Stránka 59 z 61

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 26 led 2014 19:11
od amatér
A on nějaký takový existuje? Tedy takový, který umí rozlišit v nastavení ikonky pro jednotlivé BČ v kategorii "Ostatní"?

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 05 úno 2014 13:29
od velsak
:zed: :zed: :zed:
Já byl fakt přesvědčenej, že jsem tam tu Benzinu nějak dal (aniž by se změnily i ostatní v téhle kategorii). Asi nějak stárnu :nevim:

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 05 úno 2014 14:43
od amatér
Včera se objevila nová verze pro PRIMO 2.4 WinCE, a v ní byla ikonka pro Residential Area, kdo si ji chce přidat do svého sestavení PRIMO, může použít soubory z přiloženého archivu (podle umístění v archivu nakopírovat do příslušných složek).
Residential_Area.rar

Před:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2014-02-05-12-56-55.png

Po
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2014-02-05-13-08-51.png
Screenshot_2014-02-05-13-08-59.png
Screenshot_2014-02-05-13-09-07.png

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 28 úno 2014 12:46
od x46x
Nemáte tip kde stáhout nějaké hezké a velké (80x80) ikony?

Ikony by byly, ale když je nahraju do userdata/usericon tak je v nastavení ikon pro poi stejně nevidím co jsem se se tu dočetl tak už by to takto mělo jít. KDe může být chyba? Nějaký zápis v sys.txt?

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 28 úno 2014 15:23
od amatér
Žádné ikonky uložené v userdata/usericon, nejsou vidět v nějakém nastavení, pochybuji o tom, že by to někde zde bylo psáno. Ikony uložené v userdata/usericon jsou pouze pro soubory poi.kml.
Jak na to? Stačí se podívat do mého podpisu, nebo kliknout >>> Zde <<< .

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 28 úno 2014 15:27
od x46x
Já vím že to změnou kml souboru půjde. Ale když mám ve skinu možnost měnit ikony u poi bodu přímo v nastaveni. Nejde to udělat jednodušeji? Někde jsem to tu četl, že pokud to skin umí tak by měli jít normálně vybírat.

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 28 úno 2014 16:15
od amatér
V mém podpisu je Ikonky v PRIMO (pro soubory *.kml) . Tak si to přečti, udělej co je tam napsáno, umísti ikony tam, kam patří, přidej k nim popsané soubory (bod 4 můžeš vynechat). A je to. Pak si je můžeš vybírat v nastavení skinu, když to umožňuje.

Kam co patří, najdeš v tam přiloženém souboru reky kml.rar.

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 28 úno 2014 16:19
od x46x
Jo takhle, já myslel že když to skin umožňuje, tak se tomuhle dá vyhnout. Dík

Odesláno z mého HTC One pomocí Patlatalk

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 04 bře 2014 11:59
od x46x
Tak ty ikony které jsem si sehnal jsou celkem ošklivé, takže dotaz stále trvá. Nějaký tip kde stáhnout ikony k poi (zhruba 80x80), stačí jen pár základních jako znaky benzinek, rychlých občerstvení atd. Vše co jsem našel jsou většinou 24x24. Děkuji.

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

PříspěvekNapsal: 10 dub 2014 03:29
od a01020304
Is there a tool/application that helps in creating the speedwarn strips of images

I have created speedwarn.bmp and ico_speedcams.bmp using primalert. It creates the strips in

but the strips for speedwarn4.bmp and speedwarn_list.bmp are size 36x1472

I have tried enlarging the other smaller strip but it does not work, the layout is wrong.

Is there an application that allows creation of the larger size strip, or can someone create the strip for me?

I have attached the 4 strips in question, they will need to be uncoded before viewing using iPAQ 31x Image Explorer

Kód: Vybrat vše
http://www11.zippyshare.com/v/74933437/file.html


amatér píše:Forum Rules:
Lines pointing out, into the "code"!
Use Czech, or Slovak language, or Google translate.