Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Amigo coordinate (suradnice)

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO AMIGO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Amigo coordinate (suradnice)

Příspěvekod sherdog v 24 bře 2010 16:42

    Mám verziu Igo Amigo _v8.4.2.95590 + skin Sbertaud13 5,5 eur+, map navteq, teleatlas, ďalej Amigo v8.4.3.115042+dj3,3+NQ,TA, a aj verziu so skinom V40. Problém je v tom že ani v jednej verzii nefunguje zadávanie súradníc. Pri zadaní súradnic (skúšal som všetky možné formáty) nenajde zadané miesto a oznamuje že zadaná trasa sa nenašla. Neviem kde je problém poprosil by som o nejakú overenú kombináciu verzií pre použitie súradníc na Amigo prípadne inú radu. Ďakujem.
sherdog
 
Příspěvky: 25
Registrován: 31 kvě 2009 10:06

Re: Amigo coordinate (suradnice)

Příspěvekod amatér v 24 bře 2010 17:25

Je potřeba si uvědomit pár základních věcí.
- V Amigo, jako takovém, nebylo počítáno s tím, že by bylo možné zadávat cíl cesty dle souřadnic.
- Je pravdou, že někteří skinaři tuto volbu do svých skinů zakomponovali, ale většinou bez výrazného úspěchu (tedy alespoň do doby, kdy jsem s Amigo kamarádil)
Skin V40 ani neznám :oops:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11125
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Amigo coordinate (suradnice)

Příspěvekod sherdog v 25 bře 2010 20:56

    To je škoda tie suradnice používam. A na mojom PNA 300mhz/64mb to amigo beží celkom svižne.Až na to že blbnú tie súradnice. IGo 8 je pomalšie aspoň tie verzie čo mám ja(v8.3.4.117940,8.3.2.91972,) so skinmi ešte horšie.
sherdog
 
Příspěvky: 25
Registrován: 31 kvě 2009 10:06

Re: Amigo coordinate (suradnice)

Příspěvekod Fitor v 07 dub 2010 09:14

Gurjon má ve skinu zadávání souřadnic.
Fitor
 
Příspěvky: 114
Registrován: 17 srp 2009 12:25

Re: Amigo coordinate (suradnice)

Příspěvekod plechovka v 04 kvě 2010 12:14

Ahoj,

jde v Amigo používat uživatelský seznam cílů jako je to v IGO8 v souboru user.upoi ?
Upřesňuji v systému android, mám na kartě ve správném adresáři save/user.upoi
ale toto mi nefunguje

Díky za informace
Z.
plechovka
 
Příspěvky: 6
Registrován: 11 srp 2008 09:14

Re: Amigo coordinate (suradnice)

Příspěvekod amatér v 04 kvě 2010 14:40

V první řadě jde o to co je myšleno sdělením "uživatelský seznam cílů" ?

Kam se co ukládá , můžeš zjistit tak, že si uděláš zálohu složky save, pak ji z Amigo odmažeš, spustíš znovu navigaci, necháš původní nastavení, zkontroluješ obsah save a pak teprve zkusmo něco uložíš. Oproti původnímu save tam něco přibude, nebo se změní velikost nějakého souboru.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11125
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Amigo coordinate (suradnice)

Příspěvekod plechovka v 05 kvě 2010 07:24

Tak myšlenu tím bylo, vlastní seznam jako POI cíle.
U verze Igo8 mi to přesně tak fungovalo, soubor je uložen ve složce save, ale Amigo má cíl v oblíbených neaktivní.
Pokud složku save odstraním a v Amigo přidám nějaký cíl do oblíbených ručně v menu, tak se již dá volit cíl z oblíbených, ale ve složce save žádný soubor není.
Na celé kartě se neobjeví žádná nový soubor, žádný není jakkoliv změněn.
Jelikož se jedná o systém Android, je možné že si tyto informace může ukládat jinam, třeba do root. Mapy ale jsou uloženy na stejném místě karty jako u v. IGO8 a ty načítá a vidí.
Práce v root pro uživatele je od výrobce uzamčená, a já neměl zatím čas toto řešit odemykat a zjistit kam jinam si může ukládat nějaká nastavení.
Z.
plechovka
 
Příspěvky: 6
Registrován: 11 srp 2008 09:14


Zpět na iGO AMIGO - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník