Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Asi jsem blbej nebo už nevím jak na to - POI

Re: Asi jsem blbej nebo už nevím jak na to - POI

Příspěvekod amatér v 06 črc 2011 21:22

Návod je zde:>>>klik<<<

Edit: tedy pro *.kml soubory POI.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Asi jsem blbej nebo už nevím jak na to - POI

Příspěvekod ridermann v 14 dub 2013 19:04

Zdravím
hledal sem , hledal sem, ale nanašel jsem návod jak mám udělat soubor *.kml z vlastních poi bodů ze souboru "user.upoi" včetně nových vlastních ikonek?
Děkuji
ridermann
 
Příspěvky: 16
Registrován: 24 úno 2013 07:54

Re: Asi jsem blbej nebo už nevím jak na to - POI

Příspěvekod kubistaaa v 09 led 2015 23:49

tak jsem asi taky blbej mám IGO9 primo my way pro truck a stahnul jsem tady ikony poi v bpm a zaboha nevim kam to nahrat. 4tu tu všechno jak ... a pořád se dočítam formatech klm ale kde sehnat njaky ikony fakt netušim. Nemužete mi to někdo vysvětli jako blbýmu? Ikony jsem tu stahnul ale nemam paru kam to nahrat. V userdata bpm asi fakčit nebude. Nebo nemate njaky soubor kde to všechno bude všechny ikony tech zamku atd... který bych stahnul a jen ho tam nahral? dík moc
kubistaaa
 
Příspěvky: 2
Registrován: 09 led 2015 22:32

Re: Asi jsem blbej nebo už nevím jak na to - POI

Příspěvekod amatér v 10 led 2015 10:44

Perfektní návod, jak na to je >>> zde: <<<
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Asi jsem blbej nebo už nevím jak na to - POI

Příspěvekod kubistaaa v 10 led 2015 11:11

takže j estli jsem to dobře pochopil tak si u každý ikony co chci vyměnit musim přepsat název souboru? To se mi zrovna nechce akord dyž obrazky z data.zip mi nejdou otevřít.
kubistaaa
 
Příspěvky: 2
Registrován: 09 led 2015 22:32

Předchozí

Zpět na Body zájmu POI pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků

cron