Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

subory s POI

Re: subory s POI

Příspěvekod Joska v 21 led 2010 19:40

zdravím, mám dotaz, poi mě funguje dobře, ale když tam dám MapChanger a přepnu do Navteq tak se mě adresář Poi přepíše na Poi_ta a samozřejmě poi v navteq nejede, nevíte co s tím?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: subory s POI

Příspěvekod amatér v 22 led 2010 00:38

Stačí nechat v content jen jednu složku POI, bez ohledu na to co máš v sys.txt. Předpokládám, tento nebo podobný zápis.
[switchmap]
m01=",map_ta,map_nt,poi_ta,poi_nt,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m02=",map_ta,map_ot,poi_ta,poi_ot,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m03=",map_ta,map_us,poi_ta,poi_us,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m04=",map_nt,map_ta,poi_nt,poi_ta,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m05=",map_nt,map_ot,poi_nt,poi_ot,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m06=",map_nt,map_us,poi_nt,poi_us,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m07=",map_ot,map_ta,poi_ot,poi_ta,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m08=",map_ot,map_nt,poi_ot,poi_nt,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m09=",map_ot,map_us,poi_ot,poi_nt,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m10=",map_us,map_ta,poi_us,poi_ta,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m11=",map_us,map_nt,poi_us,poi_nt,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"
m12=",map_us,map_ot,poi_us,poi_ot,\My Flash Disk\MIOMAP\MIOMAP,"

Pro ilustraci přikládám složení svého content:
Snap_2010.01.22 00.35.14_004.png

Druhou možností je ze zápisu v sys.txt odstranit zápisy:
- poi_ot
- poi_us
- poi_ta
- poi_nt

Pokud chceš pošli zápis v sys.txt a já, nebo někdo jiný ti ho opraví.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: subory s POI

Příspěvekod Joska v 22 led 2010 07:49

content mám naprosto stejný jako ty,mám pouze jedno POI, ale když přepnu mapy z ta na nt, tak se mě to POI samo přejmenuje na POI_TA
sys.txt
[device]
type="NAVON_N650"

[interface]
laneinfo_signpost_enabled=1
show_exit=1

[switchmap]
changer="\SDMMC\MobileNavigator\Extension\MapChanger\MapChanger.exe"
1=",map_ta,\SDMMC\Mobilenavigator,\SDMMC\Mobilenavigator,"
2=",map_nt,\SDMMC\Mobilenavigator,\SDMMC\Mobilenavigator,"
3=",map_ot,\SDMMC\Mobilenavigator,\SDMMC\Mobilenavigator,"
4=",map_us,\SDMMC\Mobilenavigator,\SDMMC\Mobilenavigator,"
poiswitch=1

Teť mě napadlo, jestli ten zápis "poiswitch nemá být 0 a nebo ten zápis odstranit úplně?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: subory s POI

Příspěvekod amatér v 22 led 2010 08:25

Zkus obě varianty, uvidíš co to udělá.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: subory s POI

Příspěvekod Joska v 22 led 2010 09:07

vyřešeno, dík. "poiswitch=0" poi chodí ve všech mapách
Mám ještě jeden,dotaz sice to sem nepatří, ale ... Navigace při startu iGo mě jde do Navigační mapy, lze, aby to chodilo do obrazovky "Navigace"?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: subory s POI

Příspěvekod amatér v 22 led 2010 12:08

..........při startu iGo mě jde do Navigační mapy, lze, aby to chodilo do obrazovky "Navigace"?


Myslíš tím základní menu iGO8, nebo základní menu navigačního přístroje?
Pokud jde o tu první variantu, používáš skin, který podporuje volbu "co spustit po startu", tak tam nastav menu.
Naposledy upravil amatér dne 22 led 2010 13:44, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: subory s POI

Příspěvekod Joska v 22 led 2010 13:41

Myslel jsem tu první variantu, jen jsem to nemohl v tím spoustu nastavení najít. Už to mám tak dík, potřeboval jsem jen nakopnout
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska
 
Příspěvky: 260
Registrován: 17 říj 2009 13:27

Re: subory s POI

Příspěvekod kissman1974 v 09 čer 2010 10:38

Zdravím,
nikde jsem nenašel jestli jde Body zájmu ze souborů *.poi "nějak vydolovat".
Hodilo by se mi kdybych si mohl POI z IGO8 nahrát do Garminovský navigace.

Díky moc
kissman1974
 
Příspěvky: 1
Registrován: 27 dub 2009 21:49

Re: subory s POI

Příspěvekod amatér v 30 čer 2010 21:22

V posledních dnech se na různých fórech objevují zprávy o tzv. premium poi od TA, samotný soubor pro ČR označovaný jako premium je sice o něco větší než poslední sada POI od TA
Snap_2010.06.30 22.23.12_003.png

Pokud ale udělám podrobnější srovnání, tak vám nevím :)
Snap_2010.06.30 22.15.51_002.png

Nicméně na světě to je :D , takže :arrow: :idea:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: subory s POI

Příspěvekod somik v 19 čer 2011 21:49

Chtěl bych sed zeptat, je nějaká možnost porovnat, případně doplnit soubory .kml ? :?:
O co mi jde: chci jet na dovolenou do chorvatska, auto mám na LPG, stáhl jsem z poi.cz soubor EU-LPG, z poiplaza.com jednotlivé soubory pro Rakousko, Slovinsko a Chorvatsko (A-LPG,HR-LPG,SLO-LPG). Na zkoušku jsem zkusil vyhledat LPG v Rakousku, a našel jsem je i v EU-LPG, i v A (Austria) -LPG.
Zkoušel jsem to hledat, ale zdá se , že toto nikdo neřešil, anebo jsem slepý :ugeek:
Druhý dotaz: jak tonudělat, aby fungovaly radary v cz, i v jiných zemích ? mám soubor EU Speedcam, ale jak ho spojit s českým speedcam em ?
Předem dík
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 11:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků