Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Jak zprovoznit všechny ikonky POI z proužku ?

Re: Jak zprovoznit všechny ikonky POI z proužku ?

Příspěvekod vovi v 03 črc 2008 12:23

@amatér: to zní slibně, držíme ti palce! Pokud by se povedlo to zobrazení udělat opravdu nezávislé na skinu, to by byla paráda!!
A můžu poprosit?: Až to budeš mít v kupě, upni někam všechny potřebné soubory!! Já už teď nejak ztrácím přehled.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2008 12:35

vovi píše:...nemáš náhodou zamčenou kartu? Resp. umí na ni MIO psát?
.. Verbatim 8GB SDHC v MIO jede v pohodě, ale ve dvou SDHC čtečkách, které jsem měl, se tvářila jako zamčená. Musel jsem koupit třetí, a tam je najednou vše OK.
Když tu kartu vyndáš po skončení iGO8, je tam něco v tom SAVE? A už se ti někdy po pádu iGa objevil v iGO8 soubor CRASH.TXT? Pokud ne, tak bych to hledal na tý kartě...

Kartu samozřejmě zamčenou nemám, pořád na ni zapisuji, edituji skiny,...
Čtečka kartu v poho čte, ikdyž ji vyndavám jen málokdy - kvůli zálohám a kdy na ni chci něco nahrát z netu či z PC.
I po ukončení iGO ve složce SAVE je vše, co tam bylo před ukončením iGO - obsah SAVE lze zkontroloval commanderem i při bězícím iGO.
Crash.txt se objeví vždy po krachu iGO, ale to se mi stává málokdy.

Kluci až bute někam něco upovat, napiště k tomu pronás POIzačátečníky kratičký návod - co kde smazat, co kam nakopírovat,... Díky
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 03 črc 2008 12:48

@SvoDa: To s tou zamčenou kartou nebplatilo na tebe, Dane, ale na Jaspera - on plakal, že při každém restartu iGO8 o všechno přijde.

Já jsem myslel, že odpovídám přímo jemu a nezaregistroval jsem, že se tam mezitím objevil ten tvůj příspěvek.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 03 črc 2008 12:57

@vovi Ale moje odpověď bude úplně stajná jako od SvoDy. Mám 4GB SDHC Verbatim od adama a funguje bez problémů. iGO8 poštím z unlocku. Něco jsem už našel v sys.txt a nastavil "natvrdo" ale všechno ne a to co nastavím v Miu se při příštím spuštění ztratí.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod sstopar v 03 črc 2008 15:18

@ amater - tak ja radeji pockam na tebe ...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2008 21:44

Tak jsem zkoušel použít Riksův branding a na mapě se některé ikony vůbec nevykreslili - byly tam ty obyčejné z poimapclose. Kromě toho mám stále jen 21 položek POI. V jednotlivých položkách jich je dost, ale strašně málo jich má svoje firemní logo, a to jsem nahrál kompletní amatérův ui_iGO adresář.
Mám tam 51 stran bank, 113 stran čerpacích stanic, 199 stran obchodů (vím, že je to tím, že mám POI celé Evropy). Ale kde vy vidíte těch 12 stran POI? Ať dám řídit, nebo hledat POI, ukážou se jen tyto hlavní kategorie (necelých 6 stran):

1/6čerpačky, firma, kavárna/bar,
2/6 komunikace, komunita, kontakty, letiště,
3/6 mé POI, nakupování, parkoviště, peněžní služby,
4/6 prodej/opravy aut, přeprava, příroda, půjčovna aut,
5/6 restaurace. sport, turistické atrakce, ubytování,
6/6 volný čas, zdravotnictví.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 03 črc 2008 23:09

Těma dvanácti stranama je myšleno něco jiného něž to, co popisuješ. Dej -> menu -> správa dat -> POI a máš těch 1/6, pokud jsi nezadal KML soubory POI, máš jako první skupinu na výběr "Čerpací stanice" s ikonou stojanu BČ, pokud jsi KLM soubory zadal máš první některý z nich. Vraťme se k ikoně BČ, když na ni klepneš rozvine se seznam názvů BČ dle abecedy 1/xx, podle toho z kolika zemí máš POI, u některých je logo a u jiných stejný stojánek jako ve skupině. Pravděpodobně máš, jako já, první v této skupině BČ s názvem 1-2-3, pokud bych znal logo této značky bylo by tam, ale já ho neznám. Pokud chceš toto logo změnit klepneš na butonek Edit. Rozvine se další nastavení Vypnuto/Blízko/Střední/Daleko/Satelit , zde nastavuješ z jaké vzdálenosti se má logo BČ ukazovat na mapě, ve středu obrazovky je nabídka "Stejná viditelnost v podskupinách", no a ve spodní části je znovu ta ikonka BČ, klikni na ni a máš nabídku 1/13, 12 stran po 28 ikonách na každé + 3 ikony na straně 13.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 04 črc 2008 07:40

Díky moc, konečně jsem pochopil, o čem se tu bavíte. mám taky těch 13 stran a hned jak budu mít time, začnu přiřazovat loga u těch, které znám.
Děkuji moc za popis.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod sstopar v 04 črc 2008 12:04

Ted jsem se az lekl ... 50 stranek ikonek :o ... na to cekam ... :lol:
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod SvoDa v 04 črc 2008 12:12

@amatér:
tak jsem začal připojovat kategoriím ikonky - menu - správa dat (řídit) - POI - edit kategorie (podkategorie),.... Celkem (většinou to jde), ale někdy se to nepovede. Třeba např. Baumax, který má po kliknutí na mapu v infu napsané, že je v kategorii "nákupní středisko" v seznamu nakupování/nákupní středisko vůbec není. Editovat mu ikonu takto přímo z mapy (v info o POI) nejde.
I když jsem přiřadil ikonu Baumaxu všem Baumaxům ve všech kategoriích (nákupní středisko, obchod, obchodní dům) - ten Baumax v mapě i po restartu má pořád default ikonu nákupního košíku. Nepomohlo, ani když jsem přidal nový Baumax do nákupního střediska (byl tam jen Baumaxx), dal mu Baumax ikonu. Totéž i u některých dalších obchodů (tesco,...)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO