od SvoDa v 31 bře 2010 09:26
Jak už jsem psal, pořád bojuji s tím, že se mi MIO hryzne po probuzení. Zkoušel jsem všechno možné, zdálo se mi, že to bylo tím, že jsem před uspáním provedl průlet, nebo tím, že to spouštím ze spouštěče a na pozadí tudíž běží aplikace spouštěče, proto jsem si namapoval spouštění Primo z hlavního MioMenu a zkoušel i Dejvid spouštěč s jeho uzavíráním při spouštění Primo, což je defacto totéž jako jeho spouštění přímo z MioMenu a Primo, nicméně bylo to opět jen další zdání, bo už mi zase párkrát po probuzení zamrzlo = po probuzení je černá, slabě podsvícená obrazovka, ze které lze ven jen hardresetem.
Nyní jsem učinil zajímavou zkušenost, kterou jsem několikrát ověřil = Primo po probuzení vždycky zamrzne, když mám v MIO aktivní BT.
Po HR se totiž musí BT spustit znovu (v rámci HR se BT deaktivuje) a když jede Primo bez aktivního BT v přístroji, probouzí se OK, ale když BT přístroje jede (přestože, nebo právě proto, že ho Primo nepodporuje), vždycky mi po probuzení zamrzne na té černé obrazovce.
Možná, že není problém samotné aktivní BT, ale to, že si běžně přenáším do MIO přes BT soubory z PC a zůstane něco v registrech, což Primu vadí (přenesené soubory pak z My Documents smažu, abych uvolnil paměť), ale BT pak samozřejmě nechávám aktivní, jenže pak se Primo probudí s tou černou obrazovkou.
Vysledoval někdo podobnou zkušenost ? Možná, že ti, kterým se probouzí Primo na MIO Cx20 korektně, nemáte při spouštění Primo aktivní (zaplé) BT přístroje ?
Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.