Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Je takový zápis možný?

Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 13:51

Pročítal jsem forum, ale odpověď na svou otázku jsem nenašel. Položím ji teda teď. Mám dotaz, jestli je v sys.txt nařídit aby si program místo startovacího obrázku - loading.bmp načetl jiný obrázek s názvem např. loading1.bmp, který by byl uložen ve stejné složce (a mém případě ve stejném branding.gro). Přiznám se, že mě se to nepadařilo, to ale neznamená, že by to nebylo možné :) . Mám na mysli něco takového .... v oddíle /loading/ loading.bmp="loading1.bmp"
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod amatér v 31 bře 2010 13:54

Přiznám, že to nevím. Ale nebylo by jednodušší ten obrázek prostě vyměnit?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 14:07

Měl jsem představu střídání obrázků spouštěním programu z jiného adresáře - např. AMIGO1, ve kterém by byl jen soubor exe (amigo.exe) a souborem sys.txt ve kterém by to bylo nařízené. Ale nevím, když v sys.txt v adresáři AMIGO1 je na začátku uvedeno ------ app="NandFlash .........../amigo" tak jestli to další zápisy bere v úvahu, nebo už bere sys.txt z adresáře AMIGO. Nevím, jestli je z tohto poznat, o co mi jde.
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod hladik2 v 31 bře 2010 14:19

Snad by to šlo
;loading_bmp="loading.jpg" ; asi toto ;loading_bmp="SDMMC(nebo storage card)/loading.jpg" ????
zkus to a uvidíš
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod amatér v 31 bře 2010 14:36

Loading.bmp je obrázek, který se ukazuje na startu, pokud přidáš loading.jpg, bude se zobrazovat při ukončení aplikace.
Já ale dost dobře nepochopil jeho záměr, podle mě má dva nebo více adresářů s Amigo (je jedno jak je má pojmenované, jaký význam má to střídání Amigo1, Amigo2 ...? Jaké je složení těch jednotlivých adresářů?, mají ty adresáře krom content i společný data.gro, nebo má každý .exe v adresáři svůj data.gro? Šlo by to udělat tak, že do adresářů ke každému .exe vložíš složku ui_igo_easy, do ní common, a do té vložíš loading.bmp.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 15:06

Tak nějak jsem to zamýšlel jako Amater. V jednotlivých adresářích jsem měl amigo,exe, sys.txt a branding.gro (s různými loadingy). Teď jsem ale pochopil, že sys.txt to bere a akceptuje z jednotlivých adresářů, ale branding to bere vždy z toho základnáho. Pokud ale má přednost ui_igo, pak by to mohlo jít když je vyměním za brandingy. Vyzkouším. Díky za odpovědi

Edit: Tak se mi to nepovedlo :-(. Nevím jak ho donutit aby si bral údaje s UI_IGO8 v jednotlivých adresářích, pokud je v sys.txt ten zápis app="blabla\AMIGO".

1. adresář ----- AMIGO (komplet program)
2. adresář ----- AMIGO1 ( amigo.exe, sys.txt, UI_IGO8 s loadingem)
3. adresář ..... AMIGO2 ( amigo.exe, sys.txt, UI_IGO8 s loadingem)
.....
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod amatér v 31 bře 2010 15:40

Amigo nereaguje na ui-igo8, ale na ui_igo_easy Pokud tam máš u každého .exe banding.gro dej ty rozdílné louding.bmp přímo do nich.

Pošli ještě zápisy z těch tvých sys.txt.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 15:51

aha . to jsem nevěděl. měl jsem tam UI_IGO8, ale ani opo přejmenování to nešlo
tady je sys.txt z jednoho adresáře : (konkrétně AMIGO1)
pokud je v sys.txt ten červený řádek, tak mě branding ani data v jednotlivých adresářích nepomohou ----- data si z nich nebere

[project]
name="igo_easy"

[folders]
app="NandFlash/AMIGO"
CONTENT="NandFlash/AMIGO/CONTENT"
Audio="NandFlash/AMIGO/Audio"
UI_IGO_easy="NandFlash/AMIGO1/UI_IGO_easy" ; ??????????????????????????????????????

[interface]
resolution_dir="480_272"

[rawdisplay]
screen_x=480
screen_y=272

[map]
2dheadup=1
3d_landmarks=1
3d_buildings=1
3d_buildings_distance=10000
3d_dem=1
3d_dem_detail=3
3d_roads=1
3d_tunnels=1
3d_max_tiltlevel=60000
3d_max_zoomlevel=95000
3d_min_zoomlevel=10
3d_scale_carmodel=1
show_labels=1
show_oneway=1
show_blockroad=1
follow_gps=1
shields=1

[navigation]
autoreplan_action=”AUTO”

[roundaboutcam]
enabled=0 ;(1)
centery=20 ;(50)

[screen]
menu_animation=1

[timezone]
sync_os_timezone=1
reset_os_timezone=0

[debug]
skip_eula=1
enable_roadshadow=1
queue_length=200
sound_q_length=250
enable_buildings=1
show_speed_limit=1
speedcam_enabled=1
earth=1
disable_outlookpoi=0
show_oneway=1
autosave=1

[feature]
signpost_coloring=1

[3d_config]
disable_roadsign_navigation_mode=0
roadsign_lines_per_screen=15

[3d]
;### 3d landmark and buildings render distances, see also $skin$\common\clip_planes.ini
building_camera_distance_near=60 ;(100)
building_camera_distance_medium=120 ;(120)
building_camera_distance_far=180 ;(150)

fade_distance_for_car=40 ;(20)
fade_distance_for_guidance_arrow=50 ;(50)
fade_overlap_tolerance=50 ;(50)

[warning]
speedwarn_alt_builtup_based=1
speedcam_visualtype=1
speedcam_soundtype=2
speedwarn_tolerance=100
speedcam_enabled="1"
speedcam_warning="1"
pedestrian_warning="1"
speedlimit_warning="1"
speedlimit_warning_voice="1"
speedwarn_toltype="0"
speedwarn_alt_toltype="1"

[navigation]
gps_pos_to_road=1
show_current_city=1

[power]
powermgm_state=0

[switchmap]
changer="\NandFlash\Amigo\MapChanger\MapChanger.exe"
1=",map_ta,\NandFlash\AMIGO,\NandFlash\AMIGO1,"
2=",map_nt,\NandFlash\AMIGO,\NandFlash\AMIGO1,"
3=",map_ot,\NandFlash\AMIGO,\NandFlash\AMIGO1,"
4=",map_us,\NandFlash\AMIGO,\NandFlash\AMIGO1,"


[loading]
show_statustext = 1
show_progressbar = 1
progressbar_x = 0
progressbar_y = 0
text_align = 1
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod amatér v 31 bře 2010 16:07

Dobře ještě tedy napiš kolik máš kde složek, která se jmenují Amigoxxx, a kde je uložena složka content.

Pokud bych vycházel z předpokladu, že máš dvě složky Amigo, např Amigo1 a Amigo2 na NandFlash, a složku content také na NandFlash
Pak by stuktura NandFlash krom jiných souborů měla vypadat asi takto
- Amigo1
obsah: *.exe, data.gro, branding.gro, sys.txt, licence ... ne content
- Amigo2
obsah: stejný jako u Amigo1
- content
obsah:
Snap_2010.03.31 17.09.57_001.png

Ani jedna ze složek Amigo by content neobsahovala. Pak by do každého sys.txt stačil zápis:
[folders]
app="NandFlash/AMIGO1" v tom druhém ale app="NandFlash/AMIGO2" (Osobně bych je ale také vynechal)
CONTENT="NandFlash/CONTENT"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 16:16

To Amater

Jasně, tak by to určitě šlo. Ale to znamená mít v podstatě několikrát nainstalované AMIGO ---- bez CONTENT. Tak jsem to taky původně měl, a bylo to funkční.
Je pravda že CONTENT je největší --- Přes 1 GB. Já chtěl ale šetřit místem a mít v těch alternativních adresářích minimum souborů. Asi to tak nejde :-(. Díky
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Další

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron