Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

FIKCE!!! iGO 2009 - EDIT: nástupce iGO8 = iGO PRIMO ;-)

Re: iGO My way 2009

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 17:18

Umí Adame ten soft tu funkci "quadruple pixels" (čtyřnásobnou pixelizaci, kdy jeden stávající pixel umí rozkódovat na 2x2 px a obraz bude tím pádem cca 4-5x ostřejší ?
Psal jsi, že to bude umět, ale já to v menu -> settings -> image -> sharpness -> diversity -> pixelisation -> Multiplicity -> more -> most -> most of more -> maximum -> values settings nemám žádné volby. Jiné menu to nemůže být, takže to vidím na problém HW a ne SW, jak s těmi šoupáky podsvícení :( .
Funguje to i na MIO, nebo to bude jen v těch nových dejvidech, které ti mají přijít :?:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 22 úno 2010 17:22

Nezaniklo, na ovladači je vidět název stanice a ve zmenšeném náhledu je logo krásně čitelné
Snap_2010.01.24 00.48.38_014.png

Možná by to chtělo na zmenšený náhled přidat alfu, ale jak?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod addam v 22 úno 2010 17:28

SvoDa píše:Umí Adame ten soft tu funkci "quadruple pixels" (čtyřnásobnou pixelizaci, kdy jeden stávající pixel umí rozkódovat na 2x2 px a obraz bude tím pádem cca 4-5x ostřejší ?
Psal jsi, že to bude umět, ale já to v menu -> settings -> image -> sharpness -> diversity -> pixelisation -> Multiplicity -> more -> most -> most of more -> maximum -> values settings nemám žádné volby. Jiné menu to nemůže být, takže to vidím na problém HW a ne SW, jak s těmi šoupáky podsvícení :( .
Funguje to i na MIO, nebo to bude jen v těch nových dejvidech, které ti mají přijít :?:

Dane, musíš to tam mít ... :!: jediné co mně napadá je to, že máš iGo přepnuté do "zjednodušeného režimu" (tomu by odpovídala i popisovaná struktura) ... takže zkus si to přepnout do "rozšířeného režimu" a podívej se ještě jednou :idea:
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 17:36

Miro, super, ta alfa nebude problém, jen se snažím vyladit souřadnice, aby to bylo vpravo nahoře, takhle to zavazí v mapě a nemůžu s nimi hnout. navíc mne štve, že název stanice vlevo nahoře je vždy té předchozí, cosem tam měl a ne té aktuální. je to dobře vidět i na tvém screenu - máš tam ČT1, ale v názvu stanice je TVPublic :(

Menu toho TVPlayeru máš ale perfektní, o mnoho lepší než můj oblíbený Gurjon, všechna čest

Adame, já mám zaplý ten nejjednodušší, bo jsem předpokládal, že taková primitivní funkce, jako je atomizace integrovaných pixelů musí být i v zjednodušeném režimu. No OK, zkusím pokročilý režim, protože na expetrs režim si netroufám, doufám, že to není tam. Pokud se tam neztratím, tak dám vědět.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod addam v 22 úno 2010 18:10

Tak pánové, já hlásím úspěch :!: :!:

Přeflashování na benzínce proběhlo úspěšně ... po telefonu jsem infolince nahlásil souřadnice svojí polohy a číslo verze programu. Pak mi řekli že navigace MUSÍ být připojená na autonabíječku a barometrické čidlo musí být vypnuto a pak během několika vteřin se spustilo stahování map a software z družice.
Byl to docela fofr, ale něco jsem stihnul vyfotit.

Ale bohužel jsem přišel o veškerá nastavení (včetně databází radarů), takže pozor na to - kdyby to někdo dělal třeba v průběhu běžného cestování, tak si po zbytek cesty bude muset dávat pozor na překročení rychlosti :!:

Operátorovi na infolince jsem řekl, že by bylo dobré na tu funkci "destroy if theft" dát do WebManageru nějaké upozornění, aby se běžný uživatel nenapálil jako já :x
Ale řekl bych, že tomu operátorovi to bylo úplně ukradené :roll:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
addam
Administrátor

Příspěvekod tomasii v 22 úno 2010 18:19

Pánové, už jste přišli na to, jak nastavit, aby to v HD jelo taky 3D? Když spustím Avatar, tak jen v 2D. Už si s tím lámu hlavu delší dobu, ale nemůžu na to přijít, jak to udělat. Any idee?
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 22 úno 2010 18:22

A 3D brýle? Máš?
amatér
Moderátor

Příspěvekod dusan137d v 22 úno 2010 18:44

Skúšali ste vytlačiť itenerár? Tlač je krásne farebná a prehladná a čo som bol prekvapený večer to tlačí fosforeskujúcimi farbami, je to bomba.
C520FT R02+3+9911+1018, PRIMO 9.6.13.267029,FMilan & Amatér, všetko na 16GB Storage Card;
SAMSUNG GALAXY S2 GT-I9100 nav. 9.6.7.270570 FMilan & Amatér
Tablet 9.6.29.597461
Autorádio: 9.6.7.235654
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
dusan137d
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod tomasii v 22 úno 2010 18:55

Brýle mám víc než troje, ale furt to 3D nevidím.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jasper v 22 úno 2010 20:35

Tak jsem s tím odpoledne trochu jezdil a jsem naprosto unešený. Ten "real view" pohled je bomba. Co mě ale úplně dostalo bylo když jsem projížděl kolem ČS Shell. Najednou na mě vyskočila hláška "Sleva pro členy SMART klubu 2,- Kč na litr za 8 bodů." Stejně tak bylo super RDS-TMC. Měl jsem naladěnou Evropu2 a najednou se ozvalo "Následuje dopravní hlášení" navi se sama přeladila na Čro1 kde byla zpráva o aktuální nehodě. V tom samém okamžiku se místo nehody zobrazilo na mapě a měřítko se plynule měnilo takže i bez znalosti místa jsem přesně věděl kde ta nehoda je.

EDIT Tome mě taky 3D nechodí. Kdyby jsi na to přišel tak dej vědět. Na rozdíl od některých kteří HD považují za zbytečnost tak mě se to moc líbí považuji to za super věc.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update