Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod davidac v 17 lis 2012 19:09

zdar chlapi,su tu novy a nemam cas to momentalne cele prochazet.po zapnuti a nacteni prima se mne napise: fatal error occurred in main thread,address:0x003f4b50,exception:0xc0000005,driv to nedelalo,kde je problem?
davidac
 
Příspěvky: 1
Registrován: 17 lis 2012 19:02

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod SvoDa v 17 lis 2012 19:17

Příčin může být několik, více zde
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod dipol100 v 03 črc 2013 17:49

Neví někdo prosím, jak Primo nastavit, aby automaticky nepřepočítávalo trasu? V sys.txt mám
[navigation]
autoreplan_action=0

ale nepomáhá to, moc prosím o radu.
dipol100
 
Příspěvky: 19
Registrován: 17 čer 2010 17:22

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod amatér v 03 črc 2013 18:23

Při podobné otázce šedivým čím dál tím víc. Co je to za hloupost?
K přepočítávání trasy dojde v případě, že z trasy sjedu, tzn. neberu v úvahu pokyny navigace. Potom mám dvě možnosti:
1) místo naplánované trasy je uzavřeno a musím použít objížďku, navigace trasu přepočítá, a je to.
2) mám naplánovanou trasu, ale jedu si podle svého, potom nepotřebuji navigaci, zruším tedy naplánovanou trasu, a je to.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11082
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod dipol100 v 03 črc 2013 19:22

A já zase šedivím při odpovědi na něco, na co jsem se neptal. Takže prosím někoho, kdo ví, jak Primo nastavit, aby automaticky nepřepočítávalo trasu? V sys.txt mám
[navigation]
autoreplan_action=0

ale nepomáhá to, moc prosím o radu.
(nepotřebuju, aby mi navigace přepočetla 300km trasu přes nějaký vesničky, když odbočím z trasy 30m k obchoďáku)
dipol100
 
Příspěvky: 19
Registrován: 17 čer 2010 17:22

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod amatér v 03 črc 2013 19:29

Nic takového neexistuje. Při naplánované trase je PRIMO vázáno na pozici GPS.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11082
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod SvoDa v 03 črc 2013 19:58

dipol100 píše:...
(nepotřebuju, aby mi navigace přepočetla 300km trasu přes nějaký vesničky, když odbočím z trasy 30m k obchoďáku)

To taky Primo nedělá, pokud mezitím nezakázeš použití dálnice atp. Primo vždy při sjetí z pův.naplánované trasy přepočítá jinou, ale zase nejvhodnější trasu z nastavených rychlá/krátka/snadná/zelená a není třeba pochybovat o tom, že by to bylo špatně.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11682
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod Trawi v 21 srp 2013 07:27

Dobrý deň,

pred pár dňami som si kúpil multimediálne rádio do auta, kde som mal vstavanú navigáciu iGO8. Beží na systéme WinCE 6.0. Keď som si pozrel súbory v PC tak som zistil, že sú z 2011 roku. Je nejaká možnosť aktualizácie tohoto systému na niečo novšie? Stiahol som si mapy 2013Q1 tak uvidím či mi pôjdu no ide skôr o celý systém. Ďakujem za odpoveď.
Trawi
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 srp 2013 22:55

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod toja v 21 srp 2013 17:41

Nepíšeš či je iG8 v tom autorádiu oficiálne a aká je to verzia. Takže predpokladám, že keď sa dotazuješ tu ako upgradovať iGO tak si k tomu autorádiu nedostal žiadne podklady ako k oficiálnej verzii.
Na základe toho si myslím, že je to nejaká verzia by PRC (Čína) a na nich je večšinou neoficiálna verzia iGO8.3 a nie najnovšia, ktorá je Primo a to býva od v8.5.X.XXXXX a vyššej. Ešte tam niekedy býva aj Amigo čo je v8.4.
Neoficiálne sa dá všeličo, ale tu sa to nedozvieš.
Na pochopenie si prečítaj pár príspevkov od tohoto príspevku ďalej, kde sa na podobnú tému diskutovalo a bolo to vysvetlené a platí to aj pre WCE: http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?p=96568#p96568
Ak by to čírou náhodou však bola oficialna verzia, tak na naviextras.com
GPS 5" by PRC 800x480 CPU: MTK 8127 Quad Core, Cortex A9-1.2 Ghz, Android 4.4.2 Kit Kat
Zenec ZE-NC2011D Car Specific Naviceiver for WV & Skoda on the basis of WCE & iGO PRIMO
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 182
Registrován: 01 zář 2008 14:53

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod Trawi v 21 srp 2013 22:50

iGO je tam pravdepodobne Build: 8.3.4.102680. K rádiu som dostal podklady ale čo sa týka navigácie len minimálne a základné ťahy. Nedokážem povedať či je to oficiálna alebo neoficiálna verzia navigácie. Rádio je no-name čínske. Neviem ťa nijako kontaktovať. Mohol by si mi prosím napísať správu a mohli by sme o tom podiskutovať? Veľmi by mi to pomohlo v prípade, že by si mal na to čas a náladu. ďakujem

amatér píše:Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.
Trawi
 
Příspěvky: 2
Registrován: 20 srp 2013 22:55

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků