No, osobně mám dvě předběžné hypotézy:
1) Bude to pouze skin na klasickém iGO, program bude jen vylepšený o podporu té vychytralé klávesnice s historií... a možná bude něco dalšího aby fungovalo to porovnávání tras (mimochodem, takhle se mi to líbí asi víc, než současnej grafickej multicalc z Dimky a GJ - přijde mi to přehlednější).
Výhodou by byla použitelnost té stejné verze exáče i pro "plné" iGO... Pokud ovšem jeho vývoj bude pokračovat, čímž si momentálně nejsem tak docela jist.
2) Bude to celá přepracovaná aplikace a současné alternativní skiny na to půjde nasadit jen obtížně, taky po výrazném přepracování. A to je ještě otázka, jestli bude vůbec v nastavení Amiga možné ty skiny měnit...
A co se stane s plným iGO je pak otázka - pokud má být vývoj aplikace pro PDA odkloněn na vedlejší kolej, možná bude Amigo prostě jinej název pro iGO 9 a plná verze pro PDA tak jak ji známe už nemusí být vyvíjena vůbec...
I když... I v případě, že by platila hypotéza 2 v plném rozsahu, si myslím, že lidi jako JetMouse nenechají PDAčka padnout. Úplné zrušení skinovatelnosti považuju za extrémně nepravděpodobném (tím by se zhoršila možnost vzájemně odlišit SW v krabičkách různých výrobců - a to by se mnoha výrobcům asi nelíbilo...), a pokud budou skiny, tak se asi rychle dostaneme z nových 80% možností zpátky na současných asi 150%, co mají pokročilé skiny