Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

FIKCE!!! iGO 2009 - EDIT: nástupce iGO8 = iGO PRIMO ;-)

Re: iGO My way 2009

Příspěvekod alky v 22 úno 2010 16:26

SvoDa píše:Ve skinu to jde, ale teprve s tím začínáme,takže to zkus přes zápisy v special_sys.txt.

už to riešia aj priatelia v sovietskom zväze :
Зачем нужен такой длинный sys.txt во второй сборке, если с нем ничего не работает ?
iGO NEXTGEN by Pongo, 9.18.27.687519, iUNI
alky

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 16:32

FBLConvertor funguje, ale na školení to není, ještě to nesmím zveřejňovat :( Adam bude předvádět nový SW, ale ten Convertor bude uvolněn až někdy v létě, takže se musíme domlivit s Adamem ;)
ten proužek stanicí ČT, které bude ten nový navi Soft přijímat máš tady.
Jen jsem u těch nových Navi Vysílání1-6 + HD odmazal název toho nového SW, který se tam bude zobrazovat, až to bude v plném provozu
CZ_programs_of_Navi eGOiQ10.jpg

Miro, ti rusáci (taky jsem to četl) se s tím perou ve starém sys.txt a ještě nepochopili, že to musí dělat ve special_sys.txt :lol: :lol: :lol: Dobře jim tak, za to, že nás včera porazili, jim nic neříkej :!:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 22 úno 2010 16:39

Ty loga jsem si představoval trochu jinak,ale budiž.Pro začátek to stačí.Časem tam dáme aji ostatní,ne jenom ČT.Pohledám a dodám.Snad se to do toho proužku vleze.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 16:44

nezapomeň, že co se týče digitální TV příjmu v navigaci prostřednictví GPS satelitů je teprve začátek a loga je to poslední. Navíc ti budou zabírat místo na už tak malém displayi, takže pokud jde o mne, stačil by jen malinký text někde v rožku displaye, který by se ukázal jen sem tam a pak při volbě dalšího kanálu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod addam v 22 úno 2010 16:49

Ikonky TV kanálů vypadají dobře!!! Díky za ně (i když já je zatím nevyužiju, protože u nás není digitální satelitní signál) :(

Dane, povedlo se Ti korektně do CZ mapy zakompilovat i uživatelské mapové opravy z TOMTOM MapShare?
Mně se sice bez problému stáhnou (k dnešnímu dni mi to hlásí 1419 uživatelských oprav), ale když jsem potom v novém iGO zapnul funkci "iGO -> TOMTOM compatible mode", tak se mi zobrazilo jen posledních cca 100 opravených nebo nových úseků silnic a víc nic :( Pro úplnost uvádím, že jsem to zkoušel na té mapě ČR TeleAtlas 2010/1Q...
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 16:54

Adame, ta současná verze FBLConvertoru opravdu načte jen 100 změn z MapShare, ale dá se to obejít tím, že budeš ty změny načítat opakovaně a nakonec se ti (postupně) načtou všechny, čili je-li změn 1419, musíš to provézt 15x.
Až se ti ozve hláška no new TT correct roads, máš to doma všechno ;)
Vzledem k tomu, že ten satelitní přenos jede jak blesk (2GB/sec.), tak těch 15 opakovaných stáhnutí máš za 5 minut doma ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod addam v 22 úno 2010 17:00

Aha, tak to je SUPEEER!!! Jakmile mi soudruzi z Maďarska přeinstalují tu zablokovanou SD kartu, tak to vyzkouším a dám vědět!
Za chvíli pojedu s autem na benzínku a odtamtud jim zavolám tu polohu aby spustili to flashování - myslím že čerpací stanice je natolik veřejné místo, že snad lokalizace nenaruší soukromí ... ale stejně je to nepříjemné :o(
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor

Příspěvekod amatér v 22 úno 2010 17:01

Ono to půjde, jen to doladit
Snap_2010.02.22 16.53.42_001.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 22 úno 2010 17:02

Já to stahoval a dost se mě to kousalo.Ale je pravdou,že jsem měl chycený jenom 3 satelity.Budu muset jít do okna a zopakovat to.Díky Dane za tu vychytávku s tím opakováním.
To amatér Miro to je wono.Vyklohnit to z toho a udělat to na tu velikost tlačítek v Menu,kde se to volí na co chcu kukat. ;)
Naposledy upravil deusexx dne 22 úno 2010 17:07, celkově upraveno 1
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 22 úno 2010 17:06

@addam: benzinka je dobrá věc, ale bacha ať to nebouchne, bo ty extrainfraultravlny vytváří dost velké magnetické pole a jak víme, magnetické pole může hodit jiskru :!:

@amatér: to je právě ono - spousta stanic má společné logo DVB :( proto to bude asi ve finální verzi s číslem stanice, bo na malém displayi by logo stejně zaniklo. Asi si bude muset pořídit 7"GPS :D

@Deuss: není zač, trvalo to, než jsem na to přišel, ale ten fblConverter je super, už jsou návěští z Cedy i v mapách navteq, to jsem potřeboval. Ty opravy z TT jsou taky funkční a průjezdné ;)
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update