Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

poi body

Re: poi body

Příspěvekod amatér v 31 bře 2014 20:35

Není nic jednoduššího, než si v souboru *.kml vytvořit pro každou takovou památku vlastní ikonku.
Třeba takto:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

lednice.png

nebo
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

lednice1.png

pak stačí jen upravit na požadovanou velikost, zkomprimovat do *.bmp
v souboru CZ-Zámky.kml z poi.cz změnit řádek:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

<Placemark><name>Zámek Lednice</name><description>Zámek 1; V-VIII út-ne 9-17; IX út-ne 9-16; IV;X so-ne 9-16</description><phoneNumber>+420519340128</phoneNumber><Point><coordinates>16.805772,48.801557,0</coordinates></Point></Placemark>

na
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

<Placemark><name>Zámek Lednice</name><metadata><igoicon><filename>lednice.bmp</filename></igoicon></metadata><description>Zámek 1; V-VIII út-ne 9-17; IX út-ne 9-16; IV;X so-ne 9-16</description><phoneNumber>+420519340128</phoneNumber><Point><coordinates>16.805772,48.801557,0</coordinates></Point></Placemark>
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: poi body

Příspěvekod Rys v 31 bře 2014 22:01

No, zajímavé to je. Jak budu mít čas, to to zkusím.

Ale nešlo by využít nějak informaci, kterou už POI bod nese - <Placemark><name>Zámek Lednice</name>....

Rozumíš - podle návodu výše se musí upravit každý bod samostatně. Kdyby šlo nějak zobrazit info, kterou každý bod má v sobě, jednalo by se o jeden příkaz pro každý bod.

Pokud se ptám blbě, tak sorry.
Rys
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23 bře 2014 21:12

Re: poi body

Příspěvekod amatér v 31 bře 2014 22:17

Vymysli způsob a pomůžeš i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11144
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: poi body

Příspěvekod Rys v 01 dub 2014 07:31

..jsem pouhý uživatel, nikoli programátor. :cry:
Rys
 
Příspěvky: 4
Registrován: 23 bře 2014 21:12

Předchozí

Zpět na Body zájmu POI pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků