Dík za ozvu.
Možná bych měl ještě dodat, že nepoužívám žádný jiný skin než ten původní a v něm nějaké nastavení vlastních ikon např.jako u iGA8 hledám marně, nebo tam není vůbec.Opravdu nevím. POI kempy tam vidím (v nastavení i na mapě, když dám hledat) ovšem s původními ikonkami.
Nicméně, na tvou radu jsem vytvořené soubory umístil tam, kde je máš ty,ale ani to nepomohlo. Takže teď jsem opravdu v koncích.
PS.
Chápu,že by bylo nejlepší kdybych to nějak zvládnul sám ale pokud by byl někdo ochotný mi připravit z poi.cz:
CZ-Kepmy, CZ-Metro A (B i C) a CZ-vlak.stanice. Byl bych vám nesmírně vděčný(samozřejmě s popisem,co a kam vložit).Moje obrázky k těm POI jsou zde:
Obrazky na ikonky.rar
PS2.
Nebo alespon ty KEMPY, abych pak mohl porovnat vaše vytvořené soubory s těma svéma.
A jěště dva dotazy.
-Mám rozlišení obrazovky 400x240. Je nějaká možnost nějakého SKINU, ve kterém už by výše zmiňované nastavení šlo?
-kdesi kdosi tady, ale nevím na kolikáté to bylo stránce,tu nabízel hotové svoje ikonky.Tak se chci zeptat KDE a jestli bych je mohl použít (kvůli rozlišení)?
Tak jsem tu pročítal další část fóra a našel jsem:
"Skin fmilan & amatér pro Primo 2" ,kde je uvedena:
"Verze 2.0.1" , kde je popisek:
"- editace bodů POI (WertVRV + SiK)"
1-Je to TO,co si myslím a TO, o co mi jde? (přiřazení vlastních ikonek k POI)
a pokud ANO,
2-potřeboval bych tento skin (byť i v této verzi (bral bych jakoukoliv,kde to bude možné a kde to půjde)) pro to své rozlišení,tzn.pro 400x240.
Děkuji.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.