Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Re: iGO PRIMO - seriózní diskuze o nástupci iGO8

Příspěvekod Jarouš v 29 bře 2010 09:18

Jasper píše:Potvrzuji. Mám to úplně stejně jako Ivo. Žádné soubory pro tmc a v sys mám jediný zápis k tmc a to show_tmc_eventlist=1.

Já tam nemám ani to a TMC se chytá daleko dříve než GPS.Během několika vteřin.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 29 bře 2010 10:46

Potvrzuji. Provedl jsem výmaz všeho kolem tmc a gps v sys.txt, vymazal jsem i všechny knihovny, smazal SAVE a vše se chytlo (jak GPS, tak TMC)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 29 bře 2010 16:32

Jj. V C520 i C710 se TMC chytá hned. Bohužel v Dejvidovi III ne. Že by to bylo tím, že nemá TMC přijímač? :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 29 bře 2010 20:52

Tak ty TMC události do Dejvida III přepisuj z Mia. Nebo Dejvid III nemá ani SW klávesnici? :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod tomasii v 29 bře 2010 21:07

No běží mi v něm APP včetně všech přidaných tlačítek, ale i když některé události v Miu dřepí hodně dlouho, tak to asi není ta pravá metoda. :lol: :lol: :lol:
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 29 bře 2010 21:10

To je fakt. Hlavně při řízení to přepisování není moc praktický. ;) :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 31 bře 2010 09:26

Jak už jsem psal, pořád bojuji s tím, že se mi MIO hryzne po probuzení. Zkoušel jsem všechno možné, zdálo se mi, že to bylo tím, že jsem před uspáním provedl průlet, nebo tím, že to spouštím ze spouštěče a na pozadí tudíž běží aplikace spouštěče, proto jsem si namapoval spouštění Primo z hlavního MioMenu a zkoušel i Dejvid spouštěč s jeho uzavíráním při spouštění Primo, což je defacto totéž jako jeho spouštění přímo z MioMenu a Primo, nicméně bylo to opět jen další zdání, bo už mi zase párkrát po probuzení zamrzlo = po probuzení je černá, slabě podsvícená obrazovka, ze které lze ven jen hardresetem.

Nyní jsem učinil zajímavou zkušenost, kterou jsem několikrát ověřil = Primo po probuzení vždycky zamrzne, když mám v MIO aktivní BT.

Po HR se totiž musí BT spustit znovu (v rámci HR se BT deaktivuje) a když jede Primo bez aktivního BT v přístroji, probouzí se OK, ale když BT přístroje jede (přestože, nebo právě proto, že ho Primo nepodporuje), vždycky mi po probuzení zamrzne na té černé obrazovce.

Možná, že není problém samotné aktivní BT, ale to, že si běžně přenáším do MIO přes BT soubory z PC a zůstane něco v registrech, což Primu vadí (přenesené soubory pak z My Documents smažu, abych uvolnil paměť), ale BT pak samozřejmě nechávám aktivní, jenže pak se Primo probudí s tou černou obrazovkou.
Vysledoval někdo podobnou zkušenost ? Možná, že ti, kterým se probouzí Primo na MIO Cx20 korektně, nemáte při spouštění Primo aktivní (zaplé) BT přístroje ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 31 bře 2010 11:31

Dane tak jsem zkusil to co tu popisuješ. Jen s mobilem. Zapl jsem na Miu bletooth a z mobilu jsem poslal do něj fotku, která se uložila do My Dokuments z kama jsem ji přesunul na kartu at mi nezabírá pamět. Pak jsem spustil Primo stále se zapnutým bluetooth. Chvíli jsem ho nechal a pak jsem ho uspal. Probuzení bez jakých koliv problémů. A zkoušel jsem to i po zaplém průletu. Taky nic.
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

Příspěvekod SvoDa v 31 bře 2010 11:36

Já se z toho picnu.
Mně se to za těchto podmínek hryzá spolehlivě, jak jsem vysledoval a proto jsem to napsal.
Ještě se Davide zeptám - máš v Primo vlastní content, nebo si z Prima šaháš jinam ? Jedeš na SD nebo na MFD ?
Už jsem sice na stopě tomu, proč (zrovna mně) se to hryže (zaplé BT), ale těch faktorů může být pochopitelně víc a proto se ptám.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 31 bře 2010 11:40

Mám to Dane všechno zvlášt na kartě včetně content. Pro nic si to nikam nešahá. A ke spouštění používám svůj spouštěč, který jede normálně na pozadí.
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update