Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro radary v PRIMO

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod hladik2 v 24 led 2011 15:08

Karkulky záchod by nebyl????
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 15:17

Už nepôjdeme z "obývačky" ďalej.
Keby si sa ma hneď spýtal či mám v sys uvedený zápis čo uviedol vovi, tak sme nemuseli ísť ani na verandu.
Ale môj pôvodný dotaz zostáva naďalej.
Vovi vďaka za pomoc.
to: hladik2 aký by ti viac vyhovoval ?, myslím si že latrína by bola vhodnejšia pre teba.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod fmilan v 24 led 2011 15:20

vovi píše:
...Pak se budou screenshoty vytvářet rovnou ve formátu JPG a přímé pověšení na fórum bude bezproblémové.

Já mám jiné zkušenosti. Obrázek v Primu se sice uloží s příponou .jpg, ovšem stále je ve formátu .bmp. Při pokusu otevřít jej pak příjde tato hláška

Schránka01.jpg

Takže ho stejně musím na .jpg převést.

Při pokusu vložit orázek z Prima hned na fórum se opět objeví známé

Nesouhlasí druh souboru: očekávaná přípona bmp, ale byla zadána koncovka jpg.


EDIT: Všechno ruším :lol: :lol: . Pro jistotu jsem provedl další kopntrolu a zjistil jsem, že mi u "capture" chybí "e" :oops: :oops: . A já si celou dobu říkal, že tahle vychytávka je na ... :lol: :lol:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod Jerry v 24 led 2011 15:33

Příspěvek zrušen, po opravě fmilan je bezpředmětný :)
Naposledy upravil Jerry dne 24 led 2011 15:53, celkově upraveno 1
Jerry
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Xiaomi Redmi Note 4 (Android 7.0)
Uživatelský avatar
Jerry
 
Příspěvky: 607
Registrován: 27 čer 2008 19:56
Bydliště: Kraj KV

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod fmilan v 24 led 2011 15:36

Už jsem tam dal EDIT s opravou :oops: :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 15:42

Milane, ty ostudo :roll: .

A zpět k dotazu od karkulka1, když už mě tak sepsul za to že jsem ho neupozornil dříve :lol: , copak já mohu znát myšlenkové pochody jednoho každého?
Ne, vážně. Pravděpodobně tvůj dotaz směřoval k DA (Driver Alert), ty značky železničních přejezdů se objevují na silnicích I. a II. třídy, na ostatních ne, není to tudíž chyba.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 16:29

to: amater
ja som iba laik a teba som nezopsul,fotky som dával pre ukážku že tie mi išli vložiť do prílohy, ale napriek tomu tie z mia ktoré boli tiež jpg sa nedali vložiť.
Skúsil som ešte naplánovať trasu z Bratislavy do Hainburgu, kde cesta /tá je určite I.triedy/ide cez želizničnú trať no ani tu sa ten prejazd neukáže.
Vieš mi dať nejakú trasu na odskúšanie?
Vďaka
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 16:42

Litoměřice > Česká Lípa. Ale doufám že mluvíme o těch DA.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod fmilan v 24 led 2011 16:48

A pokud je to o radarech. Používáš databázi rozšířených radarů tady a příslušných proužků k nim třeba tady?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 17:22
Bydliště: Blansko

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod hladik2 v 24 led 2011 17:01

Já myslím že karkulka tam právě nemá patřičný proužek.Totiž tímto problémem jsem si taky prošel a bylo to nepřítomností proužku správně přiřazeného k databázi radarů.
Takže (fmilan) výše má pravdu pravdoucí ;)
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků