Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

Příspěvekod EaU v 10 srp 2012 09:39

Dík za ozvu.
Možná bych měl ještě dodat, že nepoužívám žádný jiný skin než ten původní a v něm nějaké nastavení vlastních ikon např.jako u iGA8 hledám marně, nebo tam není vůbec.Opravdu nevím. POI kempy tam vidím (v nastavení i na mapě, když dám hledat) ovšem s původními ikonkami.
Nicméně, na tvou radu jsem vytvořené soubory umístil tam, kde je máš ty,ale ani to nepomohlo. Takže teď jsem opravdu v koncích.
PS.
Chápu,že by bylo nejlepší kdybych to nějak zvládnul sám ale pokud by byl někdo ochotný mi připravit z poi.cz:
CZ-Kepmy, CZ-Metro A (B i C) a CZ-vlak.stanice. Byl bych vám nesmírně vděčný(samozřejmě s popisem,co a kam vložit).Moje obrázky k těm POI jsou zde:
Obrazky na ikonky.rar

PS2.
Nebo alespon ty KEMPY, abych pak mohl porovnat vaše vytvořené soubory s těma svéma.

A jěště dva dotazy.
-Mám rozlišení obrazovky 400x240. Je nějaká možnost nějakého SKINU, ve kterém už by výše zmiňované nastavení šlo?
-kdesi kdosi tady, ale nevím na kolikáté to bylo stránce,tu nabízel hotové svoje ikonky.Tak se chci zeptat KDE a jestli bych je mohl použít (kvůli rozlišení)?

Tak jsem tu pročítal další část fóra a našel jsem:
"Skin fmilan & amatér pro Primo 2" ,kde je uvedena:
"Verze 2.0.1" , kde je popisek:
"- editace bodů POI (WertVRV + SiK)"
1-Je to TO,co si myslím a TO, o co mi jde? (přiřazení vlastních ikonek k POI)
a pokud ANO,
2-potřeboval bych tento skin (byť i v této verzi (bral bych jakoukoliv,kde to bude možné a kde to půjde)) pro to své rozlišení,tzn.pro 400x240.
Děkuji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
EaU

Příspěvekod vu5936 v 10 srp 2012 21:44

Tady máš základ. Obsah adresáře vybal do složky content. Texty a velikosti ikonek podle tvého rozlišení si poedituj podle své libosti.
userdata.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil vu5936 dne 12 srp 2012 00:04, celkově upraveno 1
vu5936

Příspěvekod EaU v 11 srp 2012 14:27

Velice velmi vážený "vu5936". Nevím, co jste provedl s mým mobilem (navigací) takhle na dálku ale jsem spokojen.Ty vlastní ikonky už konečně vidím.Dík Dík Dík
Nicméně,bych se rád zeptal.
Vámi utvořené 2 složky včetně obsahu (poi,usericon) jsem nakopíroval do: CONTENT - USERDATA. A co je mi záhadou? Že se ve složce poi, pak utvořily další jakési soubory,to mi nevadí ale Že když jsem do těchto složek nakopíroval ty původní(vlastní)soubory kml a obrázky, tak je stejně nevidím!!!Tedy, ty vaše ANO,ty moje NE! Když tak zpětně prohlížím tu složku poi, tak jsem zjistil,že u těch mých poi se NEVYTVOŘÍ soubor kst.Jak to, že u vašeho CZ.kml se utvořil a u mého např. CZ-Kempy.kml a těch ostatních NE ???
Ještě jednou Dík
EaU

Příspěvekod vu5936 v 11 srp 2012 14:45

Děkuji za pěkné oslovení 8-). Důvod, proč vidíš můj kml soubor v pořádku a tvůj ne, ti neporadím. Hledal bych nějakou syntaktickou chybu v kml souboru. Špatné cesty, návěští, formát, systémový nezobrazitelný znak, atd. Použij můj kml soubor jako vzor a vzájemným porovnáním chybu určitě najdeš.
Pokud by sis chtěl nechat můj kml soubor a udělat v něm nějaké změny, nezapomeň předem vymazat ze složky POI vytvořené soubory .kst, kns a .kix.
vu5936

Příspěvekod EaU v 12 srp 2012 09:37

Moje KML pochází z POI.CZ a používal jsen je v iGO8.Navíc ty Kempy,se mi v seznamu zobrazí jako Kempy - Kempy - a pak teprve seznam kempů.Ale spíš asi půjde o to,že pokud se nepletu, tak ty postahované POI se musely nějak upravit aby byly viditelné v navigaci.Nebude chyba ZDE,že je to pro kažkdou navigaci jiné? Byl by možný nějaký návod pro laika jako jsen já, co a jak stáhnou a upravit na nějakém příkladu, např. ty KEMPY, ale tak, aby se zobrazily přímo v seznamu poi bodů (NE jako "MojePoi" a pak "KEMPY" ale přímo jako "KEMPY".(pro toto iGO Primo2)
PS.
Nebo aspoň,odkaz na návod pro iGO Primo2.

Dodávám.Měl jsi pravdu.Původně při otevření tvého KML v pozn.bloku tam toho bylo hodně ale pak mi to nedalo a hned v prvním řádku vidím ten rozdíl. Po úpravách ve své KML, vidím i své vlastní ikonky.
Ještě jednou tedy, velké díky.
Naposledy upravil EaU dne 12 srp 2012 10:19, celkově upraveno 2
EaU

Příspěvekod EaU v 14 srp 2012 06:11

Prosím "Mirka1011"
Cituji:po úpravě mám pak "ksichty" známých a příbuzných pěkně na mapě.
Byl by možný návod, Co,Kde a Jak upravuješ a kam to pak vkádáš?
PS.
Předpokládám, že vybereš místo na mapě (kde někdo bydlí) a uložíš to do OBLÍBENÝCH.Někde pak vznikne nějaký soubor,který je potřeba upravit (Kde ho hledat a Jak ho upravit?). Dále uložit obrázek (v jakém formátu a kam ho uložit?).
Možná by nebylo na škodu,Kdybys mi poslal nějakou ukázku (hotové soubory s tím,kam je vložit).Dejme tomu,že někdo bydlí v Prostějově,ulice Žeranovská 11 a obrázek nechám na tobě.
PS2.
Jestliže je nutné použít nějaký speciální program k otevření těch souborů,dej vědět jaký.Dík
EaU

Příspěvekod mirek1011 v 14 srp 2012 17:19

Zrovna balím, zítra odjíždím. Pokusím se (když nezapomenu) po dovolené, je to trochu víc na vysvětlování, ale těžké ne. Uložit místo jako poi a přidat předem vyrobenou ikonu na správné místo a těmi dalšími "nutnými" soubory .... do správné složky podsložky a další podsložky atd., teď to takhle rychle nestihnu popsat.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod EaU v 17 srp 2012 06:10

Hele pane, dík za ozvu ale už se nemusíš namáhat.Už jsem to zvládnul sám.
Ale i tak ti děkuji.
EaU

Příspěvekod tomasii v 17 srp 2012 10:12

Hlavně pane, že se zadařilo a zvládl jsi to sám. Tím se člověk nejvíc naučí. ;)
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)