, tak s neoriginalnimi ikonkami radaru, tak na mape nic nevidim. Tyka se to jenom mapy, v programu je to ok. Ma nekdo stejny problem? Jde o rozliseni 800x480. Problem jak v klasickem tak v jinych skinech (gurjon atp.).
Ranma
 
Příspěvky: 8
Registrován: 10 pro 2009 00:21

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod tomasii v 24 úno 2011 23:28

Dej si ty proužky ikonek rovnou do Primo/ui_igo9 na příslušná místa - viz popisy na níže uvedeném webu.
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3371
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod Ranma v 25 úno 2011 08:20

oki diky za radu, zkusim.
Ranma
 
Příspěvky: 8
Registrován: 10 pro 2009 00:21

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron