Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Příspěvekod amatér v 11 bře 2010 01:44

Na základě diskuse, která se rozvinula zde
Jsem pro zájemce připaravil branding.zip
display_1.JPG
display_2.JPG

Podle obrázků je vidět, že PRIMO, alespoň ve spojení s naší oblíbenou MIO Cx20, si nebude moc rozumět s externími aplikacemi :( .
Odpoledne nebo spíš večer Vám prozradím, jak PRIMO donutit k zobrazování i ostatních ikon (třeba ke *.kml souborům) :D

branding.gro pro demoverzi

Nový branding.zip pro PRIMO 8.5.9.142948
BRANDING.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil amatér dne 15 čer 2010 11:47, celkově upraveno 4
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod SvoDa v 11 bře 2010 09:24

Tak krome problémů se scheme, mám problém i s tímto branding.gro.
Bez signálu gps či bez trasy ukazuje ikonky krásně, ale když to chytí s naplánovanou trasou signál GPS, objeví se chybová hláška, že chybí diriconbig.spr a po odkliknutí hlášky Primo spadne :(
Naposledy upravil SvoDa dne 11 bře 2010 09:35, celkově upraveno 1
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod deusexx v 11 bře 2010 09:34

Dane přesně s tím zápasím taky.I když ještě před tím to problémem,mě to padalo když jsem šel do POI a chtěl zrušit benzinky.Jak jsem to odfajknul,tak to hned padlo,že nemá poi_petrol.bmp exiting aplication,nebo tak nějak.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2126
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod SvoDa v 11 bře 2010 09:38

Ještě než to chybovou hlášku odkliknu na mapě s trasou a signálem GPS odkliknu, všimnul jsem si, že opravdu chybí ikony pro manévry. Znamená to asi, že tyto .bmp a .spr musí být i v branding.gro, nebo mám tento problém zase jen já ?
Na mapě s trasou je prostě vše OK (ikony, posun mapy, klikání kurzoru,...) ale jakmile naskočí signál, objeví se i ta hláška no a vlevo nahoře chybí šipky manévrů. Myslím, že jsme něco podobného řešili u amigo, kdy to sice neházelo chybovou hlášku, ale chyběly některé šipky manevrů, a že to myslím chtělo jiný data.gro, nebo branding.gro, ale to už si nepamatuji. jenže v branding.gro, pokud vím, nikdy diricony nebyly :(
Bez Mirkova branding.gro je vše OK
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod deusexx v 11 bře 2010 09:45

Tak to neví.Já ten branding ještě nemám.Ale včera mě to po stáhnutí Milanova souboru s ikonama šlapalo vše,pak jsem si dohrál nějaký svoje.A začalo to s těma benzinkama.Vše mě jelo ze složky ui_igo9.Zrušil jsem mapování na igo8/content a zarazilo mě,že se mě ukazovala schémata tady z té složky.I po výmazu save.Tak mě napadlo,jestli si něco nezapisuje aji do regisrtů.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2126
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod Jasper v 11 bře 2010 09:49

Tak nevím jestli jsem na tom hůř nebo líp. Mě se to pro změnu nezobrazuje vůbec. Prostě vidím pořád ty původní ikony POI :?
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2520
Registrován: 16 čer 2008 20:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod deusexx v 11 bře 2010 10:05

Nevíte někdo,co to je poi_brand.spr??????Na to mě to padá teď hned jak to nastartuje a jak se začnou načítat v tom malým okně mapy ikony POI,tak to spadne.
Edit.Tak výmaz save nepomohl.Vše jsem nastavil znovu a furt to řvalo a padalo.Pak jsem se rychle proklikal k reset to default a světe div se,zatím to šlape a aji POIky se ukazují :o
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 2126
Registrován: 16 čer 2008 21:23
Bydliště: Přerov

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod SvoDa v 11 bře 2010 10:44

Tak mi s trasou zhavarovalo se stejnou hláškou i fmilanovo externí ui:iGO9 :(

Radku - reset to default je totéž, jako když smažeš SAVE, nisméně to nepomohlo a s naplánováním trasy a signálem GPS to zas hodilo hlášku o těch benzinkách

Vám to opravdu jak s Mirkovým branding.gro či s Milanovým ui_igo9 se signálem GPS a trasou jede OK bez chybové hlášky ?
Jedu-li v defaultu bez těchto "novinek", je vše OK, ale scheme stále vidím jen při volbě z mapy a ikdyž navolím třeba Mirkovo, v seznamu v displayi se stále vidět je standart :twisted:
Asi jsem co se týče ikon odsouzen k defaultním a co se týče scheme, k volbě pouze přes mapu :twisted:
Mimo to se mi již mnohokrát stalo, že po probuzení mám černý display a vidím jen slabé podsvícení kolem něj a pomůže jen HR. U iGO8 se mi to nikdy nestalo, u Primo celkem často, a to ať s vlastním, nebo s "cizím" content :twisted:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod amatér v 11 bře 2010 15:41

Ten problém s branding jsem zjistil také, není to nic nepřekonatelného, jak se vrátím domů, tak to opravím. Je moje chyba, že jsem to neodzkoušel hned, ale prostě mě to nenapadlo. Omlouvám se.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Příspěvekod fmilan v 11 bře 2010 15:45

Zkuste tuto úpravu:
BRANDING.zip


EDIT: ten samý problém byl i v ui_igo9. Znovu upzorňuji, že ne všechny ikony jsou ještě namapovány, je to jen na zkoušku.
A je potřeba si vybrat jedno nebo druhé.
ui_igo9.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1989
Registrován: 10 bře 2009 18:22
Bydliště: Blansko

Další

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník