Stránka 61 z 61

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 14 zář 2014 16:21
od amatér
Cokoliv. Ta hláška znamená, že aplikace nemůže číst soubor poi_group.spr, který buď chybí, nebo je v jiném umístnění, než je definováno v nějakém zápisu.

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 21 lis 2014 17:19
od v.d.v.d
Je tu prosím někdo z Ostravy kdo by mi pomohl s nainstalovaním realných poi ikonek do navigace?odměna jistá :o) díky

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 09 led 2015 19:19
od EaU
Na straně 49 jsem tu dal "POI hrady pro Primo2.", jenže se mi dostalo jistého školení pro tvorbu ".kml", tak je zde dávám znova, tak jak by to mělo být.
Hrady.rar

Snad pochvala mě nemine.
amatér píše:Myslím, že určitě NE. Opravdu parádní zpracování souboru *.kml :bravo:

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 03 črc 2015 12:12
od Mirus
Po dlouhé době jsem spustil iGO Primo na staré klasice s Windows . V něm mám MapChanger . Jelikož už nejsou mapy Navteq , ale HERE a ne TeleAtlas , ale TomTom , udělal jsem si nové ikonky . Ale terazky jsem nějak zapoměl , kde změním text TELEATLAS , NAVTEQ a JINÉ (na screenu) . Pomůže mi někdo osvěžit paměť :zed: ?

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

MapCanger 1.PNG
MapCanger 2.PNG

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 03 črc 2015 12:56
od Ivo K
Pokud máš MapChanger jako UX utilitu, tak hledej v souboru MapChanger_20.ui.
Tedy:
MapChanger/ui_igo9/common/ui/MapChanger_20.ui.

V souboru jsou zápisy:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

<DIV left=0 right=50% top=27% bottom=0>
<BUTTON class="btn_main topleft icon 100_33" left=0 top=0 onrelease='sc_wMapChanger_go(1)'>
<SPRITE class=icon_center left=14% bmp="ico_map_provider.bmp#4" phase=1>
<TEXT class="font_main color_btn_main textpadding" left=25% align="LEFT" text=(sc_GetSysEntry("mapchanger", "map_ta", "TOMTOM"))>
</BUTTON>
<BUTTON class="btn_main icon 100_33" left=0 top=33% onrelease='sc_wMapChanger_go(2)'>
<SPRITE class=icon_center left=14% bmp="ico_map_provider.bmp#4" phase=2>
<TEXT class="font_main color_btn_main textpadding" left=25% align="LEFT" text=(sc_GetSysEntry("mapchanger", "map_nt", "NAVTEQ"))>
</BUTTON>
<BUTTON class="btn_main bottomright icon 100_33" left=0 top=66% onrelease='sc_wMapChanger_go(3)'>
<SPRITE class=icon_center left=14% bmp="ico_map_provider.bmp#4" phase=3>
<TEXT class="font_main color_btn_main textpadding" left=25% align="LEFT" text=(sc_GetSysEntry("mapchanger", "map_ot", "OTHER"))>
</BUTTON>
</DIV>

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 03 črc 2015 12:59
od Mirus
Ne . Já mám tento :

Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/mapchanger.html

EDIT : Vyřešeno . Zmiňované texty byly v Branding.zip\ui_igo9\common\ui\smart_detour . Po přepsání je vše v pohodě . Samozřejmě to jde přepsat (nebo dopsat) v dictionary.lang :D .

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

MapCanger 3.PNG

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 03 črc 2015 16:06
od Ivo K
No vono je to jedno, v čem máš ten MapChanger, zápisy pro funkci MapChangeru jsou stejné nebo velice podobné.
Důležité je, že jsi zápisy našel a funguje ti to k tvé spokojenosti. ;-)