Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ...)

Re: Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro, branding.zip ..

Příspěvekod honzatis v 10 srp 2011 11:53

tak se nedaří, už s toho blbnu, pokus na primo 1.1v8.5.11.168090, primo se spustí, vše ok ale nové ikony nikde, jestli mohu poprosit o přesný postup co a kde smazat a a co a kam nově nakopírovat, vše jsem tady na foru pročetl několikrát, myslím si že je mi to jasné co a jak ale jaksi to nevede k výsledku, moc děkuji za pomoc, :?
Navigace autoradio China GPS, iGO Primo 2,
honzatis

Příspěvekod SvoDa v 10 srp 2011 12:42

Pokud se bavíme stále o ikonách pro .kml, které chceš přiřadit napevno, odkazy na návody má amatér v podpisu, čili zde viewtopic.php?p=42815#p42815 nebo ještě lépe zde viewtopic.php?p=63966#p63966
Netuším, jak lépe ty návody popsat :? .

Pokud chceš ikony volit přiřazováním ikon k jednotlivým kategoriím viz viewtopic.php?p=73523#p73523 možná bys měl přejít spíš na Primo 1.2. (9.2.1.xxxxxx) nebo Primo 1.2.1 (9.2.0.191493) a použít skin, který to umožňuje, např. třeba Gurjon odtud viewtopic.php?p=65889#p65889 kde je to to takto umožněno
Stačí pak jen mít své .kml soubory vPrimo\CONTENT\Userdata\POI\ a přímo ze skinu (z běžícího Primo) zde ikony, které již příslušný branding.zip obsahuje, takto ke tvým kategoriím "volit". Chceš-li jiné (další) jednotlivé ikony, přidej si je do onoho BRANDING.ZIP\ui_igo9\common\ příslušné ikony ve formátu .bmp a k nim analogicky (dle ostatních souborů) i soubory .spr. Pak se ti nové ikony objeví v mezi ostatními ostatními ikonami již v branding.zip obsaženými a odkud pak budeš ikony přiřazovat k tvým jednotlivým .kml kategoriím
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod honzatis v 10 srp 2011 13:33

moc děkuji za Tvoji odpověď, jde mi o ikony na pevno, asi jsem špatně pochopil odkaz na 1 straně, měl jsem za že pokud stahnu branding.gro nebo ui_igo9,(již upravené pro meně znale jako jsem já) a nakopíruji do prima (kam co patří? dělám pokusy opravdu již 3dny a jelikož mám autoradio tak běhám k autu na pokus, nejde tak znova, ale alespoň dělám něco pro své zdraví, 1patro) tak se mě budou zobrazovat ikony, (benzinky,nak. střediska a pod.) nebo je to jinak? Můj postup byl takový že jsem nakopíroval do adresaře Primo branding.gro, nefunkční, druhá varianta byla nakopírování ui_igo9 opět do adresaře Primo, také nefunkční, třetí varianta že jsem z iu_igo9 kopíroval jednotlivé položky do origo data zipu, t.j. 480x272, common, ikons, také nefunkční, dělám vše z popisu na tomto foru. Takže ještě jednou děkuji za tvůj čas který věnuješ mému problému. :(
honzatis

Příspěvekod alb208 v 10 srp 2011 19:08

Ahojte, jsem taky navigační nováček a taktéž se peru s těmi soubory .kml a věcmi okolo. Mám ale dotaz, kde najdu ty soubory .spr abych je potom mohl přiřadit k ikonám. Můj dosavadní postup je takový, že si stáhnu z
Kód: Vybrat vše
http://www.poi.cz/
např. Farmářské trhy i s příslušnou ikonou, dám je přesně tam podle popisu výše, ale pořád je tam globus. Vidím, že u té ikony není analogicky právě ten soubor .spr. Mám Primo 1.2.1.........Děkuji za radu...
alb208

Příspěvekod honzatis v 10 srp 2011 21:18

prosím o vysvětlení k prvnímu příspěvku v této sekci od amatéra, jsou tam odkazy na stažení brandig.gro nebo ui_igo9, pokud tyto soubory,( jeden nebo druhý) nakopíruji do prima tak by se mi měly zobrazit místo orig. ikon prima ikony které upravil amatér, je to tak? děkuji za odpověď :?
honzatis

Příspěvekod hladik2 v 11 srp 2011 08:27

Gro je pro demoverzi,pohledej ui_igo9
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod honzatis v 11 srp 2011 08:50

co je demoverze? díky, :?
honzatis

Příspěvekod hladik2 v 11 srp 2011 10:38

neřeš co je demoverze a podívej sem:
Kód: Vybrat vše
http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=89&t=1122&start=80#p49793
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod honzatis v 11 srp 2011 20:12

ikony vyřešeny, snad by bylo pro ty meně znalé jako jsem já napsat že pro uspěšné zobrazení ikon je potřeba mít primo řady1.1 a použít skin, /GJ, Dimka/ ale stejně děkuji za Vaše odpovědi, :D
honzatis

PředchozíDalší

Zpět na Ikonky pro PRIMO (ui_igo9, branding.gro ...)