Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Je takový zápis možný?

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 19:44

Ivo, ne. Tak jsem to nemyslel, Naopak několik brandingu s ruznými obrázky a ty překopírovávat do adresáře s programem. (s odpovídajícím sys.txt ---- ve kterém je řešen třeba rozdílný progressbar)
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod Ivo K v 31 bře 2010 19:54

Jj. Tak takhle to půjde. To nebude problém. ;) :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5481
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 20:00

Jak pro koho :D . pro mě zatím neřešitelný
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod Ivo K v 31 bře 2010 20:22

Malý příklad pro navnadění zájmu o programování ;) :D :
# ErrorLevel("off")
#-----------------------------


# Cast kopirovani souboru Branding.gro z adresare Loading do adresare Amigo
#========================================================================

Copy("\Storage Card\Loading\Branding.gro", "\Storage Card\Amigo\", TRUE, TRUE)


# Cast spusteni programu Amigo.exe
#================================

Run("\Storage Card\Amigo\Amigo.exe")



Další info v manuálu zde:
Kód: Vybrat vše
 http://www.sto-helit.de/index.php?module=download&action=view&entry=64
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5481
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod pithy v 31 bře 2010 20:50

Naposledy jsem něco upravoval v Mortech jaště na Drobečkově foru .... čili dávno. Ale pokusím se. Když tak se ti s prosíkem ozvu :D . Díky
¨


Tak jsem to zprovoznil, už to fachčí podle mých představ :D . Díky všem za nápovědy.
MODECOM MX2 HD : SDHC 32 GB, Primo 2.0;
Google Nexus 7
Uživatelský avatar
pithy
 
Příspěvky: 232
Registrován: 02 kvě 2009 21:48

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod Martinj v 17 kvě 2010 07:48

Nazdarek vsem, mam tu malou prosbu o radu. Mam amigo a dal jsem tam novy skin (DJ-Amigo 3.4) abych mohl menit mapove podklady, jenze po nabehnuti mi to bere mapy z adresare map (coz je defaultni nastaveni) a nikde v menu nemam zadny switch. Tudiz si myslim ze to nevzalo zapis v sys.txt. Pokud s tim ma nekdo zkusenosti muzete mi poradit. Dikes.

Pridaval jsem do sys.txt zaznam o zmene map .
Kód: Vybrat vše
[mapswitch]
1=",map_ta,\Storage Card\amigo,0,"
2=",map_nt,\Storage Card\amigo,0,"
3=",map,\Storage Card\amigo,0,"


Jde mi o to jak se vyplnuje ta promena "Storage Card" nemelo by tam byt spise "%SDCARD%" nebo rovnou "sdmmc" ???
cinan s IGO Amigo 8.4
Skin DJ.Amigo v3.0
Martinj
 
Příspěvky: 11
Registrován: 04 led 2010 16:58

Re: Je takový zápis možný?

Příspěvekod SvoDa v 17 kvě 2010 10:19

Problematiku zápisů a fungování mapchangeru, popř. themechangeru jsem popsali myslím celkem podrobně např. tady
viewtopic.php?f=12&t=223&start=1335
viewtopic.php?f=12&t=223&start=1355

a je jasné, že cesta ke content musí obsahovat správný název úložiště (My Flash Disk, nebo Resident Flash) nebo u karty buď Storage Card, nebo SDMMC (obecný název "%SDCARD%" nemusí vždy fungovat)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Předchozí

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník