Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

Příspěvekod velsak v 30 pro 2011 16:24

Mám v plánu upravit k obrazu svému skin dimka a vytvořil jsem si tuto koncepci:
1. čistý DZ
2. úpravy ve skinu
3. branding s ikonami poi (jinak čistý)

Části 1 a 3 mám hotové :-)

Dávám proto k dispozici branding s ikonami POI. Tyto ikony jsou vesměs z tohoto vlákna, jsou pro 800*480, nejsem jejich autorem, autorům tímto děkuji. Je to jakási sbírka, každý si může vybrat co nechá, co vyhodí ... bude-li někdo doplňovat, nebudu se zlobit. Jelikož jsem při úpravách P1.1 i 1.2 postupně upravoval branding a něco dával do DZtak jsem z toho měl hokej. Takže k novému roku trochu uklízím :-)
Ověřoval jsem to s čistým DZ a skinem Dimka 1.50, v tomto složení mi to jede v PDA i v emu (díky tomsoft).

Kód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/12106510/branding-zip-iko
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 05 led 2012 08:33

Nemá to nekdo pro 480 x 272???? Díky...
WAYTEQ x960 BT HD Medion p4440 TMC Bluetooth FM transmiter PRIMO 2.4 diMka WAP.171
,tts Laura(SK)..NAVTEQ Q4 2012 TMC full E.U
NAVROAD NR 410

Příspěvekod Mirus v 05 led 2012 09:09

Mě se v P 2.0 ty základní nelíbily , tak jsem tam dal ty co jsem měl v P 1.1. a 1.2 .
Od fmilana zde : viewtopic.php?p=59687#p59687 - některé někomu dělaly neplechu ,
tak to dal humbuk doopravené zde : viewtopic.php?p=59759#p59759 .
Mě to zatím na gauči s Navteq 2011/Q3 funguje :D :D :D .

Edit : Po ujetí cca 30 km v reálu je vše OK .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod lada9705 v 04 bře 2012 19:39

Na Litevském foru jsem našel pěkné ikony poi je to pro PRIMO 2 480X272 od uživatele Lakis kterému děkuji za krásné ikony.
Kdo má zájem může vyzkoušet návod jsem upravil do češtiny a je ve staženám souboru .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Čína Wince 6 480x272 na MFD igo Primo 2 skin Dimka Tomsoft
Huawei Ascend G300 igo Primo Android skin Dimka
lada9705

Příspěvekod somik v 04 bře 2012 21:29

Díky, toto mi chybělo :D
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
somik

Příspěvekod amatér v 16 bře 2012 13:59

Mirus píše:Lze vůbec vytvořit v KML souboru více než 3 podskupiny ? Nebo spíš jako obvykle dělám něco blbě :? ?

Na obě otázky je stejná odpověď = ANO.

Zde jich je 12.
obr_100.jpg
obr_101.jpg
obr_102.jpg

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<kml xmlns="http://earth.google.com/kml/2.0"><Document><name>název celého dokumentu</name>
<metadata><igoicon><filename>ikona dokumentu.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Folder><name>1. podskupina název</name><metadata><igoicon><filename>1. podskupina obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Placemark><name>1. bod POI 1. podskupiny</name><metadata><igoicon><filename>obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata><description>popis bodu POI</description><phoneNumber></phoneNumber><Point><coordinates>souřadnice</coordinates></Point></Placemark>
</Placemark>
<Placemark><name>2. bod POI 1. podskupiny</name><metadata><igoicon><filename>obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata><description>popis bodu POI</description><phoneNumber></phoneNumber><Point><coordinates>souřadnice</coordinates></Point></Placemark>
</Placemark>
další body...
</Folder>
<Folder><name>2. podskupina název</name><metadata><igoicon><filename>2. podskupina obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Placemark><name>bod POI 2. podskupiny</name><metadata><igoicon><filename>obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata><description>popis bodu POI</description><phoneNumber></phoneNumber><Point><coordinates>souřadnice</coordinates></Point></Placemark>
</Placemark>
další body...
</Folder>
<Folder><name>3. podskupina název</name><metadata><igoicon><filename>3. podskupina obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Placemark><name>bod POI 3. podskupiny</name><metadata><igoicon><filename>obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata><description>popis bodu POI</description><phoneNumber></phoneNumber><Point><coordinates>souřadnice</coordinates></Point></Placemark>
</Placemark>
další body...
</Folder>
<Folder><name>4. podskupina název</name><metadata><igoicon><filename>4. podskupina obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata>
<Placemark><name>bod POI 4. podskupiny</name><metadata><igoicon><filename>obrázek.bmp</filename></igoicon></metadata><description>popis bodu POI</description><phoneNumber></phoneNumber><Point><coordinates>souřadnice</coordinates></Point></Placemark>
</Placemark>
další body...
</Folder>
případné další podskupiny....
</Placemark></Folder></Document></kml>
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 16 bře 2012 14:03

Díky za vysvětlení . Omylem jsem vymazal předchozí příspěvěk , na který mi odpovídáš .
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod NAVROAD NR 410 v 22 kvě 2012 20:23

Zdravím pánové,nemá nekdo poslední verzi branding.zip 480 x 272 ????Já ji nekde šoupnul a nemužu ji najít...A mám ješte jednu otazku....Když mám nejake nove proužky do stejne kategorie napr.poi_petrol_bmp. Jak je pridám k tem stavájícím????Dekuji...
WAYTEQ x960 BT HD Medion p4440 TMC Bluetooth FM transmiter PRIMO 2.4 diMka WAP.171
,tts Laura(SK)..NAVTEQ Q4 2012 TMC full E.U
NAVROAD NR 410

Příspěvekod EaU v 08 srp 2012 14:43

Jsem tu nový,takže se předem omlouvám za svůj dotaz.Chci přejít z iGO8 na iGO Primo2.A zde jsem se snažil o změnu ikonek POI dle vašeho návodu: "Ikonky v PRIMO (pro soubory *.kml)" Ovšem bezúspěchu !!!
Buď su málo chápavý, nebo tam máte nějakou chybu!!!
Prosím Vás pěkně, zkuste si ten návod ještě jednou projít Ale z POHLEDU úplného laika,protože ač jsem se sebe víc a několikrát snažil,
tak ikonky se mi zobrazují stále jen ty původní.!

Můj postup dle vašeho návodu.
V PC na ploše jsem si připravil:
zkopíroval "DATA.zip" a "CZ-Kempy (KML)" ze složek navigace,
pak si upravil obrázek STANU.JPG na (22x22)BMP, Pak v textáku vytvořil soubor "Kempy.srp" a společně s obrázkem přidal do DATA.zip
"DATA/ui_igo9/common¨.
V tomto upraveném DATA.Zipu jsem soubor "Kempy.srp.txt" přejmenoval na "Kempy.srp" dle návodu.(umazal ".txt ,protože se mi tam tak zobrazil)
Dále jsem v textáku vytvořil soubor "Kempy.icon" a přidal též do patřičné složky.I ten jsem pak přejmenoval na bez ".txt".
Celý,takto upravený DATA.zip vloži zpět do navigace a dal přepsat změny.
Soubor "poi_visiblities.txt" jsem ve složce "Save" původně neměl.První pokus byl,že jsem si ho vytvořil.NEPOMOHLO.Druhý pokus byl,že jsem ho okopíroval z iGO8.
Do něj pak dopsal:CZ-Kempy (KML)|Kempy|500 a uložil změny.
Podotýkám,že žádnou chybovou hlášku mi to nevyhodilo (při spuštění navigace) ale jak píšu v úvodu,s původními ikonkami !!!
Kde,nebo v čem je chyba? Děkuji
EaU

Příspěvekod mirek1011 v 08 srp 2012 16:52

Z toho, co píšeš, není zřejmé, zda myslíš "nezobrazují" jen po těch úpravách, že samy nenaběhly v obrazovce navigování nebo ve výběru ikonky pro jednotlivá POI v nastavení POI se nezobrazí ty "nové" navíc? Pokud nebyla chyba ve tvorbě ikon a .spr, pak by tam měly být, cesta je zřejmě správně, i když na úpravu či doplnění ikonek používám samostatnou složku ui_igo9 v rootu Prima, v ní common a icons. V common je .bmp a .spr, v icons je podsložka POI a v ní .icon - takhle to běhá u mě a neriskuji "pošmudlání" DATA.ZIP. Mám takhle cca 50 nových ikon, které si dělám z běžných fotek .jpg, po úpravě mám pak "ksichty" známých a příbuzných pěkně na mapě, když jedu okolo, hned si na ně vzpomenu - šklebí se poblíž silnice. Jeden z programů na tvorbu vlasních ikon je IcoFX - pomocí něj se dá vyrobit úplně nová "neexistující" ikona. Motivací pro tuto tvorbu byla absence některých ikon na webu.
Ještě píšeš "dal přepsat změny" - myslíš ve správě - uložit nastavení? Tím se ale ty ikony samy nezmění, alespoň si to myslím. Je asi potřeba u nových ikon je u každého POI ručně změnit. Pokud jsi chtěl vyměnit starou za novou, stačí zřejmě vyměnit tu novou .bmp za starou se stejným názvem.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)