od mirek1011 v 08 srp 2012 16:52
Z toho, co píšeš, není zřejmé, zda myslíš "nezobrazují" jen po těch úpravách, že samy nenaběhly v obrazovce navigování nebo ve výběru ikonky pro jednotlivá POI v nastavení POI se nezobrazí ty "nové" navíc? Pokud nebyla chyba ve tvorbě ikon a .spr, pak by tam měly být, cesta je zřejmě správně, i když na úpravu či doplnění ikonek používám samostatnou složku ui_igo9 v rootu Prima, v ní common a icons. V common je .bmp a .spr, v icons je podsložka POI a v ní .icon - takhle to běhá u mě a neriskuji "pošmudlání" DATA.ZIP. Mám takhle cca 50 nových ikon, které si dělám z běžných fotek .jpg, po úpravě mám pak "ksichty" známých a příbuzných pěkně na mapě, když jedu okolo, hned si na ně vzpomenu - šklebí se poblíž silnice. Jeden z programů na tvorbu vlasních ikon je IcoFX - pomocí něj se dá vyrobit úplně nová "neexistující" ikona. Motivací pro tuto tvorbu byla absence některých ikon na webu.
Ještě píšeš "dal přepsat změny" - myslíš ve správě - uložit nastavení? Tím se ale ty ikony samy nezmění, alespoň si to myslím. Je asi potřeba u nových ikon je u každého POI ručně změnit. Pokud jsi chtěl vyměnit starou za novou, stačí zřejmě vyměnit tu novou .bmp za starou se stejným názvem.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...