Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

Příspěvekod SvoDa v 11 srp 2011 20:17

jak jsem psal výše, ikony jedou i v 1.2.
Nevím, jak jsi přišel na to, že jen v 1.1.
Vždy jde jen o to, jakou kombinaci skin (branding, nebo ui_igo9) vůči té či oné verzi Primo použiješ
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod honzatis v 11 srp 2011 20:58

soubor ikon jsem stahoval s vebu tomsoftware kde je uvedené pouze pro primo 1.1, bez problemu funkční, ze zdejší sekce jsem kombinoval 3dny, vše bez uspěchu, samozřejmě je možné že jsem se prostě netrefil, omlouvám se za špatnou informaci, jsem jen laik a napsal jsem jen svoji zkušenost, díky za upozornění :oops:
Navigace autoradio China GPS, iGO Primo 2,
honzatis

Příspěvekod alb208 v 13 srp 2011 06:36

Sakra, mě se to nějak nedaří, mohl bys prosím tě mrknout na ten můj vytvořený zip soubor jestli tam nemám něco blbě, protože, když použiju ten tvůj zkušební "reky", tak to je v pohodě, funguje, u mého je pořád jenom ten modrej globus..Kdybych tě mohl poprosit, zda bys to teda neupravil tak, aby to fungovalo a napsal, co za chybu tam dělám, dík.....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
alb208

Příspěvekod Danny_S v 13 srp 2011 09:23

Dovolil jsem si upravit a zcolorizovat icon_coutryinfo_smallicons.bmp. :oops:
Použil jsem k tomu 2 soubory, které měly každý ne všechny ICOnky barevné, ale jen bílé.
Sice na výšku jsem se sekl o 2 pixely - místo 968px je výsledný obrázek 970px -, ale při testu v CountryInfu to nebylo nijak poznat.
Nevím, jak sem vložit výsledný zkomprimovaný soubor, takže je vám k dispozici jen v rozbaleném tvaru. :-(
Cesta:
Ti, kdo nepoužívají skin, si ho nahrajte do data.zip\ui_igo9\800_480.
Ti, kdo používají skin - v mém případě to je skin Dimka -, si ho nahrajte do Day/Night\ui_igo9\800_480.
Obrázek
Danny_S

Příspěvekod Mirus v 13 srp 2011 11:05

alb208 :
1. V "userdata" máš jenom složku "poi" . má tam být i složka "usericon" a v ní příslušná ikonka . Složku "ui_igo9" nepoužívám .
2. Podívej se sem http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... 343#p59343 . V souboru KML nemáš zápis , který je označen červeně . Ten si upravíš
podle názvu ikonky .
3. Já jsem si upravil název na "Zeleznicni_prejezdy.kml" . Když jsem tam měl ještě CZ- , tak mi to taky házelo globus .
USERDATA.rar
Přejezdy.jpg
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod Lenoši v 13 srp 2011 12:37

Díky vše za rady a za pomoc už vše běží jak má, bylo to špatnou verzi igo primo.
Asus R700T s Igo Primo 1.2 v9.2.0.191493
Lenoši

Příspěvekod alb208 v 13 srp 2011 14:41

Mirus píše:alb208 :
1. V "userdata" máš jenom složku "poi" . má tam být i složka "usericon" a v ní příslušná ikonka . Složku "ui_igo9" nepoužívám .
2. Podívej se sem viewtopic.php?p=59343#p59343 . V souboru KML nemáš zápis , který je označen červeně . Ten si upravíš
podle názvu ikonky .
3. Já jsem si upravil název na "Zeleznicni_prejezdy.kml" . Když jsem tam měl ještě CZ- , tak mi to taky házelo globus .
USERDATA.rar
Přejezdy.jpg

Mirus díky moc, už to jede, navíc jde i ve skinu dimka tu ikonku zvětšit na úroveň ostatních. Takže jsem neměl ten zápis, no já jsem to dělal podle amatéra, ale podle toho prvního návodu, stejně blbě :? Takže musím si to vyzkoušet ve volné chvilce ještě jednou bez toho CZ...Ještě jednou dík........
alb208

Příspěvekod peppa v 16 srp 2011 10:19

K tomuhle tu jenom doplním zjištění ze včerejška. Kvůli tomu se některým lidem nemusí zobrazovat ikonky u KML souborů.

Do záhlaví KML souboru je potřeba za tag <Document> doplnit "<metadata><igoicon><filename>OMV.bmp</filename></igoicon></metadata>". Pokud má KML soubor vlastní název v tagu <name></name>. Je potřeba vkládat metadata až za název! Jinak se nezobrazí vlastní ikonka

Kód: Vybrat vše
<Document><name>Jméno KML souboru</name><metadata><igoicon><filename>jmeno_ikonky.bmp</filename></igoicon></metadata>
#zde začínají jednotlivé navigační body:
<Folder><Placemark>....
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod karkulka1 v 16 zář 2011 13:58

Aká má byť správna ikonka pre "Diaľničnú križovatku" ?
Vďaka za radu.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod daniel999 v 16 říj 2011 12:39

ako pozeram po vsetkych prispevkoch tak prichadzam asi na toto, opravte ma ked sa mylim
Dal som gj skin pre primo 1.2 zozo silver. Citam tu v prispevkoch, ze ak dopasujem z predoslej verzie uigo9 branding zip a datazip tak mi to pojde alebo ako tomu mam rozumiet. V tomto skine, ktory som vyssie uviedol su iba zakladne ikony v zemeguli kdes to pri prezerani roznych poi sa mi zobrazia aj loga niektorych firiem, ako agip, bnp paribas, a pod... No ako urobit to aby sa aj ostatne ikonky zobrazily v zozname. Prosim, ktory branding a uigo9 popripadne datazip dopasovat, aby to naozaj fungovalo...V predoslej verzii prima 1.1 mi to fungovalo, ale je mi logicke, ze to pre primo 1.2 nebude fungovat, co som aj odskusal a v polovici nacitavania prima to resetne. Poradi niekto??? dakujem vopred
Naposledy upravil daniel999 dne 16 říj 2011 16:16, celkově upraveno 1
daniel999

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)