Pánové .
Už druhý den marně bojuji se soubory KML pro Termální lázně z poi.cz . Když doplním data do souboru KML dle
tohoto postupu , tak se mi poi zobrazují takto :
Termaly.PNG
. V souboru KML mám toto :
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<kml xmlns="http://earth.google.com/kml/2.0">
<Document><name>Termaly</name><metadata><igoicon><filename>Termaly.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Folder><name>Termaly SK</name><metadata><igoicon><filename>SK.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Folder><Placemark><name>Aqua Spa Gánovce</name><description>Hlavná 192/22 ; 1.1.-31.12.</description><phoneNumber>+421527733617</phoneNumber><Point><coordinates>20.192309,49.153690,0</coordinates></Point></Placemark>
</Folder>
<Folder><name>Termaly AU</name><metadata><igoicon><filename>AU.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Folder><Placemark><name>Heiltherme Bad Waltersdorf</name><description>Thermenstraße 111; 09.00 - 22.00 Uhr+43(0)3333/5001</description><Point><coordinates>16.025000,47.167700,0</coordinates></Point></Placemark>
</Folder>
<Folder><name>Termaly HU</name><metadata><igoicon><filename>HU.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Folder><Placemark><name>Lázně Várkert</name><description>Pápa; Várkert út. 5 3689512600</description><Point><coordinates>17.473637,47.336322,0</coordinates></Point></Placemark>
</Folder>
</Document>
</kml>
a bohužel . Přitom u jiných POI mám dle návodu skupinu a další podskupiny samostatně .
Zkoušel jsem i vyměnit zápisy z amatérova souboru
Zde a ani to nepomohlo . Že by se to psalo zase nějak jinak ? Nebo jsem tupec , ale proč se mi se stejným zápisem ostatní skupiny zobrazují samostatně a ne "pod sebou"
.
EDIT : Problém vyřešen . Tupec nejsem , ale byl jsem slepec . Vše způsoboval zápis
<Folder> , který tam být už nemá a pro jistotu jsem ho označil červeně . Snad ta barva tolik vadit nebude
.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.