Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro radary v PRIMO

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 11:18

Vytvoril som si trasu, ktorá vedie cez železnicu a nízky podjazd. Pri pomalej simulácii som zistil, že sa nezobrazujú ikony Žalezničné priecestie a Nízky podjaz. Aj keď som zvolil iné trasy, na ktorých viem že tam tiež sú. Pri ručnom vložení do trasy sa zobrazujú,aj Laura ich ohlási.
Nezobrazujú sa tiež ani na Navteq mape.
Chcel som do prílohy vložiť urobený snimok,ale neviem ho zmeniť z jpg na bmp.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 11:42

Na fórum je možné přiložit obrázky právě ve formátu *.jpg. *.bmp přiložit nelze.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 11:48

Toto je tex ktorý sa mi objaví po vložení fotky do prílohy:Nesouhlasí druh souboru: očekávaná přípona bmp, ale byla zadána koncovka jpg.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod Ivo K v 24 led 2011 13:16

Nevím sice jak tam obrázky vkládáš, ale normálně se do přílohy vkládají obrázky v kompresi *.jpg, tak jak ti píše amatér. ;)

Jsme ve vláknu o ikonkách pro radary, tak tady je příklad:
IvoK_ico_sp_add_Dekom.jpg


A jak vidíš ikonka je v kompresi "jpg".
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5490
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 13:46

Obrázok ktorý som spravil v Miu vkladám nasledovne: ťuknem na tlač. Příloha, potom na Prehľadávať a vložím súbor s obrázkom a potom stlačím Náhled. Následne sa mi objaví ten červený text.
Teraz som tam vložil iný jpg obrázok a ten sa dá odoslať.
Naposledy upravil karkulka1 dne 12 úno 2013 18:45, celkově upraveno 1
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 14:09

Pokud prostě přejmenuji obrázek *.bmp na *.jpg, pak opravdu dostanu hlášku
Nesouhlasí druh souboru: očekávaná přípona bmp, ale byla zadána koncovka jpg.
pokud zadám přiložit obrázek ve formátu *.bmp dostanu oznámení
Přípona bmp není povolena

Prostým přejmenováním přípony obrázek sice otevřu v prohlížeči obrázků, ale v žádném případě nedojde ke změně formátu. Do požadovaného formátu je obrázek nejprve potřeba uložit!

V prohlížeči obrázků si ho otevři a z nabídky Soubor vyber uložit jako *.jpg popř. png.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod karkulka1 v 24 led 2011 14:33

Urobil som nové foto obrazovky Mia.Súbor je uložený v Miu v snímkoch ako obr_01.jpg. Tento som potom uložil na plochu PC a odtial ho potom vkladám sem do prílohy.
Ale znova ten istý text / aj keď som ho na druhý pokus zmenil na png /.
Rôzne iné foto s jpg ktoré mám v PC sem môžem vložiť, ale to čo urobím v Mie, tak to sa nedá, hoci v PC si ho môžem pozerať.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod vovi v 24 led 2011 14:37

Ukládat v BMP i JPG (tedy i vzájemné převody mezi těmito dvěma formáty) umí i program MALOVÁNÍ, který je standardní součástí Windows (Start -> Programy -> Příslušenství -> Malování). Stačí otevřít a následně dát Soubor - Uložit jako a zvolit příslušný formát.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7348
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod vovi v 24 led 2011 14:41

@karkulka: čemu říkáš obrázek pořízený v MIU? Pokud máš na mysli screenshot, tak se opravdu v default nastavení ukládá v BMP. Pro zveřejnění jsou dvě možnosti:
1) překlopit do JPG (ne přejmenovat - viz např. můj předchozí příspěvek).
2) dopsat si do SYS.TXT toto:
Kód: Vybrat vše
[interface]
capture_to_jpeg=1

Pak se budou screenshoty vytvářet rovnou ve formátu JPG a přímé pověšení na fórum bude bezproblémové.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7348
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Ikonky pro radary v PRIMO

Příspěvekod amatér v 24 led 2011 14:43

:lol: Začali jsme na verandě, teď už jsme v obýváku, kam půjdeme dál při této exkurzi? :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník