Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Moderátor: Ivo K

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod amatér v 27 říj 2009 22:52

Já už ti to říkal, Amigo není dělané na barvičky v informačních údajích, je to tím děleným skinem. Prostě musíš nastavit systémové barvy z Amigo, tzn. pro den černá písmena a popisky, pro noc bílé. Důležitý je údaj, ne to zda je červený, zelený, modrý, a já nevím jaký :D
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod fmilan v 27 říj 2009 22:59

Jj, vždyť já vím, ale stejně mě to .. :x
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 18:22
Bydliště: Blansko

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod jkmaxfli v 27 říj 2009 23:23

To amatér:


Cvakání neřeším to je v pohodě

Ta změna barvy úvodní obrazovky u zapínání a vypínání jsi mě asi nepochopil:při zapnutí amiga večer je úvodní spouštěcí obrazovka světlá a při vypínání je tmavá.

No a průjezdní body na to se musím zeptat,poslal si mi nový skin,který musím úplně vyměnit za ten stávající?Mám tam uložené cíle v oblíbených a nerad bych o ně přišel a znovu je tam zadával.A co znamená ten sys text,kam ho mám vložit a co to umožňuje?

No a doufám,že poslední věc,která mě potkala je,že mi nejdou zobrazovat 3D budovy,před instalací dj amigo mi to zobrazovalo v pohodě,teď ale bohužel nee,kde je chyba?

Díky ;)


EDIT:průjezďáky fungují díky moc akorát tedy zůstávám zamrznutý na těch 3D budovách a snad už dám pokoj a k čemu je ten sys.txt?
EDITč2:jak se zbavit v nabídce/cíl a dole je panel Načíst trasu a tam jsou uložené trasy jako Las Vegas atd.,ale nejdou smazat,po smazání tam opět zůstanou.
EDITč3:Tak kamery jdou přidávat,ale nejdou odebrat :(
Uživatelský avatar
jkmaxfli
 
Příspěvky: 117
Registrován: 16 říj 2009 22:05

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod amatér v 28 říj 2009 00:53

Věř mi že pochopil, obávám se, žes to nepochopil ty. Je to tak , jak píšu, ten obrázek jsem tam dal Já, a měl jsem jen světlý, proto se nemůže zobrazovat při startu tmavý, on tam totiž pro start není. Při vypínání je sice tmavá, ale když se podíváš co je tam za obrázek, tak zjistíš, že je úplně jiný než ten při startu.Obrázek

Nový skin prostě jen přidáš do složky content/skin, k tomu co tam již máš, může jich tam být kolik chceš, změnu skinu provedeš v nastavení Barvy a témata.

Změnou skinu nepřijdeš o uložené cíle ani oblíbené.

K zobrazování budov potřebuješ soubory s koncovkou xxx.3dl a xxx.3dc, Ty jsou uloženy v content/building. Jinak v Amigu je jedno užitečné tlačítko Ukázka a výuka, zkus ho použít.

Soubor sys.txt upravuje nastavení aplikace, je umístěn přímo ve složce s Amigo, vedle Amigo.exe.

K obstranění těch uložených tras je potřeba převést data.gro do data.zip a potom v data.zip\ui_igo_easy\defaults odstranit složku routes

Teď se zeptám upřímně: Proč děláš voloviny, když jsi ještě pořádně nepochopil základní ovládání!!!
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod jkmaxfli v 28 říj 2009 08:20

Voloviny nedělám,chci to mít vypuntíčkovaný jako 99% lidiček tady,jinak jsem to pochopil až moc dobře,jen se ještě neumím orientovat v těch různých úpravách toť vše.Tlačítko ukázka a výuka jsem použil hned poprvé při zapnutí amiga.Vůbec nic nemám proti těm upraveným skinům,ba naopak je to bomba,že tomu rozumíte a umíte to přizpůsobit k plné spokojenosti,ale uznej sám,že všechno má ještě plno nevychytaných much,např.přidání radarů,které opětovně nejdou odstranit.No ajinak,jak převedu data.gro do data.zip?určitě to není obyčejný zabalený zip soubor že?Díky.
Uživatelský avatar
jkmaxfli
 
Příspěvky: 117
Registrován: 16 říj 2009 22:05

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod SvoDa v 28 říj 2009 09:19

@jkmaxfli : Kristepane, vždyť amatér včera konkrétně tobě odpovídal zde viewtopic.php?p=32934#p32934 že
amatér píše:K otevření souboru .gro potřebuješ GROconverter. Tím převedeš .gro na .zip, uděláš úpravu, kterou jsem popisoval a zpětně převedeš z .zip do .gro.

Co kdybys nejdřív zkusil chvilku si tady vyhledávat - search.php číst a studovat a teprve když tu něco nenajdeš se zeptal ? O tom GROconverteru jsme tu popsali mraky
viewtopic.php?p=28096#p28096
viewtopic.php?p=28030#p28030
viewtopic.php?p=25498#p25498
viewtopic.php?p=32935#p32935
viewtopic.php?p=28167#p28167
viewtopic.php?p=27869#p27869
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod amatér v 28 říj 2009 12:53

jkmaxfli píše:....,ale uznej sám,že všechno má ještě plno nevychytaných much,např.přidání radarů,které opětovně nejdou odstranit.........


Já v tom žádnou nevychytanou mouchu nevidím, pokud mám na mapě radar, kliknu na něj, a u ikonky radaru se mi změní znaménko plus na mínus, kliknu na takto změněnou ikonku a radar je odstraněn. :ugeek:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod laro v 28 říj 2009 13:35

Začínám mít pocit, že se v Olešku začne brzo zvedat tlak a oteplovat.... :) :D :)
Mio C520, iGO8.3.4.102680 ,skin gj_6.16_tsif na MFD , na SD Primo 2, skin fmilan@amater v2.0.4
PRESTIGIO Geovision 7777 Primo android 2
Uživatelský avatar
laro
 
Příspěvky: 221
Registrován: 18 črc 2008 19:11
Bydliště: Jablonec nad Nisou - Kokonín

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod fmilan v 28 říj 2009 21:00

Takže jak jsem slíbil, tak činím. Tady je úprava skinu DJ.Amigo v3.2.1 , při které vydatně pomáhal amatér a ve kterém je použito jeho úprav ze skinu v.2.
Díky Míro ;) :)

DJ.Amigo_v3.2.1_amfm.zip
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1988
Registrován: 10 bře 2009 18:22
Bydliště: Blansko

Re: skin DJ.Amigo_v01 testovací - DJ.Amigo v3.2 pro Amigo

Příspěvekod jkmaxfli v 28 říj 2009 23:06

amatér píše:
jkmaxfli píše:....,ale uznej sám,že všechno má ještě plno nevychytaných much,např.přidání radarů,které opětovně nejdou odstranit.........


Já v tom žádnou nevychytanou mouchu nevidím, pokud mám na mapě radar, kliknu na něj, a u ikonky radaru se mi změní znaménko plus na mínus, kliknu na takto změněnou ikonku a radar je odstraněn. :ugeek:



Ahoj
Tak koukám,že pár lidí zde začíná být pěkně nervozní.
Jsou dva druhy lidí,jedni co můžou u pc sedět celý den a jedni ,kterým se to občas poštěstí a nemají čas někde něco hledat a to se týká právě mě v těchto dnech.
Pokud to někoho nebaví pomáhat druhým,tak by zde neměl co pohledávat od toho tyto fóra přeci jsou ,nebo ne?
No nic k věci:

V tom tvém upraveném skinu Amatér skin opravdu nejde odstranit ikona kamery!
Jsem ti velmi zavázán za tvou pomoc,toho si opravdu cením,ale v tomto skinu i chybí zrychlování virtuální trasy a ty ovládací ikony v podobě WMP,to je tragedie.
Navíc jsem přišel na jednu věc,a to že při snapshotu,který je mimochodem velmi krátký 5 sekund se po uložení screenu ve formátu .bmp a po následovném propojení USB s PC se komplet celé mio kousne a pomůže pouze tvrdý restart,pokud se žádný screen neprovádí,je vše v pořádku.
Uživatelský avatar
jkmaxfli
 
Příspěvky: 117
Registrován: 16 říj 2009 22:05

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník